Hae Anna.fi-sivustolta

Biologiseen kelloon ikälisä

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 17.11.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kun Ruotsi käänsi selkänsä lapsettomalle Oscarssonin perheelle ikärajan vuoksi, pariskunta päätti matkustaa Venäjälle - Pietariin, missä raskaus sai alkunsa. Nyt pieni poika on jo syntynyt 4,3 kiloisena ja 54 senttimetrisenä ihmeenä vanhemmille, jotka olivat yhdessä yrittäneet jo pitkään. Pariskunnan biologinen kellokin ylittyi, joten isänmaasta ei enää apua löytynyt. Mutta hedelmälmällisyysklinikka O.L.G.A lupasi, että rahoista saa 80 prosenttia takaisin, jollei lapsi synny elävänä.

  Nyt pariskunta suunnittelee jo toista lasta, vaikka oman lapsen hankkiminen onkin kallista, sillä klinikka ottaa 240 000 kruunua ja sen lisäksi on maksettava ylläpito ja matkat. -Mielestäni yhteiskunnan tulisi ottaa vastuu, mutta Ruotsissa yli 38-vuotiaat eivät ole laadullisesti kelvokkaita vanhemmiksi. Äidin ikä on 45 vuotta ja isän kolme enemmän.


  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/kvallsposten/monika-45-fick-barn-efter-ryska-hjalpen/
   
  Last edited: 17.11.2019
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Höpöröitä ovat venäläiset, kun haluavat itselleen lisää vihollisia tarjoamalla synnytyspalvelujaan ruotsalaisille. Antavat jopa takuun siinä mielessä, että rahoista palautetaan 80 prosenttia, jollei onnistuta saamaan jälkeläistä.

  Toisaalta joku voi pohtia siten, että käyttävät rahat sotateollisuuden tukemiseen, kun saavat ulkomaista valuuttaa maahansa. Ehkä ruotsalaiset ikääntyneet vanhemmat eivät havaitse tuollaista seikkaa lainkaan, vaan ovat iloisia saadessaan jälkeläisen.

  Suomessa ei ole kovin julkisesti kerrottu tällaisesta synnytysklinikasta, missä annetaan varmuus siitä, ettei tarvitse maksaa itseänsä kipeäksi, jollei raskaus onnistu. Toivottavasti antavat Ruotsissa sentään iäkkäiden ihmisten kasvattaa lapsen itse.

  Kaikkea sitä tuleekin pohtineeksi, kun kirjoittaa eri kansallisuuksien yhteistyön hedelmistä.
   
 3. vierailija Vierailija

  Suomessa kela suorakorvaa hoidot 43 ikävuoteen asti, sitä vanhempien korvaushoidot menevät johonkin erikoissyyniin. Miksiköhän ruotsissa on päädytty tuohon alempaan ikävuoteen, joku kustannuskysymys.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Suomen ikärajoja ei ole tullut tarkistettua, mutta arvattavasti Ruotsissa pohtivat, että yli-ikäisillä on tietty riski synnyttää terveitä lapsia.
   
 5. vierailija Vierailija

  Lapsia on naiset kautta aikain synnyttäneet 50 vuotiaiksi saakka mikäli edellisistä synnytyksistä ovat eloon jääneet.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 658
  Saadut tykkäykset:
  3
  Nuha pakottaa valvomaan. Eipä taida löytyä sellaista tilastoa, jonka mukaan ensisynnyttäjät alkavat tehdä lapsia yli viisikymppisinä tai edes nelivitosina, minkä iän ruotsalaisnainen ehti saavuttaa ennen kuin sai apua pietarilaiselta synnytysklinikalta. Palauttavat rahatkin, jolleivat onnistu työssään täydellisesti. Aivan samoin tulisi toimia kaikkialla, eikä vain Venäjällä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti