Hae Anna.fi-sivustolta

Best Western Premier Bang Tao Beach Resort

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä Printti, 14.08.2008.

 1. Printti Vierailija

  Meillä vaihtui hotelli matkanjärjestäjän (FM) toimesta ensi talvelle tuonne. Bang Tao on aivan uusi kohde meille. Mietimme vähän, hyväksymmekö tarjouksen.Hotelli ja ranta näyttää upeilta. Millainen ympäristö on? Onko mitään kauppoja kävelyetäisyydellä? Entä ravintoloita? Hintataso? Luin täältä jo, että hyvät rannat ja rauhallinen sijainti. Bilepaikkaa ei haetakaan, mutta jotain elämää täytyy olla. Millaista iltaohjelmaa hotelli järjestää?
  Entä onko hotellin edessä oleva ranta yleinen vai hotellin omassa käytössä, onko rantatuolit maksullisia? Onko Surin Beach käytännössä kävelyetäisyydellä? Taksien noin-hinnat/saatavuus esim. Patongille? Kohteesta onkin aika mukavasti luettavaa tällä palstalla, mutta jos joku ystävällinen siellä lomaillut vastaisi näihin kysymyksiin, kiitän!
   
 2. Katiiiii Vierailija

  Viime helmikuussa vietimme kaksi viikko Bang Taolla, hotelli Sheratonissa. Paikka on paratiisi. Best Westernistä minulla ei ole tietoa. Pieniä rantakojuja on pitkin rantaa, samoin kuin useita ravintoloita. Hintataso on rantaravintoloissa kohtuullinen, mutta hotellien yhteydessä olevat ravintolat hinnoissaan. Meillä rantatuolit olivat hotellin käytössä siten, että pyyhkeetkin kuuluivat tuoleihin ja ne olivat maksuttomia. Surin Beachille ei ole kilometreissä pitkä matka, mutta siinä ilmastossa en kyllä lähtisi sinne kävellen. Rantaa pitkin kun ei Bang Taolta sinne pääse koska siinä on välissä kaistale ilman rantaa. Pitkähäntäveneellä pääsee sinne niinkuin mihin vain haluaa. Vuokrataa ihmeessä vene ja käykää snorklaamassa tai muuten vain katsastamassa upeita maisemia mereltä päin. Taksin sai hotellilta erittäin kätevästi ja samalla kyydillä pääsi sitten takaisin kun sopi ajan milloin haluaa palata. Hinta taisi olla 800 BHT per suunta, en varmuudella sitä muista. Bang Taolla kannattaa käydä myös Canal Villagessa missä on muutama aivan oivallinen ravintola, pari kauppaa, lääkäri ja pankkiautomaatti. Hotelleilta kulkee sinne non-stop pikkubussi ja ainakin Sheratonista pääsi sinne myös lautalla. Hotelli on aivan varmasti upea niinkuin kaikki hotellit tuolla alueella. Teinä en empisi hetkeäkään, lähtisin itse vaikka samantien. Maaliskuussa menemme Surinille, joten silloin varmasti tulee käytyä myös Bang Taolla. Suomi24-palstalla on Bang Taosta käymiämme keskusteluja viime talvelta, käy siellä katsomassa kunhan niiden huoltokatko on ohi. Erittäin nautinnollista matkaa!!!!
   
 3. ollut Vierailija

  älä mieti. ota matka bang taolle. et kadu. hieno ranta, rauha, lyhyt matka muihin paikkoihin, jne. et kadu
   
 4. Kokemus_2014 Vierailija

  Hei, LUTEITA todellakin BEST WESTERN PREMIER Bangtao Beach - hotellissa ON.
  On nimittäin omakohtaista kokemusta, vuosi 2014.
  Jos haluaa nauttia luonnosta, paikka on paratiisi. Muuten syrjässä kaikesta.
  Hotellin ulkopuolinen kylä hirveä. Ei todellakaan voi suunnitella "kävelyretkeä" kylään, jossa näkee paikallista elämää. Siellä kun ei ole kuin roskia ja likaisia hökkeleitä.
  Taksilla pääsee hyvin läheisiin kaupunkeihin.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti