Hae Anna.fi-sivustolta

Dienorette -pillereistä kokemuksia?

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä vierailija, 30.07.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Sain itse reseptin näihin, eikä netistä oikein löytynyt kokemuksia. Käyttääkö näitä pillereitä kukaan täällä? Itsellä reseptin syynä endometrioosi, joten olisi kiva kuulla jos jollain on lopettanut kuukautiset/kivut kokonaan.
   
 2. vierailijaaa Vierailija

  Mulla sama juttu, sain reseptin niin olisi kiva kuulla! En ole vielä hakenut apteekista.
   
 3. vierailija Vierailija

  Olen nyt kaksi viikkoa syönyt vreya-pillereiden jälkeen Dienoretteja.

  Rinnat ovat hieman arat, pientä tiputtelua oli eilen (en pitänyt kuukautisia viimeksi kun venytin niitä vreyoilla niin voi johtua siitä) eilen oli tunteet pinnassa herkemmin kuin normaalisti.

  Olisi kiva kuulla kokemuksia pidemmältä ajalta! En haluaisi uskoa, että näistä tulisi mitään kummempia sivuvaikutuksia kun käsittääkseni ne ovat matalahormoniset, kun taas esim. vreyat on erittäin runsashormoniset. Katsotaan miten käy, tsemppiä!
   
 4. vierailija Vierailija

  Hei viimeistään vuoden vaihteessa on edessä vreyasta vaihto dienoretteihin. Mielelläni kuulisin kokemuksia varsinkin ihon hoidossa pysyikö iho hyvänä näillä pillereillä?
   
 5. vierailija Vierailija

  Olen syönyt aikaisemmin Diane Novaa ja Cypretyliä. Kyseiset pillerit on juurikin ihon takia määrätty ja nyt uusimpana Dienorette, koska olen yli 30-v. Ennen Dienoretten aloitusta oli puolenvuoden tauko ja iho suht kunnossa. Liuskoja syöty nyt 2 putkeen (3 tarkoitus syödä ja sitten tauko) ja mitä ihoon tulee, niin aivan kamalassa kunnossa. Yritän jaksaa toivoa että iho vielä rauhoittuisi, mutta näyttää nyt siltä, että käännyttävä lääkärin puoleen, koska tulehdus niin laaja. Ehkä nämä pillerit ylläpitää hoitotulosta, kunhan tulehduksen saa ekana kuriin.
   
 6. vierailija Vierailija

  Oma tausta pillereiden käytöstä on se että reilu 1.5 vuotta sitten aloitin syömään yazeja ja söin niitä noin puol vuotta kunnes lopetin, kun mielialan vaihtelu oli isoa silloin ja muutenkin ahdisti niiden syöminen. Pari kuukautta sitten aloitin gestinyl pillereillä mutta ne lopetin kun ihoni suorastaan räjähti pahempaan kuntoon mitä se jo oli (yksi syy pillereille syömiselle myös ihon paraneminen koska pitkään jatkunut akne vaivaa).

  Itselläni menossa vasta ensimmäinen liuska Dienorette-pillereitä, ja luulen että iho ei ole ainakaan huonompaan kuntoon näiden ansiosta mennyt ehkä jopa parantunut. Tosin nyt vikalla vaikuttavien pillereiden viikolla alkanut tulla tiputteluvuotoa, mitä ei gestinyl pillereiden kanssa ainakaan tullut. Muuten olen kyllä näihin toistaiseksi ollut ihan tyytyväinen, jos vaan iho lähtis tästä vielä paranemaan. Kun alotin pillerit niin oli kyllä ehkä pientä huonovointisuutta mitä yleensä ei ole muutoin ollut, mutta alussa ihan ymmärrettävää.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti