Hae Anna.fi-sivustolta

Dienorette -pillereistä kokemuksia?

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä vierailija, 30.07.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Itellä 3 liuska menos. Alotin menkkojen alkamis päivänä ja oli hieman niukemmat ku yleensä (aina ollu tosi runsaat) sitte oli pari päivää ettei mitää, mut sitte alko kuukauden kestävät menkat. Terkkarin mukaan normaalia. Nyt pidin 2 päivän tauon ja alotin 3 liuskan 3 vaikuttavan pillerin jälkeen vuoto jatkuu ja runsaantuu koko ajan. Naamaan on toki auttanu mut en jaksa jatkuvaa vuotoa
   
 2. vierailija94 Vierailija

  En jaksanut lukea kaikkia kommentteja aiheesta, pari ensimmäistä valivali-kommenttia luin ja ylleensä en näihin kirjottele mutta nyt kirjoitan.

  Olen nyt liki 7kk syönyt dienoretteä, ilman taukoja ja ilman taukoja, koska endometrioosi ja piti saada kivut/vuoto kuriin. Oon kokkeillu toodella monet e-pillerit ja nyt vasta löyty hyvät. Ennen näitä olin todella kipeä ja elämästä ei tullut yhtään mitään. Mulla on iho paremmassa kunnossa ollut nyt 7kk aikana kuin ikinä! Jäänyt meikkivoiteet ja kaikki pois, kun ei enää tarvitse.

  Mutta ymmärrättehän, että kaikki ollaan yksilöllisiä ja kaikille ei vain toimi samat!
   
 3. vierailija Vierailija

  Melko uudet pillerit taitaa olla, kun en ollut itsekään niistä kuullut ennen aloitusta.

  Eli siis. Ikäni (35v) olen pillereitä syönyt ihon ja ehkäisyn takia. Kaksi liuskaa nyt syönyt ko. merkki. Sitä ennen reilu vuoden tauko hormonaalisesta ehkäisystä takana, migreeniepäilyn vuoksi. Aloitin ohjeen mukaan ekana vuotopäivänä.

  Ensimmäiset kaksi liuskaa oli hiukan hankalia: tipputtelua sekä ihan kunnon vuotopäiviä, rinnat tosi kipeät ja naama ja takapuoli puski isoja hormonifinnejä. Lisäksi oli jatkuvasti ”menkkakipuja” ja pari kertaa kunnon itkupotkuraivareita. Sitten pidin taukoviikon ja nyt kolmannen liuskan kohdalla kaikki ikävät sivuvaikutukset alkavat olla tiessään.

  Mieli on tasaantunut, rinnat normaalit ja välivuodot poissa. Ja mikä parasta, iho on alkanut parantua ihan hurjaa vauhtia! Olen siis optimistinen Dienorettejen suhteen ja voin suositella muillekin :)
   
 4. vierailija Vierailija

  Itse olen nyt kaksi viikkoa kyseisiä pillereitä syönyt eikä ole aiempaa kokemusta mistään e-pillereistä. Mulla ei ole aknea mutta sain silti kyseiset pillerit kuitenkin ehkäisyyn. Mielialassa ei ole sen suurempia muutoksia, kuin että välillä ärsyttää toden teolla enemmän kuin ennen.. Voi olla että menee ohikin. Rinnat hieman arat ja iho kukkii jo hieman enemmän kuin ennen :/ iho kuitenkin paranee kun jaksaa sen 3kk näitä syödä...
   
 5. vierailija Vierailija

  Dianorette ollut ehkäisymuotona käytössä 3kk ja iho voi todella hyvin. Olen 28v. Minulla ollut aikuisiän akne ja nyt ei enää mitään näppyjä. Sivuvaikutuksia on ollu paljon ja ne on ollut ikäviä:
  - kauheat menkkakivut ennen menkkoja ja menkkojen aikana n. 2-4 päivää
  - hormonifinnejä takapuolessa
  - pahinta ollut mielialanvaihtelut: itkuisuus, alakulo, ärtyneisyys, yliherkkyys (normaalisti olen tosi iloinen)
  - päänsärky
  - ajoittain pahoinvointi
  - kuivat limakalvot
  - valkovuotoa paljon
  Hyvät puolet: vuoto kestää max 3-4 pvää ja se on niukkaa
  -kasvojen iho on parhaimmassa kunnossa ikinä
  - rintojen kasvu
  - ei vaikuta painoon
  - helppo syödä putkeen ilman tiputtelua

  Aiemmin käytin Diane nova (Cypretyl), Vreya, Roacuttan- antibiootit, Basiron-voide yms. Toivon että Dianoretessä häviäisi pian pahat sivuvaikutukset, muuten suosittelisin sen käyttöä.
   
 6. vierailija Vierailija

  lihottavatko nämä pillerit ?
   
 7. vierailija Vierailija

  Mulla ainaki lihottanu. Oon syöny reilu 7kk ja painoo tullu 7kg lisää. 25v ja näitä ennen aina normaalipainonen vaikka mitä söi.. Tää paino ei vaa lähe millään tippuu vaik mitä kokeillu, oon harkinnu jopa pillereiden vaihtoo,vaikka muute onki hyvät :( kiinnostas paljon kuulla onko muut lihonnu näitä käyttäessä?
   
 8. vierailija Vierailija

  Itse olen syönyt Dionerettejä kuukauden ajan ja olen ollut todella tyytyväinen. Naamani jo entuudestaan on aina ollut tosi hyvä eikä minulle ole tullut mitään ongelmia sen kanssa. Yllä mainittuja juttuja kuten tiputteluvuotoa, päänsärkyä jne. ei ole ollut ollenkaan. Vuoto on niukka ja lyhyt, vaikka ennen pillereitä menkat oli pitkät ja runsaat. Menkkakipuja oli aiemmin jonkin verran, nyt ei ollut ollenkaan. Ainut pillereistä aiheutuva negatiivinen asia, jonka olen huomannut, on pieni turvotus. Toki se on osaltaan myös plussaa, kun tissit turpoaa, vaikka niistä on samalla tullut myös aavistuksen arat.
   
 9. vierailija Vierailija  mulla!
   
 10. vierailija Vierailija

  Oon nyt syönyt 3 vko. Ekoina päivinä huomasin, että tuli isoja patteja naamaan, mutta hävis pian kun syön samaan aikaan roaccutania. Jatkuva turvotus ja vuoto ärsyttää. Mielialasta vaikea sanoa. Jos turvotus jatkuu niin en kyllä halua syödä näitä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti