Hae Anna.fi-sivustolta

Big Brother 2009

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Tee ite, 25.08.2009.

 1. Tee ite Vierailija

  No jaa, useampikin ulkomailta Suomeen tullut talossa. Eikö esim. Virossa ole omaa BB:a?
   
 2. BB:sta Vierailija

  Eikös ne kuitenkin suomalaisia ole? Siis ihan Suomessa asuvia ja suomea puhuvia? Mulla ei ole 24/7 niin en tiedä vielä... Illallahan se selviää! :)
   
 3. Lahetin Vierailija

  Sami:"Eisata naista vuodessa voi olla väärässä." Niin mitä ne sata naista ovat Samille sanoneet? Että on tavan typerä ja naurettavan näköinen hemmo?
   
 4. minä86 Vierailija

  aso on kyllä todella hauska, vaikka luulin häntä ihan erillaiseksi, ainakin on joku jonka jutuille ja käytökselle nauraa. Tässä alussa ei ole ainakaan ketään osoittautunut hauskaksi.
   
 5. minä86 Vierailija

  aso on kyllä todella hauska, vaikka luulin häntä ihan erillaiseksi, ainakin on joku jonka jutuille ja käytökselle nauraa. Tässä alussa ei ole ainakaan ketään osoittautunut hauskaksi.
   
 6. Humbert Vierailija

  Voi tulla mielenkiintoinen kausi, taloon on näemmä haalittu suuri joukko dokuja. Pois lukien ruotsalaiset, ei missään muussa maassa ole iloittu ensimmäisenä iltana noin suuresti muutaman vinkkupullon ja sidukan näkemisestä.

  Tuskin kukaan on myöskään noin kiivaasti vakuutellut olevansa hetero, kuin Aso teki... Kenelle sitten vakuuttanee, itselleenkö?

  Saattaa olla krapulaista porukkaa huomenna kuvissa.
   
 7. SUOMIbb Vierailija

  Kyl siel hoonosoomi löytyy, ne ekaks vaan äänärissä veks.
   
 8. kasak Vierailija

  Enpä tiedä, viitsiikö enää katsoa. Populassa pelkkiä juoppotyrkkyjä ja kaksi hymistelevää absolutistia. Aika huono sekoitus.
   
 9. Idea on aikansa elänyt, nyt talossa on tosiaan pelkkiä juoppohulluja. Ensin ryypätään ja sekoilaan ja seuraavat päivät kerrataan sekoiluja kuten jo viime vuonna tehtiin.
  Kaheli "olen täyspäinen hetero" oli kyllä hurja tyyppi, voisin kuvitella että on kuumakalle ja hämäräheikki hämärissä kapakoissa, panee kaikkea mikä liikkuu ja on lämmin. Hyi hitsi.
  Nyppii karvojaan ja hokee olevansa täyspäinen, pitäisi visusti turpansa kiinni. Ja naiset iiik viinaa takapihalla, perse pitkällä juostaan juomaan ja lillumaan paskavesialtaaseen.
   
 10. yök aso! Vierailija

  Voi että se Aso olikin vastenmielinen!!!! "Täyspäinen hetero" tuli suusta varmaan 70 kertaa illan aikana. Ei kukaan normaali ihminen vedä tollaisa pömiä siitä, että joku oli luullut homoksi ensitapaamisella. Ei taida jätkä viipyä talossa kauaa. Hyi yök miten se siinä ketkutteli "tanssiessaan" naisten kanssa pihalla....
   
 11. Korkeat nietokset Vierailija

  Tais tulla tän kauden "heikot hanget" heti ekassa jaksossa..
   
 12. Homppis Vierailija

  Piilohomo, sanoisin. Ei ole sinut oman seksuaalisuutensa kanssa ja kiistää jyrkästi epäilyt homoudesta.
   
 13. Ksenya Uusi jäsen

  liittynyt:
  30.08.2009
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minäkin vähän epäilen, että Aso on hieman epävarma seksuaalisesta suuntautumisestaan kun otti niin luonnon päälle se homoksi luuleminen. Alkaa jo pikkuhiljaa tuo ryyppääminen kyllästyttämään, onneksi ensi viikolla tulee se jako kahteen leiriin niin saattaa asukkaistakin paljastua uusia puolia. Olisi aika mielenkiintoista nähdä Kätlin siellä slummi-puolella.
   
 14. Tyyliä Vierailija

  Se Kätlin on kaunis tyttö. Ihanat hymykuopat, kaunis iho, hiukset ja suloinen muutenkin.
   
 15. Pöppiskä Vierailija

  Ja muistuttaa tosi paljon Kadia.

  Aso on pelle! Yööökk.

   
 16. Uffaffaaa Vierailija

  Inisevä kitisevä pikkukakara, nasaali korvaan pahasti ottava ääni. Naamassa lie syylä, vai voiko joku laittaa noin lapsellisen lävistyksen? Kyllä tuonne olisi pitänyt valita täysi-ikäisistäkin ne, joilla aivokapasiteetti ja edes järjenhiven riittää aikuisuuteen.
   
 17. Lissu_H Vierailija

  Eipä tuo Kätlin minusta mitenkään erityisen kaunis ole, ei kyllä rumakaan, vaan tavallisen näköinen.
   
 18. Lissu_H Vierailija

  Kai te olette jo tämän nähneet+kuulleet? =)

  http://www.youtube.com/watch?v=QIFQBN4dEzQ
   
 19. keikkuponnari Vierailija

  Kyllä Kätlin on ainakin ulkoisesti hyvin nätti, osaa laittaa ruokaa koko joukolle ja on ystävällinen, mutta jotenkin aivan kuin odotan sitä todellisen luonteen ja jonkin negatiivisen esiinputkahtamista. Olen huomannut että monta muutakin vaivaa jokin, vaikka häntä pidetäänkin sievänä ja ulkomaalainen kun on, jotenkin uutuudenraikkaana. Olisiko noin että suurin osa epäilee häntä epäaidoksi. Mutta juuri tällä hetkellä en näe mitään syytä, miksi ensimmäisenä juuri hänen pitäisi lähteä talosta.
   
 20. Onneton juontaja Vierailija

  Ovat nuo BB-Extrankin lähetykset nykyään ihan tylsiä kun ei enää ole hauskaa ja hulvatonta Janne Katajaa juontamassa. Tietääkö kukaan, miksi tuo tylsimys Jani Toivola jäykähköine olemuksineen on valittu menevän ja sanavalmiin Jannen tilalle? Jotenkuten sopi kyseinen tyyppi vielä Idolssiin, mutta tässä on aivan toivoton..ei sovi ollenkaan tuohon ohjelmaan..
   
 21. BB-Fani Vierailija

  Haluan tuon Ason ulos talosta ja niin haluaa moni muukin miinuspisteiden määrän perusteella: http://tvsarjat.info/bigbrother/


   
 22. BB-Fani myöskin Vierailija

  Mun mielestä Aso on ihan hauska tyyppi. Pois joutaa turhanpäiväinen volisija-Jelena tai kimittäjä-Lotta. Terttu on myös mainio tyyppi:)
   
 23. Kadotettu Paratiisi Vierailija

  Ihme jankkaamista tämän paratiisi-slummi -jaon kanssa! Eilenkin Extrassa Toivola luki chättikysymyksiä "Paljon on kysytty milloin tämä jako alkaa ja kauanko se kestää, mutta sen tietää vaan Big Brother itse, seuratkaa BB Ekstraa, me keromme ensimmäisenä mitä tapahtuu.." Tätä on jankattu ihan tarpeeksi, kohta voisi oikeesti tapahtua jotain!!

  BB:n nettisivuilla lukee, että tänä vuonna ei ole viikkotehtäviä ollenkaan. Eli ilmeisesti tuo paratiisi-slummijuttu tulee kestämään koko kauden.. Ou jee..
   
 24. djfajödfj Vierailija

  Tavallisen näkönen ilman meikkiä, mutta meikin kanssa tosi nätti. Silmät on hyvin meikattu.
  Mutta nyt tullut vähän tyrkyksi.
   
 25. Sitä ei vielä tiedä kuinka kauan se kestää, BB voi lopettaa sen koska haluaa. Näin sanoi Janikin eilen.
  Tänä yönä asukkaat pistetään tehtävä alueelle työskentelmään koko yöksi ja sillä välin talo pistetään uuteen uskoon eli slummi/paratiisi alueeseen. Aamulla tämä jako tehdään ja slummi/paratiisi tehtävä alkaa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti