Hae Anna.fi-sivustolta

Caldera beach

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Mari, 27.04.2005.

 1. minä kans Vierailija

  Kiitos todella kattavasta kirjoituksesta. Kurjaa henkilökunnan tympeys..mistä lie johtuu. Saa nähdä miten meidän käy, olen aika hanakka antamaan palautetta epäasiallisesta palvelusta, itse kun palvelualalla olen ja suorastaan rakastan ihmisten kanssa tekemisessä olemisesta :)
   
 2. comment Vierailija

  Olix kiva olla viikko HOTELLISSA?
   
 3. sara Vierailija

  No ei ihmekään että allasalueen henkilökunta on epäystävllistä kuin kuin tonttua porukkaa asiakkaina! Kaikkia sitä pitäisikin palvella. Maatkaa lataalla vuorokaudet ympäriinsä ja heti eka päivänä altaalle vaan ja viikko putkeen makuuta. Siitähän se raha maksetaan. Kun on oikein uima-alals, hellanlettas kyllä kakarat tykkää. ja viinaa saa aikuiset koko päivän. Hyvä että tuollaisia ""keskitysleirejä"" tehdään, osa porukkaa ravaa sinne ja jää paremmat paikat muille...
   
 4. hmmm Vierailija

  Ketähän ne siellä altailla palvelis ellei sitä tonttua porukkaa siellä olisi... Onneksi löytyy kaikille paikkoja missä kukainenkin viihtyy, myös ehkä sinulle, tonttu ;)
   
 5. ripsa Vierailija

  Tulimme juuri ko. hotellista. Yllätykseksemme saimme huoneen, jossa oli yhteinen parveke naapurin kanssa. Eli välissä oli vain noin 1 metrin korkuinen koroke ja suora yhteys naapuriin. Oli tosi vaivautunut olo istuksella parvekkeella, jossa joutui pakkoseurustelemaan naapurin kanssa. Naapurina oli norjalaisperhe, joka puhui kanssamme ruotsia. Inhottavaa!!! Ja tästä joutui vielä maksamaan. Miten te muut asiaan suhtauduitte, joille sattui tällainen huoneisto?
   
 6. ??? Vierailija

  No joo että silleen, mutta sääli norjalaisia...kielitaidottomien finskien naapurina on hirveä olla.
   
 7. Niin oli Vierailija

  Meillä oli samanlainen parveke (toinen parveke oli 'yksinäinen' ja toinen tällainen kuin kerroit). Meidän naapurit eivät sattuneet samaan aikaan parvekkeella istuskelemaan, eli ei muuta häiriötä kuin että nakkelivat tupakantumppinsa meidän parvekkeen puolelle tupakalla käydessään. Ruotsalaisia meillä naapureina. Oli ihan totta vähän tylyn oloinen ratkaisu parvekkeksi, välissä pitäisi ehdottomasti olla jokin sermi edes. Nämä 'pariparvekkeet' ovat sisäpihan puolella olevia parvekkeita(ainakin ison altaan läheisissä huoneistoissa).
   
 8. minä kans Vierailija

  No voe...!!! Elän toivossa että merinäköalaparvekkeet ovat yksinäisiä omia parvekkeitaan..soitan asiasta muuten heti ensimmäisenä arkipäivänä matkatoimistoon.


  Matkakokemuksia edelleen tähän ketjuun kiitos, enkä tarkoita näiltä p***ahousuilta jotka arvostelevat täällä muiden valintoja. Pitkään tämä ehtikin olla asiallisella tasolla.
   
 9. Sport Hanna Vierailija

  Oliko allasjumppa tehokasta? Jumpataanko matalassa vai syvässä vedessä? Ajattelin ottaa juoksuvyön mukaan... Oliko allasjumppaa joka päivä ? Entäs aamujumppaa maalla ?
  Millaiset liikuntamahdollisuudet muutoin? Ollaan lähdössä 9 ja 13 vuotiaitten tyttöjen kanssa kolmeksi viikoksi ko. hotelliin.
   
 10. Varmaankin Vierailija

  Päättelisin oman huoneistomme sijainnin perusteella että ainakin osittaisella meri näköalalla olevat huoneistot ovat yksinäisillä parvekkeilla, mutta kannattaa kysyä tosiaan matkatoimistosta, ei ollut järin kiva olla niin liki. Parvekkeen kun haluaisi kuitenkin olevan 'omaa' aluetta, osa huoneistoa, että siellä saisi olla vapaasti edes hieman naapureiden katseilta piilossa. Väliseinä oli tosiaan reilun metrin korkuinen ja täysi näkyväisyys siis naapurin parvekkeen pöydän antimiin :)
   
 11. retu Vierailija

  Monennessako kerroksessa olitte? Me olimme kolmannessa eli ylimmässä ja meillä oli osittainen merinäköala (maksettu), mutta parveke oli tällainen yhteinen. Tosi kaameaa kun ei ollut yhtään yksityisyyttä. Tästä pitää valittaa arjen tullen ja pyytää rahat takaisin maksetun parvekkeen osalta.
   
 12. !!! Vierailija

  No joo,että silleen...sääli asua kielitaidottomien norskien kanssa naapureina.
  Osoittaa sulta aika alistunutta asennetta sun suomalaisuuteesi!
   
 13. Varmaankin.. Vierailija

  Niin, vähän huono selostus, itseasiassa meillä oli kolmio jossa oli sisäpihan puolella tämä naapurisopuparveke ja osittaisen merinäköalan puolella(lisämaksusta) oli parveke joka oli 'yksinäinen', eli meillä oli kaksi parveketta. En tiedä tosiaan sitten kaksioista yhtään miten parvekkeet sijoittuvat, mutta sisäpihan puolella olevat(näistä ei merinäköalaa) muistelisin olevan suurimmaksi osaksi näitä naapuriparvekkeellisia. Tuo osittainen merinäköala meillä oli kyllä aika onneton, sijoittui rakenteilla olevan parkki tms. alueelle päin(idän puolelle) ja merta ei kyllä näkynyt kuin tosi vähän. En olisi siitä kyllä maksanut jos olisin tiennyt millainen on. Muutoin hyvä huoneisto paikkasi näköalapulaa ja eipä tuota paljon tullut sisällä tehtyä muuta kuin mitä nukkumassa käytiin :)
   
 14. minä kans Vierailija

  Soitin matkatoimistoon kysyäkseni parvekeasiaa. Virkailija ainakin vakuutti puhelimessa että meillä on oma erillinen parveke..lets see..matkamme on vasta syksyllä, mutta palaan kertomaan kokemuksia. Siihen asti lukisin mielelläni muiden kyseisessä kohteessa käyneiden kokemuksia!!
   
 15. Niinpä Vierailija

  Ei kai virkailja tässä vaiheessa tiedä minkä huoneen te saatte? Huoneethan jaetaan vasta lähampänä matkaa, periaatteessa varausjärjestyksessä.
  Meille ainakin virkailija sanoi matkaa varatessa että se on ihan tuuria mistä sen huoneen saa, sitä ei voi vielä tietää.
   
 16. kreetafani Vierailija

  joo lisää kommentteja kaipaisin tästä hotellista :) lähden taas kreetalle lokakuussa, ja menen kyseisen hotelliin joten olisi kiva kuulla kommentteja! :p
   
 17. jo palannut Vierailija

  Oltiin siellä perheen kanssa pari viikkoa sitten. Oli todella siisti paikka. Meille henkilökunta oli aina ystävällistä ja auttavaista. Ongelmana todellakin olivat allaspaikkojen varailut, mutta viikon lopulla tuli ilmoitus että pyyhkeet kerätään pois. En tiedä miten se järjestyi. Paikkoja oli minusta kuitenkin aika vähän. Rannan puolella tuolit olivat maksullisia, mutta me kyllä viihdyttiin siellä siitäkin huolimatta. Meri oli kaunis.

  Vistiketjussa onkin paljon mainittu paikan hyviä puolia, mutta miinuksena voisin kertoa, että naapurihotellin puoleiseen taloon ei missään nimessä kannata mennä. Pyytäkää hyvissä ajoin rauhallinen huoneisto. Meillä oli asunto suoraan italialaishotellin altaan vieressä rannalla ja siellä olikin ihan eri meno. Musiikki soi alituiseen kaiuttimista, jotka sopivasti olivat muutaman metrin päässä asunnoista. Heillä oli tapana pitää allasohjelmaa pitkin päivää ja kaikki huudettiin mikrofoneihin. Oli ohjelmaa jos jonninmoista. Meno jatkoi myöhään yöhön. Viikon kohokohta oli allasdisko yöllä. :-/

  Ongelma tiedettiin hotelllillamme, mutta sille ei voitu mitään. Uskoisin, että jotain neuvotteluja aloitetaan Creta Paradisen kanssa, koska valituksia oli tullut paljon. Viereisessä huoneistossa majoittuneen norjalaisäidin sisko oli ko. matkanjärjestäjällä töissä ja aikoi viedä myös siellä päässä asiaa eteenpäin. Itse harmittelin osittain pilalle mennyttä lomaamme Finnmatkoille ja he korvasivat matkasta 10%. Se ei ollut paljon, mutta sentään jotain.

  Eihän se musiikki olisi niin kovin haitannut, jos oltaisiin oltu kaksistaan. Lasten päiväunia ja yöunia lähinnä haittasi. Jouduttiin siirtämään lapset meidän parisänkyyn oman altaan puolelle ja itse oltiin toisessa huoneessa, minne musiikki pauhasi lujiten. Onneksi oli korvatulpat mukana.

  Muutoin tykkäsimme tosi paljon ja toivotan hyvää lomaa matkalle lähtijöille!
   
 18. joo Vierailija

  Joo kaikki kommentit ja jokaisen henkilökohtaisetkin asiat täytyy tietää, eihän hotelliin muuten voi mennä!
   
 19. Mimmu Vierailija

  Mekin oltiin kyllä samaisen Cretan Paradise -hotellin puoleisissa taloissa, mutta meitä ei tuo ""meteli"" haitannut isommasti ja kyllä meilläkin lapsia oli mukana. Ja nähtävästi samaan aikaan ollaan paikalla oltu. Olisikohan se sitten ihan ihmisestä kiinni, mikä häiritsee ketäkin? Kyllähän siellä oli ilo irti aamusta iltaan ja kovaääniset olivat kieltämättä isolla... Mutta ei siis häirinnyt niin, että olisi tarvinnut valittaa siitä. En tiedä sitten löytyykö hotellista sellaista täydellistä huoneistoa, jos toisella laidalla häiritsee naapurihotellin elämä ja ""parkkipaikan"" puolella taas yhteiset parvekkeet... Mutta tien toisellla puolella olevat (siis respan kanssa samalla puolella) talot näyttivät kylläkin kivoilta ja rauhallisilta, mutta siellä olevat uima-altaat olivat tosi pieniä.
   
 20. minävain Vierailija

  tuli mieleen että oliko huoneissa kylpyammeet vai sellainen hierova suihkukoppi, kun esitteessä taidettiin mainita kylpy/suihku ja finnmatkojen sivuilla kuvassa oli hierova suihku, niin mitenkähän lie asia on, vai riippuukohan ihan huoneistosta? :p
   
 21. heli Vierailija

  Huoneistoissa on hierova suihku ja kopissa on saa höyryjä. Tosi mahtavaa, kannattaa kokeilla. Kylpyhuoneet ovat tosi moderneja. Meillä oli lasinen pesuallas. Hotelli on muutenkin korkeatasoinen.
   
 22. minävain Vierailija

  Kiitos Heli sinulle vastauksestasi! :)
  Edelleen olisi mukava kuunnella kaikenlaisia kommentteja kyseisestä hotellista, lokakuussa sinne ollaan menossa.
  Kiva, että negatiivista palautetta on tullut vain vähän. Viimeksi olimme kreetalla plataniaksessa kolme-plus tähden hotellissa ja olimme siihen erittäin tyytyväisiä joten eiköhän tämä neljä-plussan arvoinen caldera beach miellytä! :p
  Kylpyammetta aina olen toivonut mieluiten kun on niin ihana ollut rentoutua vaahtokylvyssä päivän jälkeen, mutta eiköhän se hierova suihku ole erittäin hyvä sekin :) Sillä asenteella mieluiten lomalle lähtee ettei mistään ole järkeä ottaa stressiä, omalla asenteella saa myös paremman loman! ..Ja kun säät suosivat ja on hyvää matkaseuraa niin kaikki on täydellistä! :) kesästä nauttien, myöskin kreetan matkaa odottaen kaikille rentouttavia kesäpäiviä! =)
   
 23. Lisätieto Vierailija

  Eli hierova suihku oli, mutta höyryjutun siihen sai tilattua lisämaksusta paikan päällä.
  Minä olin varmaan sen verran onneton etten osannut oikein hierontatoimintoa käyttää, sain aikaan vain onnettoman pieniä vesisuihkuja eri puolilta jotka ei oikeen tuntuneet missään, mutta eiköhän siitä saa ilon irti jos osaa käyttää :) Hyvää matkaa!
   
 24. what Vierailija

 25. Myös kokemusta Vierailija

  Siis kyseessä on umpinainen suihkukaappi, mihin on asennettu hierova suihku ja höyrysauna mahdollisuudet. Seinissä oli reikiä mistä vettä piti tulla, mutta minäkään en saanut tulemaan kuin onnettomia suhauksia aikaan. Saunaa ei kaivannut niissä olosuhteissa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti