Hae Anna.fi-sivustolta

Diilin kotkat

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Citypulu, 15.09.2009.

 1. mä mietin Vierailija

  ohjelmaa katsoessani ihan samaa. Heidi puhuu just ku toi Maria, ihan tismalleen :)
   
 2. ne heidi ja minna, ettei mitään rajaa.Kirjoitin nimet tarkoituksella pienellä, kertoakseni epäsuorasti kunnioitukseni määrän näitä kotkia kohtaan.
  Kuinka tuollaisia ihmisiä voi ollakkaan julkisessa ohjelmassa, joka kertoo työilmapiirin tasosta?
  Se vaalee sihisiä on vanhentunut ja rutistunut naamaltaan vain ja ainoastaan pahuutensa takia ja se tunmma on niin ruma ja häikäilemätön etten kehtaisi katsoa koko ohjelmaa, kun kestovi ....tus on päällä koko ajan.
  Odotan vain koska blondilta hymy hyytyy, inhottaa kattoo sen pitkäleukaista kestohymyä ja silmien pyörittelyä.
  Kaisaa vihaavat nämä noidat , kun hän on Itä-Suomesta ja topakka , ennenkaikkea vakavasti työnsä ottava.
  Jos siellä joku on suunapäänä, niin se on Jetro ja nää nopidat.

  Noin avoimesti vihansa ja halveksuntansa näyttävät kotkat eivät ole ihmisjohtajia, päinvastoin olen vakuuttunut, että he ovat olleet koulukiusaajia ja olisivat myös työpaikka kiusaajia, jos saisivat vieraalta mistään, milloinkaan TYÖTÄ!!!
  Ei löydy sellaista, joka ei tarvitse työskennellä noiden noitien kanssa ilman ruskeata kieltä, Kaisa ei sitä tee ja sekös ottaa noitien nenään.
  HYVÄ KAISA!!!
   
 3. aikaisemmilta ajoilta ja en saata uskoa millään, että "kotkat" ovat muka lasteni ikäisiä.
  Olen katsonut ohjelmaa, mutta en lukenut tätä ketjua ja olen pitänyt noita naisia nelikymppisinä. Huh huh, en usko millään että naikkoset olisivat niin nuoria, ennenkuin näen kirkonkirjat.
  Koulukiusaajia ja kehittymättömiä ovat kumpikin, teinityttö asteelle jääneet, jos heidät erotettaisiin niin olisivat aivan hukassa.
  Seuraavassa ohjelmassa Minna Kaisan ja pikku-Heidin kanssa ryhmätyöhön ilman yhtään miestä ja projektijohtajaksi, niin lähtee sen jälkeen!
   
 4. sääli Vierailija

  tänä päivänä pitää olla tuota luokkaa pärjätäkseen, näin se vaan menee.
   
 5. Kysynpä vaan Vierailija

  Te vaikutatte sairailta päästänne, te jotka ymppäätte noita koulukiusaamisjuttuja vieraiden ihmisten luonteenpiirteiksi. Samaahan voisi sanoa teistä -te ilkeät noidat. Heidi on tavattoman osaava, älykäs, kielitaitoinen ja ihan tyylikäs. Hän voittaa. Minkälainen ihminen arvostelee noin rumasti toisten ulkonäköä? kyseessä on kilpailu, viihdeohjelma, jne. Älkää katsoko jos psyykkeenne ei kestä! Tai vaihtakaa lääkitys maanantai-illoiksi vähän töpäkämmäksi.
   
 6. puumien puuma Vierailija

  " Älkää katsoko jos psyykkeenne ei kestä! Tai vaihtakaa lääkitys maanantai-illoiksi vähän töpäkämmäksi."
  Kerro meille mitä lääkettä otit, mitä lääkettä kannattaa ottaa.
  Heidi kera Minnan pyöritteli eilen silmiään, on valmis nokkimaan silmät päästä toiselta jos se vaan omaa asiaa auttaa. En pidä siitäkään kun hän näpelöitsee nuorta Anttia, moinen puuma.

   
 7. Citypulu Vierailija

  En ymmärrä, miten ne naiset voivat olla niin ilkeitä ja haukkua tv-ohjelmassa kilpakumppaneitaan sillä tavalla? Se on kilpailu, kyllä, mutta voittaja tulee työskentelemään myyntityössä, ihmisten kanssa. Asiakkaana tuntisin hyytävän tunteen, että kun käännän selkäni, saan samanlaisen arvosteluryöpyn niskaani.

  Heidi saattaisi olla tehokas ja kyvykäs, sitä en kiellä. Mutta käytös muita kohtaan mitätöi positiiviset puolet. Minna taas on vain itsekäs pyrkyri.


   
 8. Citypulu Vierailija

  Enpä usko kenenkään naisen voittavan. Helena vaikuttaa herttaiselta ihmiseltä, haluaisi hän alaisekseen toisilta silmät päästä nokkivan kotkan?
  Ja kuten jo on kirjoitettukin, sehän on vain 200 huoneiston myyntiä, ei nyt niin kovin hohdokasta hommaa.
   
 9. JohannaV Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  351
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minusta tuntuu tätä viihdettä katsottuani, että Helena haluaa alaisekseen joko Antin tai Jethron. Jethro on jo alan ammattilainen ja Antti vaikuttaa herttaiselta nuorelta mieheltä, joka oppisi nopeasti ja olisi nimenomaan Helenan alainen, ei kilpailija. Nainen naiselle susi.
   
 10. Huh mikä ukkeli Vierailija

  se Jetrohan on ihan limanen venkula! Yhtään en ihmettele jos tulevaisuudessa tulee jotain konkurssijuttuja yms kepulijuttuja vastaan. Eilen olie niin suuna päänä tietämässä ja osaamassa kun on tehnyt turuuss vaikk mitä. Ällö äijä:( Ulkonäkökin on sellainen plösö.
   
 11. venkuloita on monta Vierailija

  Joo, Helena tykkää Antin tyylistä ja Hjalliskin taitaa tuntea lukkarinrakkautta tuota nuorta miestä kohtaan.
  Kyseessä ei ole kai elämänikäinen pesti, vaan yksi ranta ja jos taas homma sujuu, voihan se sitten poikia kaikkea lisää.
  Isoheidi on kielitaitoinen, mutta huh niin kova ja kylmä. Tosi ivallinen ja kun selän kääntää, puukko heiluu, Helena olisi tuon akan kanssa kusessa.
   
 12. jotenkin pidin Vierailija

  Jarnosta ensin, mutta eilen hän oli järkyttävä pomottaja. On ihan hyvä, että joku sanoo myös suoraan Minnalle ja Heidille asioita, mutta Jarnon toiminta meni vähän yli. Minä, minä, minä. Tiimihenki puuttui täysin. Kyllä johtajan pitää ottaa nykyajan organisaatioissa, joiden rakenteet eroavat entisajan malleista paljon, myös alaiset huomioon. Ja kieltämättä yhdyn Jethron näkemykseen, että selittelee hirveästi asioita koko ajan- ihan kuin tylsä yliopiston luennoitsija. Ihmissuhdetaidot hakoteillä oletettavasti.

  Minna ja Heidi haukkuvat muita ja kehuvat itseään mennen tullen. Heidi on varmasti hyvä työntekijä, en epäile, mutta sosiaaliset taidot uupuvat (vaikka hän väittikin jossain haastattelussa omaavansa runsaasti tunneälyä). Antti on vielä kovin epävarma ja nuori, kokemusta lisää. Heidi W. puhuu kummallista kirjakieltä, jotenkin teennäistä. Enpä oikein osaisi valita noista ketään johtajaksi. Jethro on hauska ja symppis veikko, mutta voisi vähän rauhoittua. Kaisasta en saa mitään käsitystä, olisiko hänestä johtajaksi. Kaikki vain haukkuu häntä, joten ei oikein tiedä, mitä uskoisi.
   
 13. nimimerkki unohtui Vierailija

  ylireagointia Blue Peterin pojilta nostaa juttu Hjalliksen sanoista. Hjallishan sanoin suunniilleen näin: "Lakanasta tulee mieleen Bp: logo/mainos. Vähän sellaista nakakrimainontaa. Monet sanoo ravintoiloita kuppiloiksi ja kapakoiksi. Nooh. Saivat pojat ilmaista mainosta ja juttua lehtiin ja kuppila tuli monien muidenkin kuin lauttasaarelasten tietoon kun moolemmat ip-lehdet kuvien kera "mainostivat". Hyvä Diili kun juttu vielä jatkuu Hjalliksen jutuilla ja niitä taas Bp:n omistajajat kommentoivat. nyt pitäis mainonta vaan lopettaa ajoissa, ettei tule korvista eikä käänny itseään vastaan.

  Samaa mieltä Jetrosta. En ostaisi edes käytettyä fillaria tuolta lipevältä huijarin oloiselta mieheltä. Eikös se jättänyt morsiammensakin alttarille ilman selityksiä? Siinäpä on selkäranka kuin madolla! Lisäksi puhuu koko ajan kuinka ärsyttää Jarmon vahtiminen mitä tulee sääntörikkeisiin. On näköjään aina valmis huijauksiin.
   
 14. nimimerkki unohtui Vierailija

  "Jethro on hauska ja symppis veikko"

  Aina löytyy hyväuskoisia jotka eivät näe näiden jetrojen läpi. Sitten voivotellaan kuinka tuli petetyksi niiiin mukavan ja lupsakan miehen toimesta.
   
 15. jotenkin pidin Vierailija

  ole kovin naivi henkilö, mutta en tunne Jethroa muuta kuin mitä telkkarista, joten en viitsi ketään haukkua lipeväksi tai muutakaan. En tiedä, mitä Turun suunnalla puuhailee. Mutta ihan turvallisesti voin pitää häntä hauskana ja lupsakkana, koska ei hän aidosti kuulu elämääni. Sitten olisi eri asia jos kyse olisi oikeasta tuttavasta, niin voisi vähän enemmän haluta tutustua siihen, mitä kuoren alla piilee.
   
 16. Vastaanpa vaan Vierailija

  Mikäs sinä itse olet niiden noitien puolesta puhumaan ?

  Mistä tiedät, että kotka, nimeltä heidi voittaa ??

  Ettet nyt menny vuotamaan ennenaikaisesti ohjelman tulosta vihanvimmassasi ?

  Ja miksi sinä saat luvan huomautella lääkityksestä ventovieraille, jos me naiset, jotka olemme tavanneet muitakin koulukiusaajia ja työpaikkakiusaajia ja haistamme ne jopa teeveestä ja sanomme asian kohdalleen, niin se ei sovi sinun psyykellesi, niin tiedät mihin turvautua !!!

  "Tavattoman osaava ja älykäs"......ehkä, mutta ruskeakielinen,häikäilemätön ja täysi pas....ka ihmisenä.
  Eikä ollenkaan ainutlaatuinen, monellakohan kielellä se niitä rantaluhteikon asuntoja myydessään tarvii puhua ? Veikkaan et ruåttii ja venättä and that's all !

  Ei kukaan saisi käyttäytyä noin halventavasti-----kuin heidi ja sinä------- toisia kohtaan, missään, ikinä.

   
 17. Sairaitako muut vaikka sinä tiedät antaa ohjeet lääkitykseen?
  Mee nyt, äläkä jaksa!
   
 18. Hyvä arvio Vierailija

  Sait minutkin ajattelemaan tilannetta, että olisin ostamassa asuntoa ja myyjänä olisi tuo paskamainen tunneälykkö haidi-hai, niin siinä samassa pitäisi muuttaa suunnitelmisa, yhtään mökkiä en siltä kotkalta ostaisi, vaikka olisi suu korvissa koko ajan.
   
 19. Voi teitä koulukiusattuja! Näette harhaisesti jokaisessa josta ette pidä kiusaajanne ja käännytte heitä vastaan. Menisitte hoitoon tai purkaisitte tuntojanne niille jotka saivat mielenterveytenne järkkymään.
   
 20. Citypulu Vierailija

  Tsot, tsot. Älä nyt Heidi/Minna tukehdu pullaasi. Kaikki ei vain sinusta tykkää, jokainen omasta syystään. Minä en ole koulukuisattu enkä muutenkaan kiusattu, mutta en silti tykkää
   
 21. näistä silmien pyörittelijänaisista ja kommenteista takanapäin.
  Heillä ei ole käytöstapoja eikä kunnioitusta näitä tämän hetkisiä työkavereita kohtaan, vain sellaista kampittamismeininkiä.
  Ehkä sitä arvostusta ja kunnioitusta ei heiltä löydy myöskään asunnon ostoa harkitsevia asiakkaita kohtaan.
  Hämmästyttää että valikoidaanko telkkariin aina vain näitä julkisuustyrkkyjä ihmisiä?

  Siellä on pari asiallista nuorta kaveria jotka pyrkivät tekemään parhaansa tehtävässä kuin tehtävässä.
  Jethro on liian tuttavallinen ja lipevä, liian "iholle käyvä". Jos hän ottaisi korrektimman tavan lähestyä asioita ja tuntemattomia henkilöitä, tulos olisi varmasti monta kertaa parempi. Hyvä myyntimies hän varmaan on nytkin. Tylsät perusasiat vaan näyttävät unohtuvan helposti.
   

 22. Kertoohan se heti oitis tosi paljon ihmisestä joka lähtee mm. Diiliin, BB-taloon, Totuuden hetkeen, Pelkokertoimeen ym. mitä näitä onkaan, kukaan tosi järkevä ihminen ei noihin itseään tyrkkää.

  Jos on lahjakas, fiksu, kaunis ym. etenee kyllä urallaan, julkisuus voi päinvastoin olla jopa este tai iso pitkä miinus. Voitto joka tässä diilissa on tarjolla, on kai aika vaatimaton, kannattaako sen eteen noin verissäpäin tapella :D

  Nykyihmisissä on vain kertakaikkiaan olemassa uusi rotu, jonka voisi nimetä julkkutyrkyksi. Jotku nyt vaan luovat ns. uraa tyrkkäämällä julkisuuteen keinolla millä hyvänsä. Yksi bb-talossa pariutunut pari, elättää itseään myymällä jokaisesta panostaan kuvan 7-päivä lehteen.
  Joitakin vaan kertakaikkiaan kiehtoo suunnattomasti ajatus päästä 7-päivää ym. lehtiin, puhumattakaan että voivat Sedun ravintoloiden jonoissa hihkaista, OLEN TELEVISIOSTA TUTTU!
   

 23. Olet kyllä niin hyvä kirjoituksissasi ja ajattelet "minun aivoillani".

  Olen tavannut tollasia riittämättömiä noitia, itseensä loppujen lopuksi tyytymättömiä , toisiinsa tukeutuvia finninaamateiniksiä, jotka eivät ole yksinään omassa huoneessaan YHTÄÄN MITÄÄN!
  Yhdessä ovat hävyttömiä raivottaria ja kaikkivoipia, poskisuudelmineen ja tavattoman teatraalisia, kun kamerat käy.
  Ja kun tilaisuus tulee niin pukkoa selkään ja pahasti.

  Oijoijoi, jos Hjallis on tehnyt väärän valinnan ja ottanut Haidi-kotkan töihin, niin olisi ehkä tarvinnut ajatella nenua pidemmälle.
  Alustustyö myyjän tuntemuksen suhteen on tehty perusteellisesti, siinä missä luhtaa täytellään ja rakennuksia rustataan....saa nähdä!
   
 24. että Jetro hoolla tai ilman on helppo-heikki ISOLLA HOOLLA!
  Täys liippari vaikka hauska mies onkin!
   
 25. Haistoin jo Vierailija

  ja tuoksun puhtaalle vilpittömälle hyväkäytöksiselle naiselle, sen lisäksi että käytän parinsadan euron pariisilaisparfyymiä.
  Kiusaajaa ei minulla ole ollut, kun olen kaunis ja hyvin kouluttautunut, sekä huomaavainen, tunneälyinen tiimityöskentelijä.
  Sinua epäilen liian itsekeskeiseksi kun mieleesi edes juolahtaa, että joku missään maailmassa voisi menettää mielenterveytensä kummankaan kotkan vuoksi.
  Apropo':
  Kumpiko olet noista kotkista?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti