Hae Anna.fi-sivustolta

Caldera beach

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Mari, 27.04.2005.

 1. Mari Vierailija

  Altaiden vesi ei ole merivettä.
   
 2. meri Vierailija

 3. Mimmu Vierailija

  No joo, tämä viestiketju olikin harvinaisen kauan ihan asiallinen!
   
 4. Marjut Vierailija

  Lasten kannalta kivempi ettei allasvesi ole merivettä. Et sillai tämä ""vesiasia"". Yritetään pitää keskustelu asiallisena ja ylhäällä pitkään. Jos jollain on liikaa aikaa puuttua ""lillukan varsiin"", niin menköön toisaalle.
   
 5. Ketokaa vielä! Vierailija

  Me varasimme juuri matkan ko. paikkaan ja hotelliin. Saimme huoneen maaparvekkeella. Onko nämä huoneet siis jossain tietyssä paikassa, esim. eri paikassa kuin ne joihin kuuluu viereisen hotellin ravintolan äänet??
  Minua kun ei maaparveke itsessään haittaa vaan se, että jos ei saa melulta nukuttua....
   
 6. sini Vierailija

  Tulin pari päivää sitten ko. hotellista. Meillä oli maaparveke ja se oli aivan hirveä. Hotelli on muutoin aivan ihana. Saimme kuitenkin parin lomapäivän jälkeen vaihdettua huonetta niin ettei lomamme mennyt pilalle tämän maaparvekkeen vuoksi. Siinä oli se vika ettei siinä ollut mitään yksityisyyttä. Ihmiset kulkivat melkein varpaittemme yli, yäk.
   
 7. APUA Vierailija

  Siis onko se maaparveke todella niin paha???? Muidenkin mielipiteitä!!!??
  Ja onko maaparvekkeelliset huoneet rauhallisemmassa paikassa kuin esim ne joissa on merinäköala. Ts. kuuluuko ravintolan äänet jne??
   
 8. Marjut Vierailija

  Oliko jääkaapeissa pakastinosa??
   
 9. Mari Vierailija

  Hotelli koostuu useista eri rakennuksista, joissa jokaisessa on maaparvekkeellisia huoneistoja. On tuurista kiinni mistä talosta huoneiston saa. Meteli ei kuulu kuin murto-osaan taloja. Maaparveke on kaikissa huoneistoissa osittain maantason alapuolella. Suosittelen parveketta. Jääkaapissa on pakastelokero.
   
 10. APUA Vierailija

  Saimme viimeisen huoneiston, joten parveketta ei saanut enää...Nyt iski paniikki....
  Onko huoneistot savuttomia?
   
 11. Mie Vierailija

 12. matkakuumeinen Vierailija

  Me olimme myös maaparvekkeellisessa huoneistossa ja oli ihan huippu juttu lasten(alle 3-vuotiaat) kannalta :) Eivät päässeet karkailemaan, koska muuri sen verran korkea. Jotkut huoneistot todella ovat ihan kulkuväylän vieressä, mutta meillä oli mukavasti etäisyyttä. Sai ihan rauhassa ruokailla ja siemailla viiniä iltasella :) Meidän huoneistoon eivät nuo äänetkään kantautuneet oikeastaan ollenkaan. Eli paljon riippuu näköjään huoneiston sijinnista tuo viihtyvyys!
   
 13. Marjut Vierailija

  Meillä on aamulento (to), perillä klo 8.30. Ei kai huoneistoja joudu odottelemaan monia tunteja?? Siivous on varmaan valmis vasta iltapäivällä, mutta pääasia että huoneiston saisi jo aamupäivällä käyttöönsä. Vielä 6 päivää!!
   
 14. Mari Vierailija

  Meillä oli sama torstain lento. Saatiin huone heti, jotkut joutuivat kyllä odottelemaankin. Tavarat sai jokatapauksessa viedä huoneeseen vaikka siivous ei olisi ollutkaan valmis. Mukavaa matkaa teille.
   
 15. Marjut Vierailija

  Kiitos vastauksistasi. Yksi kysymys vielä tuli mieleen. Näin aamuvarhain kun saavumme hotelliin, onko perillä mahdollisuus syödä aamupala? Viimeisenä lomapäivänähän sitä ei todennäköisesti ennätä syömäänkään aikaisen lennon vuoksi. Matkakuume sen kuin nousee!!!
   
 16. nonne Vierailija

  No ei varmaan saa, klo 14 on virallinen aika eli silloin viimeistään.
   
 17. Marjutille Vierailija

  Kún tulette matkaltaa, laita kokemuksenne tähän ketjuun. Olen perheeni kanssa lähdössä Caldera Beachiin syyskuussa ja kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan..myös ne negatiiviset!!

  t. minä kans
   
 18. Mimmu Vierailija

  No niin! Loma on takana ja kokemus paikasta kaiken kaikkiaan hieno. Hotelli oli ihan hyvä ja tietysti vielä siisti, kun on niin uusi. Rakennustyöt olivat joltain osin vielä kesken ja esimerkiksi yksi ravintoloista avattiin vasta lauantaina. Meillä oli huoneisto kolmannessa kerroksessa meri- ja vuoristonäköalalla, ison altaan lähellä olevassa talossa. Meteliä ei ollut häiritsevästi, viereisestä hotellista kuului jonkin verran meteliä, mutta ei se meitä haitannut. Seisovasta pöydästä kävimme syömässä ja se oli kyllä hintansa arvoinen ruokapaikka! Allasalue oli tupaten täynnä ja viikon aikana ilmoitettiin sitten, että aurinkotuolien varaaminen ennen yhdeksää oli kielletty. Mutta jos altaalle haluaa päästä makoilemaan, on parasta käydä hyvissä ajoin paikka varaamassa. Rannalla näytti kylläkin olevan reilusti tilaa, ja mielestäni paljon parempi paikka ottaa aurinkoa. Altaalla kun oli melkoinen metakka... Ei ole isommasta moitittavaa, ainoastaan lasten leikkipaikka oli onneton. Ei minkäänlaista varjopaikka, joten muoviset liukumäet ym. olivat päivällä niin kuumia, ettei niitä voinut käyttää, samaten leikkipaikan hiekka oli kuumaa. Ehkäpä se oli vielä kesken ja sen vuoksi siivoton? Mutta ihanan rauhallinen paikka, tuli oltua kunnon löhölomalla ;-).
   
 19. Lähdössä Vierailija

  Voi kökkö tota aurinkotuolien varaamista!
  Tulee ihan stressi kun ajattelinkin,että on pakko herätä aikaisin varailemaan sitä tuolia. Ja pakkohan sitä on varata,jos se allasalue oli ihan tupaten täynnä?
  Eli jos kymmmenen aikoihin menit,ei paikkaa ollut??
   
 20. niiskunen Vierailija

  Yhtä vaivaista hotellia ei kannata kommentoida. Huvittavia nuo kyselijät.
   
 21. Mimmu Vierailija

  En ihan kymmeneltä käynyt katsomassa, mutta yhdentoista maissa ei vapaita tuoleja ollut... tai siis tyhjiä oli, mutta varattuja! Iltapäivällä alkoi sitten olla jo joitain vapaita paikkoja. Alkuviikosta ilmeisesti oli kova kilpailu paikoista jo aamuvarhain, koska se homma rajoitettiin siten, että ennen yhdeksää viedyt pyyhkeet kerättiin allasravintolaan. Tai ainakin näin uhkasivat... en tiedä miten käytännössä sitten toimivat. Nyt sinne allasaluelle tuotiin lauantaina hirveät määrät rottinkikalusteita, joissa ihmiset näkyivät makoilevan ja istuskelevan.

  Mehän kommentoidaan täällä ihan vain tätä tiettyä hotellia, kuten varmaan otsikostakin voisi päätellä. Ei kannata vaivautua lukemaan näitä, jos on tuollainen asenne.
   
 22. minä kans Vierailija

  Kiitos Mimmu. Olisko sinulla jotakin vielä lisää kerrottavaa? Kiva lukea tätä ketjua.

  Ja voi niiskusta, pysy sinä muilla palstoilla niin ei tarvi niiskuttaa.
   
 23. Marjut Vierailija

  Ylihuomenna lähtö häämöttää jo tai oikeastaan meikäläiset joutuvat lähtemään kohti Hesaa jo huomisen puolella! Hyvä kun allastuolien varaukseen on saatu jonkinlaista järjestystä. Meren rannalla oikeastaan olisi rauhallisempaa rentoutua. Lasten kannalta tietysti parempi oleilla altaan puolella. Rannalta kun ei taida olla näköyhteyttä altaalle, muuri taitaa olla välissä.
   
 24. Mimmu Vierailija

  Välissä on kyllä muuri, ei mikään korkea ja kahdesta eri kohdasta pääsi allasalueelle. Ilman muuta rannalla on ehdottomasti rauhallisempaa ja tilavampaa, merivesikin oli jo ihanan lämmintä! Ja rannalla käy enemmän tuuli, mikä on noin kuumina päivinä ihana helpotus.

  Me ei makoiltu oikeastaan kummassakaan paikassa, mutta jos makoilemaan lähtisin, olisin mieluimmin rannalla... Uima-allasalue oli kyllä hyvä, siellä oli kaksi erillistä lastenallasta ja iso uima-allas oli molemmista päistä matala ja loivasti syvenevä. Maksimisssaan taisi vettä olla 1,5 metriä.
   
 25. Mekin viivyimme lomamme tässä hotellissä touko-kesäkuun vaihteessa viikon. Ja tosiaan, hotelli oli hyvin siisti, tottakai, uusi kun oli, ja viihtyisä. Meillä oli huoneisto , kolmio, jossa oli parveke molemmin puolin, hotellin sisäpihan käytävälle ja plataniakseen päin jossa osittainen merinäköala ja vuoristo näkyi kauniisti. Huoneistossa ei mitään valittamista, ilmastointi toimi tehokkaasti sekä lämmitykseen että viilennykseen. Jääkaappi oli ja siinä pakastinlokero. Internet ei ollut hotellilla vielä toiminnassa tuolloin, tulossa oli kuulemma. Allasaluehan oli kuten kuvista näkyy iso ja ihana. Tympeää oli se tuolien varaussysteemi, tuolitta jäi ellei heti aamusta käynyt tuolia varaamassa. Alueen ohjetauluissa oli kyllä asiasta ohjeet että tuolia ei saa varata ennen yhdeksää, mutta eipä tuntunut ketään asia estävän.Hotellin ravintolassa järjestettiin illalla ohjelmaa, joka ei järin kummoista ollut, mutta viihdettä kuitenkin. Siitä kantautui jonkin verran meteliä huoneistoon, mutta ohjelma loppui mielestäni hyvissä ajoin ennen puolta yötä joten meidän noin 11-12 aikaiseen nukkumamenoon mennessä oli jo ihan rauhallista.
  Negatiivista oli hotellin ravintoloiden henkilökunta, tai en tiedä voiko yleistää mutta meidän kohdallemme sattui kovin tylyä palvelua verraten kaikkiin muihin plataniaksen ruokapaikkoihin missä ruokailimme. Siivoojat ja respan väki oli ystävällistä mutta allasalueen henkilökunta oli kovin tuskastuneen ja välinpitämättömän oloista, liekö kiirettä tai mitä. Emme siellä sitten käyneetkään syömässä kuin pari kertaa, muuten söimme muissa ruokapaikoissa. Ruoka oli yleisesti joka paikassa hyvää ja kenellekkään ei vatsatautia tullut vaikka söimme vihanneksista jäätelöihin, ihan kaikkea.
  Vuokrasimme kolmeksi päiväksi myös auton jolla kävimme Sougiassa, saaren etelärannalla (jossa merivesi oli paljon lämpimämpää) sekä saaren länsirannalla, en muista paikan nimeä, mutta oli todella mahtava hiekkaranta siellä, oikea sininen laguuni, turkoosi vesi ja hienon hienoa hiekkaa. Sää sattui vain olemaan tuolloin tuulinen että emme tarenneet uida, hyvällä säällä suosittelen ehdottomasti rantalokoilu kohteeksi!
  Plataniakseen hotellilta oli tosiaan parisen kilometriä ja tie oli melkoisen vilkas, liikenne on siellä melko hurjavauhtista kapeilla kujilla. Takseja oli hotellin edessä aina ja niillä oli kätevä ajaa matka plataniakseen(5 euroa), viisivuotiaamme kun ei tahtonut jaksaa matkaa helteessä tarpoa monta kertaa päivässä. Kerran kävelimme merenrantaa pitkin matkan plataniaksesta hotellille ja se oli ihan mukava reitti, paitsi että matkalla on puolisen metriä syvä, mutta tosi kovaa virtaava oja joka pitää ylittää. Tieltä katsoen(silta menee yli) puro on leveä ja matala, mutta rantaa kohden se ohjautuu kapeaan uomaan ja virtaa on tosiaan kova. Joten ei pienten lasten kanssa suositeltava reitti(ellei sitten kesällä virtaus rauhoitu..)
  Mutta siis kaikenkaikkiaan, lapsiperheille varsinkin, suosittelen kyllä paikkaa ja hotellia. Päivät kuluivat nopeasti uima-altaalla oleskellen ja mikäs lapsista ihanampaa kuin saa vapaasti uida illasta aamuun, ja kerrankin se oli mahdollista. Kuopuskin oppi viikon aikana sukeltamaan :)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti