Hae Anna.fi-sivustolta

Danske Bank???

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä pliiiis, 18.05.2018.

 1. pliiiis Vierailija

  Minulla oli säästöjä Postipankissa, joka on muuttanut nimeään tuhat kertaa, viimeksi oli Danske Bank. En saa rahoja ulos ulkomailta samasta pankista, vaan pitää kuulema mennä Suomeen. Kun haen netistä pankin osoitetta, niin tulee ihan outo osoite; Televisiokatu, mutta ei Suomessa? Onko tuolla pankilla konttoreita esim. Helsingissä jos menisin hakemaan rahani pois? Vai onko pankki vain netissä ilman konttoria? Minulla ei ole koodeja joilla voisi siirrellä rahoja, nekin pitäisi hakea paikanpäältä Suomesta. Vastatkaa pliiiis!
   
 2. vierailija Vierailija

  Soita sinne asiakaspalveluun ja kysy sieltä. Konttoreita löytyy pk-seuduilta, mutta moneen joutuu varaamaan asiakaspalvelun kautta etukäteen ajan.Kassapalveluissa taas on usein ruuhkaa.
  danske bank fi ja sieltä asiakaspalvelun numero.
   
 3. Vaitioloa Vierailija

  Nordean kanssa sama juttu, hienot kotisivut, mutta muuten kuin sekatavarakauppa mainoksineen. Sinulla on velvollisuuksia, heillä oikeuksia.
   
 4. Asiakaspalvelua Vierailija

  Sain kirjoittaa ja soitella, että edes sain tietää missä tilini nykyään on. Erikoista, että pnkki/virkailija kieltäytyi antamasta puhelin- tai sähköpostosoitetta konttorista, jonne tilini on siirretty. Sinne pitää mennä henkilökohtaisesti. Hankalaa ulkomailla asuvalle.
   
 5. vierailija Vierailija

  Onkohan siellä enää rahaa kun nuo tilinhoitokulut on danskella aika isot. Voi tulla laskukin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti