Hae Anna.fi-sivustolta

Desenzano

Viestiketju osiossa 'Italia' , käynnistäjänä Gardalle keväällä, 02.11.2004.

 1. Minkälainen paikka on Desenzano alkukaudesta eli toukokuussa? Onko kaupungissa jo elämää ja turisteja ja ovatko diskot auki? Benecon niminen hotelli onko jollekin tuttu, jos on niin kerro minkälainen kuva siitä jäi ja minkälainen oli sijainti mielestäsi. Järvivesi on varmaan vielä kylmä toukussa mutta onko uima-altaan vesi myös kylmä?
   
 2. Sirmione Vierailija

  Eipä ole tietoa järven lämpötiloista mutta eihän se syvän järven vesi kovin lämmintä ole edes koko kesänä. Ajateltini mennä Sirmioneen, Gardan matka ei ole varsinaisesti rantaloma..
   
 3. bella Vierailija

  Toukokuussa ilma Gardalla saattaa olla vielä hyvinkin viileää. Järvivesi lämpiää hitaasti eikä edes elokuussa ole vielä kovinkaan lämmintä. Yleensä uima-altaiden vettä ei lämmitetä- eli riippuu tuurista, onko vesi uimalämpöistä... Todellakin Gardajärvi ei ole paras paikka rantalomaa hakeville.Desenzano on alueen suurin kaupunki, jossa kaupat ja ravintolat ovat auki läpi vuoden. Desenzanosta on myös hyvät yhteydet milanoon, josta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja.
   
 4. Kiitoksia vastauksista. Hotellin nimi on Benaco eikä Beneco olin vahingossa kirjoittanut sen väärin eka viestiin ja siitä kaipaisin edelleen vähän lisätietoja.
   
 5. Benaco Vierailija

  Hotelli on aivan ihastuttava ja viehättävä, suht lähellä rautatieasemaa ja keskustaa. Huoneet hyvällä maulla sisustettu ja rempattu. Hotelli on vanha huvila. Varmasti pidätte.
   
 6. Meeri Vierailija

  Toukokuussa Desenzanossa on vielä rauhallista, joten keskellä viikkoa iltaelämää ei juurikaan ole. Kesäkuun lopussa, viimeistään heinäkuussa iltaisin terassiravintolat ja aukiot täyttyvät sekä paikallisista että lomalaisista (joista valtaosa italialaisia) ja tunnelma on miellyttävä.
  Desenzanosta järjetetään mukavia retkiä ja rautatieyhteys Veronaan, Milanoon ja Breciaan on todella hyvä. Etenkin Verona on käymisen arvoinen, eikä liian suuri, vaan kaupungissa sopivasti ostosmahdollisuuksia, nähtävää ja hyviä ravintoloita ja ulkoilmakahviloita.

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti