Hae Anna.fi-sivustolta

Deittipalsta edate.fi

Viestiketju osiossa 'Sinkun elämää' , käynnistäjänä edatefi, 05.06.2014.

 1. edatefi Vierailija

  Tulkaahan tutustumaan uuteen vuonna 2013 perustettuun deittipalstaan osoitteessa Deittipalsta sinkuille ja muille seuraa hakeville - edate.fi.. Palvelussamme on paljon sellaisia ominaisuuksia, mitä muissa ei ole. Hinnoittelukaan ei huimaa päätä.

  Jos palvelumme ei kiinnosta sinua, otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia tai kommentteja, mikä eniten ahdisti jo etusivulla. Kaikki kommentit ovat siis tervetulleita ja niitä voi lähettää spostiosoitteeseen support (at) edate.fi.

  Vuonna 2014 kaikille naisjäsenille 4kk ja miehille 2kk "kultajäsenyys" rekisteröitymisen yhteydessä. Kultajäsenyys oikeuttaa kaikkiin sivuston toimintoihin. Tervetuloa! :)
   
 2. xx Vierailija

  Miksihän tämmöstä paskaa mainostetaan, näitä saitteja on suomalaisiakin muita useita. Vaatimattomat hakuominaisuudet, maksullisuus, mitään et näe rekisteröitymättä.
   
 3. edatefi Vierailija

  Hei!

  Koska haluamme pitää deittipalstamme asiallisena, vaadimme rekisteröitymisen palveluun.

  Maksullisuus sen takia, ettei mikään ole ilmaista. Me maksamme ylläpitäjien palkat, palvelintilat, sovelluksen päivitykset, tietoturvaan liittyvät päivitykset ja muut vastaavat. Perusmaksu ei meillä ole läheskään sitä luokkaa, kuin yleensä deittipalstoilla.

  Jos hakuominaisuuksissa löytyy mielestäsi puutteita, otamme mielellämme palautetta vastaan sähköpostitse osoitteeseen support (at) edate.fi. Kehitämme jatkuvasti palveluamme ja otamme kaiken palautteen kiitollisina vastaan. Etusivulla ilman rekisteröintiä ei juurikaan voi hakuja tehdä, mutta rekisteröityneillä on käytössään erittäin laajat hakuominaisuudet.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti