Hae Anna.fi-sivustolta

Demareilla käärmeen kieli

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 08.02.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tampereen valtuustossa yksi demari äänesti hoitajamitoituken vähentämisen puolesta, mutta vaati hoivakotien vanhuksille siitä huolimatta hyvää hoitoa valtakunnallisesti. Sen jälkeen syytti kokoomuslaisia oman puolueensa kannanotosta valtuustossa, vaikka mitä luultavammin äänesti siten kuin käskettiin. Kokoomuslaiset hermostuivat, koska eivät välttämättä olleet syyllisiä. Kukaties oikeat syylliset ovat oman puolueen piirissä, mutta narrivat joukoilleen, että kaikki heikennykset tehdään kokoomuksen vuoksi. Demareilla on aina ollut käärmeen kieli, koskapa puhuvat aina kauniisti, mutteivat toimi siten.
   
 2. vierailija Vierailija

  Demari on demari vaikka voissa paistaisi.
  Muistamme leluramit ja muut demarit. Tampereella on demarille lätkästy syyte luottamusaseman väärinkäytöstä. Kun vähän googlailee tätä herraa niin ihmettelee miten demarit ovat antaneet käyrätorvensoittajan käyttäytyä näin kun on käyttäytynyt = rikossyyte.
  Oudolta tuntuu että eräs demariryhmän valtuutettu kuitenkin katsoi, että rikossyytteistä huolimatta tällä on hänen täysi luottamuksensa.
   
 3. vierailija Vierailija

  Kannattaa pitää mielessä kutka vastustivat henkilömitoituksen lailiistamista lailla. Kepukin mainosti ennen viime eduskuntavaaleja mitoituksen asettamista laiksi, Siinäkin kävi niin kun monessa muussa kepun lupauksessa, kepu petti senkin.

  Turha demareita on syyttää, ne ovat ensimmästen joukoissa olleet laillistamassa mitoitusta, ja olivat aloitteelisia välikysymyksen teossa, jonkun kaupungin valtuutetun puheet näin vakavassa asiassa ei paljoa paina.
  Nyt olisi elintärkeää huolehtia suomalaisten puolesta siitä, ettei nykyinen äärioikestolainen hallitus yksityistäisi sotesta samanlaista hoivaa kun on nähty "aaveiden" toiminnassa vanhusten ja lasten hoidossa.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jopa kirjoituksestasi huomaa, että demareilla on käärmeen kieli, jonka haaroista toinen on musta ja toinen punainen. Koko musta kieli on heillä, jotka ilkeävät viedä viime sodissakin palvelleita vanhuksia hoivalaitoksiin kidutettaviksi omantunnontuskitta. Ovat tärkeitä yksilöitä Suomelle, koska taistelivat aikoinaan rintamilla ja elävät loppuaikansa puutteessa, jotta saadaan ostaa maalle uusia hävittäjiä miljardein euroin.
   
 5. vierailija Vierailija

  Demarit istu hallituksessa kun mitoituksesta päätettiin. Mm Guzeniina. Hänkin äji siis valehtelustaan kiinni aivan kuten Sanna Mariini. Guzeniinan istuessa ministeirnä hallitus ajoi vanhukset koteihinsa, ainoastaan liikuntakyvyttömät ja muistisairaat saavat hoitopaikan. dementikkojen on pärjättävä nyt kotonaan yksin pari kertaa päivässä käyvän kodinhoitajan avustuksella. Kyllä on kurjuutta tarjottu suomalaisille kun demari on kyseessä. Muistakaamme myös Lipposen hallituksen toimet, lasten psykiatrisesta toiminnasta vietiin niin paljon resursseja että ne näkyvät nyt syrjäytymisenä.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Demari pettää omiaan! Valtuutetuille kerrotaan tarinoita, jotta voidaan nuijia päätökset pienen piirin mukaisesti. Uskotellaan omalle väelle, että päätös on kompromissi, vaikkei siten ole. Eikä ihme, sillä ammattiyhdistyspomoina jo työväkeä kusettaneet osaavat huijata omiaan, koska ovat siten aina tehneet. Onneksi paljastui tällainen seikka hoitajamitoitusten vaatimuksista.
   
 7. desimaali Vierailija

  Enpä olisi uskonut, että kokoomus takertuu noin säälittävällä tavalla "lillukanvarsiin", kuten Sanna Marinin aiempaan toimintaan Tampereella.

  Myös kokoomuksella olisi ollut mahdollista aiemmassa hallituksessa pitää vanhusten puolta ja sallia hoitajamitoituksen kirjaaminen lakiin SDP:n sitä vaatiessa, mutta se ei sitä tehnyt. Miksi ei silloin, miksi ei edelleenkään???

  Kaikkihan tietävät, että suurin ongelma vanhustenhoidossa on juurikin resurssivaje hoitohenkilöstössä, jota voitaisiin korjata niillä "desimaaleilla", joita kokoomus jyrkästi vastustaa. Luulisi lähes 6 miljoonan euron vuosituloja nauttivan hoitokodin toimitusjohtajakin ymmärtävän, että desimaaleilla on merkitystä myös omassa tilinauhassa!
   
 8. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Demarien yksi ongelmista on se, että puolueella ei ole kykyä tarjota muuta apua kuin ay-liikkeen painostus, joka on muiden puolueiden ansioin saatu aisoihin viime vuosina. Pettävät omiaan, kun pitävät huolta vain enemmistön minimieduista, jotka on ollut pakko hyväksyä niillä aloilla, joissa ulkomainen työvoima on voinut kilpailla. Rahvaan tulotaso on pudonnut huimasti samaan aikaan, kun kovapalkkaisimpien virkamiesten palkat ovat nousseet rutkasti.

  Demari pettää aina omiaan! Ay-liikkeen korkein johtoporras nostaa huimia palkkoja, jotka rahvas maksaa pienistä tuloistaan. Jos nyt kykenevät nousemaan vallan huipulle, on selvää, että maan talous hiipuu nopeasti, eikä työllisyys kohene enää lainkaan. Nykyään porvarit voivat jopa siirtää työtä ulkomaille osoittaakseen, että demarit tosiaan pettävät lupauksillaan aina omiaan.

  Sekä lasten että vanhusten hoivakotien ongelmat johtuvat siitä, että virkamiehet haluavat säästää julkisista menoista enemmän kuin on mahdollista. Keskustalaiset ovatkin viime aikoina todenneet, että on alettu toimia liiaksi kokoomuslaisten vaatimusten mukaisesti. Taas kerran on silti pystytty pitämään maan talous tolpillaan, vaikka aiemman hallituksen päätökset on pyritty täyttämään, jottei Suomen hyvä maine luotettavana kauppakumppanina ja länsiyhteisöä puolustavana valtiona joudu koetteille.
   
 9. On eri asia Vierailija

  Tulosten kannalta olla vasemmistolaisena vähemmistönä porvarien vetämässä hallituksessa, sen nyt tyhmempikin tietää.
  Oikeasti porvarit ovat hallinneet maata jo 16 vuotta joka näkyy yksityistettynä rahastuksena vanhusten hoidossa, yksityistettynä lasten päivähoitona "aavehoitajineen", sekä ennen kaikkea suurena eriarvoisuuden kasvuna väestön keskuudessa. (lääkkeen anto 5€, wc paperirullan vaihto 15€)
  Suurituloiset ovat saaneet suuret prgressiivisen veron helpotukset 16 vuoden aikana, eikä köyhiltä olisi tarvinnut leikata viimesiä kolikoita suurituloisten verohelpotuksiin.
  Sote on hallituksen listalla yksityistämistä odottamassa, toivottavasti asia kaatuu järjettömänä yrityksenä antaa oikeus rahoitusyhtiöille rahastaa vielä terveyden kustannuksella aikaisemmin köyhdytettyä kansaa.
   
 10. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ai, että tyhmäkin tietää, että demarit ovat kyvyttömiä saamaan tuloksia aikaan ollessaan hallituksessa. Arvattavasti asia on juuri noin, joten ilmeisesti kaikki ymmärtävät asian tolan. Demarit olivat aikoinaan kaikkein hanakoimmin aloittamassa yksityistämistä, joka ulotettiin myös julkiseen hallintoon.

  Ongelmajätelaitos oli yksi ensimmäisistä sellaisista yrityksistä, jonka ongelmat haluttiin saada ainoastaan poliitikkojen tietoon. Onnistuttiin hyvin, joten sen jälkeen alettiin perustaa kunnallisia liikelaitoksia, joiden suojiin vietiin aiemmin julkiset päätökset. Eipä ollut enää media kysymässä vaikeuksista, vaan saatiin tehdä ihan mitä haluttiin yrityslainsäädännön turvin.

  Nykyään on pyrkimys vieriittää syyt porvariston piikkiin, koska halu on saada jymäytettyä äänestäjät uskomaan demarien viattomuuteen. Kaksihaarainen kieli on jopa pahempi kuin täysin vastaava koko musta, joka sentään toimii siten kuin puhuukin.
   
 11. vierailija Vierailija

  Ei kai tarvitse keneltäkään siirtää tätä eriarvoistamista, vanhusten ja lasten järjettömän huonoa hoitoa porvarihallituksille, koska ne ovat sen aiheuttaneet.
   
 12. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Demari pettää aina omiaan! Jostakin syystä taustalta löytyy aina joku demari, kun pengotaan päätösten taustoja. Edellinen hallitus teki päätöksiä, joiden vastuu pyritään siirtämään nykyisen harteille. Erityisesti keskustapuolueen, joka taas kerran pyytettömästi nosti Suomen lamatunnelmista jaloilleen. Demarien kyky väistää vastuuta on uskomaton, vaikka selkeästi voidaan osoittaa, että päätöksiä tehtäessä puolue on ollut mukana. Aina syytetään muita, kuten tehtiin Tampereellakin, kun hoitajamitoitusta alennettiin oman väen voimin.
   
 13. Ghost buster Vierailija

  Miksi keskustapuolue ei ole hallituskautenaan puuttunut vanhustenhoidon ongelmiin, vaan on antanut kokoomuksen viedä ja toiminut kokoomuksen vaatimusten mukaisesti? Taitaa vaan olla keskustan takinkääntö demarien suuntaan liian myöhäistä, kun vaalitkin jo kolkuttelevat ovella.

  Kepu ei ole pettänyt vain omiaan, vaan koko Suomen köyhimmän ja pienituloisimman kansan, toteuttamalla kylmää ja raakaa kokoomuspolitiikkaa. Tällaisina aikoina on äärimmäisen tärkeää, että Suomessa on vahva ay-liike suojelemassa pienituloista kansanosaa kepun harjoittamalta kokoomuspolitiikalta, joka jatkuessaan samanlaisena lihottaisi vain suurituloisimman rahaeliitin osakesalkkuja, niinkuin nytkin on käynyt.

  Nyt pitää kuntien olla tiukkana, eikä suostua yksityisten vanhusrahastajien vaatimuksiin lisälaskun lähettämisestä, jos "haamuhoitajien" tilalle pitää palkata oikeita auttavia käsiä.
   
 14. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Keskustapuolueessa on pohdittu siten, että maakuntauudistuksen jälkeen on aika toimia siten, että niin nuorten kuin vanhustenkin hoiva saadaan kuntoon. Jo nyt on myönnetty, että on liiaksi asti myötäilty kokoomusta, joka totta kai omien kannattajiensa mukaisesti pyrkii vain maksimoimaan voitot. Tärkein asia tällä vaalikaudella on ollut saada maan talous ja työllisyys kuntoon, missä on onnistuttu hyvin.

  Keskustapuolue ei pettänyt äänestäjiä, vaan teki siten kuin oli tarve, mutta demarit tosin pettävät koko kansaa nytkin, kun lupaavat enemmän kuin rahkeissa on varaa. Onko pakko saada taas lisää velkaa valtiontalouteen? Eipä demareilla ole omia varoja käyttää kovinkaan paljon, vaan aina on kajottava toisten tuloihin tai velkaantumiseen, jos aiotaan edes pieni osa lupauksista pitää.

  Demarit pyrkivät näyttäytymään viattomina kaikkeen, kun sen sijaan vastuullinen porvari myöntää jopa virheensä, jos niitä matkan varrella on ollut. Sekin on selviö, että demarit pyrkii nostamaan kannatustaan populistisin keinoin. Näin siksi, että toivotaan perussuomalaisten ja sinisten kannattajien äänestävän demaripuoluetta, jonka tiedetään pettävän aina omiaan. Ehkä sen vuoksi monikin nukkuu äänestysaikana, koska luottamusta omiin ei ole.
   
 15. vierailija Vierailija

  Palkattomat työt eivät vie köyhyyttä vaan lihottavat työnantajien lompakoita.
  Sitä paitsi nyt on alkanut yt neuvottelujen vyöry joka kuittaa työllisyyden kasvun.
  Nyt on vähän aikaa tominut Attentonin hoiva paikka tutkimiusten alla, tutkitaan myös outoja vanhusten menehtymiä. Kokoomus on tietenkin äärioikeiston tukema puolue, mutta kepu on pääministripuolue ja sen pitää myös kantaa päävastuu tästä sallitusta järjettömän huonon hoidon sallimisesta.
  Suotta tässä pyritään kepun hiuksia silittelemään, kepu pettää aina niin kun nytkin petti vanhukset ja on nyt pettämässä myös sotessa saadakseen aluehallinnon sellaiseksi kun haluaa, eli valtaa mahdollisimman paljon vähentyneellä kannatuksella.
   
 16. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Demarien puheisiin ei voi luottaa lainkaan, koska aina pyrkimys on saada aikaan vaikutelma, jonka mukaan puolue ei ole koskaan vastuullinen mistään. Palkattomat työt ovat ay-liikkeen vuoksi mahdollistuneet, koska rahat valuvat eliitille, joka pyörittää isoa puljua ilman vastuuta. Verotuskaan ei pure tuloihin, joten helppo on lihottaa pottia koko ajan.

  Keskustapuolue on ollut hoitajamitoituksen kannattaja, mutta sanat eivät toki ole koskaan tekoja. Nyt tarvitaan sellaisia toimia, joita ei saada aikaan, jollei kyetä pitämään maan talous hyvässä kunnossa. Jos demarit saavat hallitusvastuun, on selviö, että rahvas joutuu maksajaksi, sillä ökyporvareiden rahat ovat jo turvassa ulkomailla. Ei niihin edes uskalleta kajota, sillä eihän Suomi voi sosialisoida yksitysten omaisuutta.

  Keskustapuolue kykenee parhaimmin puolustamaan koko maan etua niillä varoin, joita pienehköllä kansalla on omasta takaa koko ajan käytössä. Nytkin maaseudulta on kyetty lihottamaan valtion kassaa, kun puun hinta nousi ainakin hetkellisesti jonkin verran. Eikä pahvituotteiden menekki ole suinkaan hiipumassa, joten senkin vuoksi kaikkien kannattaa tukeutua osin puujalkaankin.
   
 17. vierailija Vierailija

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Koulutuslupaus
   
 18. Att end 0 Vierailija

  Yksityinen toiminta on julkista tehokkaampaa, perustellaan kokoomuksessa. No, siltähän tuo vaikuttaa, vajaassa kuukaudessa 6 kuolemantapausta ja useita laiminlyöntejä... Tehokasta tosiaan... Vieläkö joku on niin hölmö, että uskoo kokoomuksen vetämän Sipilän hallituksen ajaman sote-uudistuksen tuovan parannuksia nykyiseen...

  https://yle.fi/uutiset/3-10638882
   
 19. vierailija Vierailija

  Nyt pitäisi jo johdon saada syytteitä, ei voi päästä tuollaisista ilman häkkiä.

  Ja touhula lasten kotien taustalla on sitten samoja tyyppejä kuin näissä tappokodeissa, anteeksi... "hoivakodeissa"
   
 20. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos demarit nousevat vastuuseen kokoomuksen kera, koko maan etu unohtuu. Tälläkään hallituskaudella ei ole suosittu maaseutua - ei ole korjattu maanteitä, eikä ohjattu lisärahaa maaseudulle, vaan ainoastaan ruotsinkielisille alueille. Sen sijaan keskustaväki on pyrkinyt antamaan kaupungeille mahdollisuuden kehittyä kokoomuksen vaatimusten mukaisesti.

  Nuorten ja vanhusten hoidosta enimmän vastuun kantavat kokoomuslaiset, mutta demareilla on osavastuu. Sekin, että ay-liike katsoo läpi sormien ihmisten työoloja, on osoitus siitä, etteivät sosialidemokraatit piittaa enää henkilöstön tarpeista. Jollei työntekijöiden eduista välitetä, ei myöskään potilaiden tarpeista piitata.
   
 21. vierailija Vierailija

  Demari on mukana yksityisessä päiväkotitoiminnassa. Kuittasi sen sillä, ettei hyödy siitä taloudellisesti. No ei tietenkään, mutta kykenee vaikuttamaan lainsäädännöllisen työn kautta niiden toimintaan.
   
 22. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 843
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yleisradiossa Selma Vilhusen kolumni on osoitus juuri siitä, ettei ay-liike ole lainkaan ajantasalla nykysin. Vanhukset, joista ainakin osa on taatusti maksanut ay-liikkeelle vuosikymmenien ajan maksunsa, saa nyt hoitajakseen ihmisen, jolla ei ole lainkaan koulutusta alalle. Järjestön eliiitti sen sijaan matkailee ja nostaa huimia palkkoja koko ajan, joten vastuuta kehnosta hoivatyöstä ei voi sälyttää ainoastaan julkiselle sektorille.


  https://yle.fi/uutiset/3-10632314
   
 23. Keskusta on ollut kohta 4 vuotta hallituksessa kokoomuksen kanssa, ei demarit tai muu vasemmisto. Miksi keskusta on toiminut kokoomuksen vaatimusten mukaisesti, ja pettänyt äänestäjänsä?

  Nuorten ja vanhusten hoidosta kokoomus on todellakin kantanut "vastuuta", ja se näkyy hoivakoteja käsittelevissä uutisissa päivittäin. Tässäkin demarit ja muu vasemmisto on vaiennettu kokoomuksen vetämän hallituksen toimesta. Ei vaatimus hoitajaminimin kirjaamisesta lakiin tullut kokoomuksen tai keskustan vaatimuksesta, ei nyt eikä aiemmakaan hallituksen aikana.

  Mikäli uutisointeihin on uskomista, oikeistolainen keskusta yhdessä kokoomuksen kanssa on nähnyt paljon vaivaa nujertaakseen pakkolakien ja kiky-kusetusten voimalla ay-liikkeen, joka lienee puolustanut työväen oikeuksia liiankin tehokkaasti oikeistolaisen keskustan ja kokoomuksen mielestä. Hoitajaminimin kirjaaminen lakiin on asia, jonka takana seisoo vahvasti myös ay-liike. Onhan kyse myös henkilökunnan jaksamisesta, joka heijastuu aina myös hoidon kohteina oleviin potilaisiin ja vanhuksiin.
   
 24. Kirjoitan nimimerkillä, jotta kaikki voivat lukea jo otsikosta, kuinka demarit pettävät omiaan. Nuo vanhukset ovat maksaneet aikansa saadakseen turvallisen loppuajan ammatti-ihmisten hoidossa, mutta eivätpä ole suuripalkkaiset pomot piitanneet hoivakotien työoloista. Demari siis pettä omiaan aina!
   
 25. vierailija Vierailija

  Jos tarkastellaan puolueiden kannatuslukuja, vaikuttaisi demaritaustainen kenttäväki olevan kuitenkin aika tyytyväinen puoluejohtonsa toimintaan, "pettämisestä" huolimatta. Jos lukuja tarkastellaan lisää, niin ehkäpä keskustan kannattajat ovat demareita enemmän tunteneet tulleensa enemmän omiensa kusettamaksi?

  Kokoomuksen kannatuslukuihin ikävät uutiset yksityisistä hoivakodeista ovat myös vaikuttaneet, mutta ei siksi, että kokoomusäänestäjät olisivat tunteneet "omantunnon piston sydämessään", vaan siksi, että puolueen johtaja on jo taipunut liiaksi huomioimaan vanhuksien hyvinvointia bisneseliitin hyvinvoinnin rinnalla.

  Mitä tulee suuripalkkaisiin pomoihin, niin tuskinpa yhdelläkään ay-pomolla on lähes 6 miljoonan euron vuosituloja, kuten eräällä hoivakodin johtajalla...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti