Hae Anna.fi-sivustolta

Big Brother 2008

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Perttu-fani, 26.08.2008.

 1. asia on niin Vierailija

  Mikään parisuhteen syy ei ole riittävä hylätä omat lapsensa totaalisesti. Vaikka kuinka vihaisi tai ei tulisi toimeen sen aikaisemman rakastettunsa kanssa.
   
 2. Nössykkä Vierailija

  Hylännyt? Ei kai hän lapsiaan ole hylännyt?   
 3. tulkintaa pliis? Vierailija

  Eikö voi ymmärtää hylkäämiseksi, jos jättää elatusmaksut maksamatta tai lapset tapaamatta? Vai oliko niin, että suostui tapaamaan vain, jos exä olisi maksanut matkat, näin muistelen?Lehtijuttujen mukaan?
   
 4. Täh? Vierailija

  Pitääkö paikkansa, että Anne mustamaalasi miestään joka käänteessä lapsilleen, hyi, hyi!

  http://www.vauva.fi/keskustelut?p_p_id=forum_WAR_perhe&p_p_action=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=2&_forum_WAR_perhe_action=viewThread&_forum_WAR_perhe_forumThreadId=81632

   
 5. Järkyttynyt. Vierailija

 6. tirsk Vierailija

  Hakee kunnasta elatustuet. Kunta haastaa aikanaan käräjille ja karhuaa sitten maksamattomat pois lain kanssa. Tämä on käytäntö. Toki lasten henkinen heitteillejättö isän puolelta on rahassa mittaamaton, nimimrkillä kokemusta on
   
 7. _tweet_ Vierailija

  Tuossa linkissä tuntui olevan joku kirjoittaja, joka tuntee ko. perheen ja aika vakuuttavasti kertoi, miten Anne on halunnut kiristää lapsilla erottamalla heidät isästä. Hyvin lyhytnäköistä.
   
 8. Pai pai pai Vierailija

  Anna, pai. Muistathan halata äitykkääni, kun näin oivasti sai sut ulos talosta?
   
 9. Missään? Vierailija

  Tietoa, miten Anna on ottanut nämä lehtien ja palstojen viestit? Tajuaako edes, että äitihän hänet sieltä pois "äänesti".
   
 10. Anniina-fan Vierailija

  Anniina on niin välitön ja mutkaton tyttö, että soisin hänelle voiton. Ensin ajattelin, että alkuperäisen asukkaan tulee voittaa, mutta eihän Ansku ole ollut kuin 2 viikkoa vähemmän talossa, kun penisrutistelija-Juuha tai Nusu-Tero.
   
 11. Että joo... Vierailija

  Asteikolla 0-5 hän on omasta mielestään vähintään 4. Luku voisi olla aivan toinen, jos Tuulilta kysyttäisiin, eipä tyttö kovinkaan saaneelta vaikuttanut.
   
 12. Näinkö näin Vierailija

  Tero se osaa kehua itseään joka käänteessä. Noista rakastelutaidoista voi tietysti olla montaa mieltä ja ehkä paras olisi kysyä siltä partnerilta, tulisi varmaan luotettavampaa tietoa. Tuo peiton alla nyhertäminen näytti kyllä aika onnettomalle, mutta Tero-poika se osaa kääntää kaikki itselleen positiiviseksi.

  Nyt loppuviikolla, on Teron puheet käyneet entistä omituisemmiksi, yrittää reppana varmaan tehdä itsestään fiksumman oloisen kuin mihin rahkeet riittävät. Tosi vaikea saada mitään tolkkua tuosta niinkö mie, näinkö mie.. Huh mikä tyyppi! Jos tuo voittaa, niin en enää ikinä katsol BB:tä. Ainoa, joka ansaitsee voiton, on vilpitön ja suloinen Anniina.
   
 13. BB-CC Vierailija

  http://www.nimigeneraattori.fi/bb/
   
 14. Jaba- Vierailija

  Oikea henkilö voitti, hyvä Anniina!
   
 15. Girbitte Vierailija

  Laimea kausi. Mariakin oli pakotettu(?) tulemaan studioon valepuvussa eli tummahiuksisena :=))))) Andreas esitteli sieraimiaan oikein mielellään.
  Kyllä olisin suonut Teron voittavan kaikessa vaikeaselkoisuudessaan. Ei Anniina lainkaan paha voittaja ollut, mutta Tero oli talossa alusta saakka.
  Nomutta nyt meni näin. Onnea Anniinalle.
   
 16. huh huh Vierailija

  Ensi vuonna sitten taas saa terot voittaa, nyt oli naisen vuoro. Olipa se finaalilähetys söhellsytä, Vappu toisti itseään nyt on tilanne se ja se, haastatteli tyhjäpää teroa ja sitten kun olisi ollut asiaa alkoi mesomaan että nyt on KIIRE. Juontaja vaihtoon jos vielä uusi BB-talo avataan.
   
 17. VAPPU ON PARAS Vierailija

  ja kaunis, välitön , eikä sekoile niin etteikö osaisi nauraa itselleen suorassa lähetyksessä. Meneppä itse kameran ja kansan eteen niin tiedät mistä edes puhut.Minulla on kokemusta.
  Janne on omyös mies paikallaan, suloinen ja välitön.
  Näinä kammottavina aikoina, kun ihmiset ovat masentuneita ja tekevät murhia ja tappaa itsejään, kansa tarvitsee hauskoja ihmisiä vaikkapa tv:n että näkee hymyileviä hyväntuulisia kasvoja, niitä on vain suomen kanavilla liian aivan vähän.
  Keski-ja Etelä-euroopan -ja rakkaan naapurimaamme ruotsin kanavat ovat täynnänsä ihania gaala-ohjelmia, hauskoja musiikki spektaakkeleja , haluatko miljonääriksi- ja - laatikko ( suomessa Alalto-setälän vetämä salkkuleikki muunneltuna pahvilaatikoiksi suoraan italiasta) kilpailuita suurista summista rahaa ym. ym. synkkyydestä ajatuksia vievää ohjelmaa.
  Missä ne ohjelmat ovat suomen tv:stä, täällä vaan puurretaan kysymyksen #oletko fiksumpi kuin koululainen# teemassa ja leikitään tyhmää.Kait se ruokkii jonkun kateellisen mieltä.
   
 18. ei kai sentään Vierailija

  eikö tosiaan tästä maasta löydy muita?
   
 19. Jos VAPUSTA Vierailija

  puhut ja toista smanlaista etsit, niin vastaus on: "ei löydy" :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti