Hae Anna.fi-sivustolta

Blue Star Cerro Mar Garden

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä naps, 11.02.2007.

 1. naps Vierailija

  He!
  Onko tietoa tästä hotellista, joka valmistui tämän vuoden alussa. Onko hotelli uusi vai onko se jonkun toisen hotellin uusi osa? Kuinka pitkä matka on ostoksille/rantaan? Kiitos etukäteen mielipiteistäsi.
   
 2. Where? Vierailija

 3. ainakin oheinen Vierailija

  http://www.finnmatkat.fi/Resorts/travel.aspx?id=16698&cat=2|242&entry=8&dest=167&city=96&type=cd&hotel=5426
   
 4. ... Vierailija

  eipä ole vielä valmistunut... meidän oli tarkoitus mennä tuonne huhtikuun lopulla, mutta mennä viikolla tuli kirje, että hotelli ei ehdi valmistua.. Se on Cerro Mar hotellin sisar/lisähotelli, jos olen oikein ymmärtänyt.
   
 5. smip Vierailija

  Moi! Meillä on varattu sama hotelli toukokuun alussa. Mitä kirjeessä sanottiin, siis saatteko vastaavantasoisen hotellin tilalle? Meille ei ole kirjetä tullut. Mikä matkatoimisto teillä on?
   
 6. Hotelli on uusi , hotelli Cerro Maria vastapäätä tien toisella puolella. Hotellilta pääsee pientä kujaa josta osa on portaita pitkin suoraa Albufeiran keskustaan tapahtumaaukiolle muutamassa minuutissa.
   
 7. Inkkuliina Vierailija

  Ei se ole kiinni matkatoimistosta vaan MATKANJÄRJESTÄJÄSTÄ.
   
 8. smip Vierailija

  Niin tietysti! Joskus vaan tulee ajatuskatkos ja kirjoittaa näköjään mitä sattuu. Kiitos korjauksesta! :D

  Meille tosiaan Finnmatkat tarjosi tilalle Monte Gordoa, mutta totesimme sen olevan liian syjäinen paikka meidän makuumme. Ja koska reissun ajankohta oli vahvistettu jo töistäkin, otimme Forta da Ourasta huoneiston, kun ko kohteeseen olimme alunperinkin halunneet.
   
 9. kukkuluueuu Vierailija

 10. nuppulliin Vierailija

  Hotellin pitäisi tämänhetkisen Finnmatkojen tiedotteen mukaan olla 15.5 valmiina ottamaan vieraita vastaan. Siihen astiset matkat on nyt peruttu/korvattu muilla hotelleilla.
   
 11. tyi Vierailija

  Tuolle 15.5. lähdölle ei ainakaan vähän aikaan sitten vielä myyty matkoja, mutta 22.5. lähdölle myytiin.
   
 12. fghjl Vierailija

  myydään myös 15.5 lähdölle matkoja ko . hotelliin. Luulisi, että eivät kovin aktiivisesti myisi matkoja, jos valmistuminen olisi epätodennäköistä...
   
 13. ttuu Vierailija

  Olen lähdössä kyseiseen hotelliin kesäkuussa ja sain vain Finnmatkoilta kirjeen lentoajan muutoksesta. Onko toukokuun lähtijöille jo varmistunut onko hotelli valmis toukokuussa?
   
 14. Inkkuliina Vierailija

  Älkää ihmeessä menkö Monte Gordoon! Sinne on aina viime hetken halpoja paikkoja ja se kertoo jo jotain. Albufeiran hotellin sijasta Monte Gordon tarjoaminen on edesvastuutonta mielestäni.
   
 15. tyiii2 Vierailija

  Olen lähdössä myös kesäkuussa samaan hotelliin ja kävin Finnmatkojen toimistossa. Heillä ei ollut muuta tietoa kuin, että hotellin PITÄISI olla valmis kesäkuussa, mutta eivät sanoneet sen varmasti olevan valmis. Jos joku sattuu pääsemään hotelliin toukokuussa, voisiko kertoa hotellista enemmän.
   
 16. tyiii2 Vierailija

  Onko Finnmatkat vielä vaihtanut hotellin toiseen toukokuun lähtijöille vai onko hotelli jo valmistumassa toukokuuksi?
   
 17. hannimanni Vierailija

  Viimeisin tieto on, että hotellin pitäisi olla valmis 15.5. kaikki ko.astiset matkat on peruttu / siirretty jo aiemmin. Ks. yllä.
   
 18. hannimanni Vierailija

  Tänään Finnmatkojen asiakaspalvelusta kerrottiin, että heillä on yhä sellainen tieto, että hotelli on 15.5 valmis. Virkailija sanoi, että ei hän pysty tilannetta 100% varmuudella lupaamaan, mutta että matkaan liittyvistä muutoksista pyritään ilmoittamaan vähintään kuukautta ennen lähtöä. 15.5 lähdöt ovat kuitenkin vielä voimassa...Joten vahvasti vaikuttaisi siltä, että hotelli olisi kuin olisikin valmistumassa :)
   
 19. [email protected] Vierailija

  Hotellin piti valmistua vuoden alussa! On varauduttava, että emme pääsekään uuteen hotelliin vaan Finnamatkat joutuvat vaihtamaan johonkin vanhaan. Kannattaa seurata keskustelua näillä palstoilla.   
 20. kuuluuko uutta? Vierailija

  [/quote]

   
 21. edelliselle Vierailija

 22. Hannimanni Vierailija

  4.5 Finnmatkoilta kerrottiin, että 15.5 lähtevät pääsevät hotelliin ja tätä aiemmilta lähdöiltä matkat on siis jo huhtikuun alussa siirretty. Aika ihmeellistä olisi, jos 10 pvää ennen lähtöä ei vielä tiedettäisi, että hotelli ei valmistukaan. Taisin ilmaista itseäni aiemmin huonosti...
   
 23. FM:lta saatu tieto Vierailija

  valmistunut ja ottaa huomenna vastaan ensimmäiset lomalaiset ;)
   
 24. ttuu Vierailija

  Jos linjoilla on joku, joka lähtee lähiaikoina hotelliin, voisitko palattuasi kertoa millainen hotelli oli ja miten oli helpoin kulkea rantaa ja keskustaan yms. Hotellin varustelu, kuntosali? Kiva tietää, että kesäkuussa ei tarvitse enää vaihtaa hotellia. Leppoisia lomapäiviä mahdollisesti huomenna ja myöhemminkin matkaaville!
   
 25. jkm Vierailija

  Mistäköhän löytyisi kuvia kyseisestä hotellista? Siis ei piirrettyjä vaan oikeita.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti