Hae Anna.fi-sivustolta

Carl viimeinen Gustaf?

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 14.07.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 425
  Saadut tykkäykset:
  3
  Demokratian puolustajat Ruotsissa ovat sitä mieltä, että nykyinen kuningas voi olla Carl viimeinen Gustaf. Nimittäin oikeus olla valtion päämies ei saisi periytyä, vaan hänet tulisi valita vaaleissa, kuten Suomessa on tehty iät ja ajat. Ja Ruotsissa kuningas on lain yläpuolella, koska häntä ei voi syyttää rikoksista. Sen sijaan hänen on tunnustettava puhdasta evankelista uskoa, joten hän ei saa olla ateisti, mutta voi tehdä lähes millaisen vakavankin rikoksen joutumatta tuomiolle.


  Aiheen antoi:


  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/g7rq8A/lat-var-kung-bli-carl-den-siste-gustaf

  (Kannattaa lukea på svenska koko tarinointi, sillä muun muassa perhekäsitys on muuttumassa koko ajan. Toki Ruotsissa valtiojohto pysyy osittain valkoisen heteroseksuaalisen ja kristityn perheen hallinnassa, mikäli lakeja ei muuteta.)
   
 2. vierailija Vierailija

  Haluaako ne muslimin kuninkaaksi.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 425
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ehei, vaan naisen kuningattareksi. Ehkä hyvä siten, sillä luultavasti hän on kuningatar Victoria viimeinen. Nainen päämiehenä on usein heiveröinen hallitsija, joka voidaan saada pois virastaan vippaskonstein. Hyvä muistaa, että Suomessakin ensimmäinen naispääministeri menetti pestinsä miehelle, kun väläytti lipposvastaisia papereita julkisuudessa. Sellaista se on!
   
 4. vierailija Vierailija

  Mitäs tähän sanoo palstan Ruotsin muslimikirjeenvaihtajamme Amanda?

  Veikkaan ettei ihan heti mitään, koska siitä ei saada "OBS Sverige Nyheter":iä, jolla nuijia suomalaisia ja suomalaista yhteiskuntaa ruotsalaisella näennäis-ylivertaisuudella.
   
 5. vierailija Vierailija

  Ja tämä oli sinun kannanottosi aloitukseen
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 425
  Saadut tykkäykset:
  3
  Nykyinen kuningas ei uskalla päästää tytärtään valtaan, koska hän tietää, etteivät saudit siedä naisia johtajina. Neuvotteli aikoinaan sovun maiden väliin, kun ulkoisia suhteita hoitanut nainen suututti saudit. Ruotsalaiset osaavat hoitaa diilit aina siten, että saavat öljyvaroja omaan käyttöönsä. Ruotsissa on nainen ulkoministerinä, mikä on lähes yhtä paha moka yksinvaltiaiden mielestä kuin valita sateenkaarinen samaan asemaan. Sellaista se vaan on!
   
 7. vierailija Vierailija

  Onhan meilläkin homo ulkoministerinä. Nelikymppisenä iski teinipojan kehitysmaasta. Kukaan ei ihmettele vaikka pojan ikä on aina ollut suuri kysymysmerkki. Haisee samalta kuin homeinen makaroni ranskassa.
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 425
  Saadut tykkäykset:
  3
  Demokratioissa on aivan oikein valita ulkoministeriksi muitakin kuin pelkkiä ukkoja, jotka osallistuvat abortinvastaisten liikkeiden kokouksiin ollessaan ulkomailla. Ruotsissa miespuolinen kuningas ei ilmeisesti ole kaikkein paras demokratian kannattaja, koska vaatii hyviä suhteita eräisiin yksinvaltaisiin valtioihin, jotka ovat länsimaiden suosiossa öljyvarojensa vuoksi.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti