Hae Anna.fi-sivustolta

Booking, Agoda, Asiarooms

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Matilda_177, 03.09.2012.

 1. Matilda_177 Vierailija

  Mitä foorumeita käytätte Aasian huonevarauksissa, mitä kokemuksia on esim. otsikossa mainituista kolmesta.

  Luin jostain joskus (en muista mistä) huonoja kokemuksia Agodasta, jos teillä niitä on, kertokaa miksi. Agodalla on halvimmat hinnat.

  Booking lienee tuttu ja turvallinen, entä Asiarooms, sitä en ole käyttänyt aiemmin.
   
 2. RaimoL Vierailija

 3. Kari Vierailija

  Useimmiten olen käyttänyt Asia rooms -ia. Aina on luotettavasti toiminut, hotelleja on tarjolla todella paljon. Mainitut hinnat ovat aina olleet samat mitä hotelli on veloittanut. Asia Rooms ei veloita yhtikäs mitään, huone maksetaan vasta hotellissa. Vahvistus huonevarauksesta tulee samantien. Peruuttaminen ja vaihtaminen on helppoa.
  Agoda on veloittanut huonehinnan välittömästi. Hotellivoucher on tullut kyllä nopeasti.
  Jatkossa kuitenkin kallistuisin Asia Roomsin kannalle...
   
 4. sauna Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  462
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen käyttänyt eniten Booking.com sivustoa. Toimii loistavasti. Olen myös Agodaa käyttänyt eikä siinäkään ollut mitään vikaa. Booking.com on tällä hetkellä suurin.
   
 5. mtk Vierailija

  BOOKING.COM - ei ole turvallinen. Me maksoimme homeisesta hotellista viikon päivät vaikka yövyimme vain yhden yön. Booking ei halua/EIKÄ PYSTY palauttamaan rahoja eikä hotelli halua. Kuitenkin jouduimme ostamaan viikoksi normaalin siistin hotellin tuon homepaikan lisäksi, koska lento Suomeen takaisin oli vasta viikon päästä. Älkää missään nimessä luovuttako mastercardin tietoja Booking.com kautta. Aikaa asian selvittämiseen on kulunut ja rahaa puhelinsoittoihin. Karsea kokemus. Voitte etsiä majapaikan Bookingin kautta, älkää missään nimessä luovuttako luottokorttinne tietoja heille.
   
 6. Diana Vierailija

  Minulta jäi yksi hotelliyö käyttämättä ja Agoda oli valmis korvaamaan sen lahjakortilla USD 152 . Lahjakortin käyttäminen on kuitenkin osoittautunut mahdottomaksi. Sivuilla täytyy olla tarkkana peruutusehdoista. joitakin huoneita ei voi peruuttaa maksutta, eli laskuttavat koko hinnan. En käytä enää koskaan. Menee hermot ja kamalasti tunteja koneen ääressä. Booking.com on ollut hyvä. Heillä on suomenkielinen puhelinpalvelu ja toimisto Suomessa, jos asiat eivät ihan suju.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti