Hae Anna.fi-sivustolta

carro publico yms.

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä neuvoja!, 17.12.2004.

 1. neuvoja! Vierailija

  Kertokaas nyt please joku viisaampi, että mitä kaikkia kulkuvälineitä dominikaanisessa on, ja miten ne eroavat toisistaan?

  Olen ymmärtänyt, että takseja on sekä moottoripyörä- että perinteisiä henkilöautotakseja, joilla matkustaminen voi olla suht kallistakin, ainakin lyhyillä matkoilla.

  Sitten on paikallisbusseja, joilla pääsee esim. Cabarete- Puerto Plata väliä, mutta mitä ovat nämä carro publicot? Nimestä päätellen jotain yleisiä kukuneuvoja, mutta kertoisiko joku miten ne siis eroavat busseista/takseista.

  Ja olisin ERITTÄIN iloinen jos joku paikan päällä käynyt tai vaikka palstan tietäjä Hessu :) voisi kertoa jotkein esimerkit hinnoista. Siis esim. Cabarete-PP tai Sosua-PP taksillacarro publicolla ja bussilla, paljonko maksaa suunnilleen?
   
 2. pop on pop! Vierailija

  carro publico on henkilöauto joka ajelee pääteitä pitkin ja ottaa kyytiin matkalaisia niin paljon kuin auto vain vetää. matkan varrelta lennosta kyytiin pääsee päätieltä aina niin carroon, pikku bussiin tai voladoraan (hiace pakettiauton mallinen pikkupaku). ja edulliseen hintaan. niitä kulkee pitkin päivää (ei pimeellä kulje muut ku carro publicot harvemmin ja oikeet taksit) helposti. hinta valosaan aikaan Cabarete-sosua 10 pesoa/hlö Cabarete-puerto plata 30-40 pesoa/hlö näillä peleillä. normi taksi on cabarete-sosua 9 USD ja puerto plataan ainaki 20 USD. motoconcho eli moottoripyörä viritelmä on noin 10 pesoa keskustan alueella / hlö ja 20 ku menee pikkasen pitemmälle ja ku on pimee. vinkiksi, että 100 pesoa on noin 3€. eli halpaa ja elämyksellistä kyytiä...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti