Hae Anna.fi-sivustolta

Diabetesjuttu

Viestiketju osiossa '50+' , käynnistäjänä Dellielli, 06.01.2019.

 1. Dellielli Vierailija

  Miehellä ollut vuosia diabetes. Olen miettinyt onko hänen elämäntapansa oikeat, nukkuu klo 10 asti aamuisin, aina väsynyt, istuu ja katsoo telkkaa n. 9 tuntia päivässä, ei tykkää kävelystä, juo kahvia monta kertaa/pvä, syö kylläkin voileivän samalla, mutta ruoan syö vasta n. klo 17. Minä teen itselleni päiväruoan n. klo 13, en voi häntä pakottaa syömään siihen aikaan kun ei halua.

  Diabeteshoitaja oli hänen kanssaan samaa mieltä kuulemma, että kunhan jotain syö muutaman tunnin välein, että voileipä kahvin kanssa riittää. Hän voi olla täysin ilman mitään syömistäkin noin viisi tuntia, ainoastaan tulee huono olo. Hänellä on tabletteja jotka auttavat alentamaan veren sokeria, ei siis piikitä. Hoikistunut paljon, ainoastaan vatsa iso. Enää hän ei viikottain osta viinapulloa, ehkä kerran kuussa ja sen sitten juo yhden illan aikana.

  Onko elliläisissä diabeetikkoja jotka osaisivat vastata.
   
 2. vieruskaveri Vierailija

  Meillä kumppani syö vähintään kolmen tunnin välein. Tyyliin, aamupala: kahvi/tee ja pari voileipää tai puuro, lounas: kanaa/kalaa/lihaa, 1-2 perunaa ja kasviksia, välipala: hedelmä/mysli/voileipä, päivällinen: ks. lounas, iltapala: ks. aamupala.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti