Hae Anna.fi-sivustolta

Diilin kotkat

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Citypulu, 15.09.2009.

 1. Citypulu Vierailija


  kiittää ja kumartaa!
   
 2. tulee esille varsin kammottavalla tavalla jos toinen noista kotkista valitaan.Naiset ovat käyneet itsestään sellaisen myyntikampanjan ja paljastaneet "parhaan myyjän " sisimmän jokaiselle asunnon ostoa harkkitsevalle.
  Usean perheen haaveet saattoivat olla juuri markkinoitavassa kohteessa, mutta oikeudentajuiset, ohjelmaa seuranneet ihmiset eivät noitien kanssa kauppoja tee periaatteesta.
  Pahasti pelkään että noilla häikäilemättömillä kotkilla, ehkä taustajoukoillakin on tunneäly tipotiessään ja rahanhimo on sokaissut asian syvemmän filosofian.
  Jos päätös on jo tehty, eli "Isoheidi-kotka voittaa", niin saattaa nousta isoheidi vastainen kansanliike, koska ohjelmaa seuraa viikottain 600 000 ihmistä ja siinä on jo monen monta asunnontarvitsijaa.
  Ainoa varteenotettava, hillitty , iloinen ja asiallinen, toisia kilpakumppaneitaan kunnioittava on Kaisa.Kaisan kanssa asioidessaan jokainen asunnonostaja tietää, että hänet kohdellaan kunnioitettavana asiakkaana ja ilman ruskeata kieltä.
  Pyydän anteeksi Hjallikselta, jos aliarvioin hänen ja tiiminsä arvostelukykyä, mutta peräänkuulutan sitä tunneälyä ja oikeata ratkaisua!
   
 3. Jus joo... Vierailija

  "Usean perheen haaveet saattoivat olla juuri markkinoitavassa kohteessa"

  Voi vee mikä älypää edellinen! Ihan sama, vaikka kohdetta myis kuka. Jos ostaja sen haluaa, sehän sen ostaa. Veikkaan, että ostajat on periaatteessa jo lähes valmiina, ilman sen kummempaa myymistä.
  Mitä te edes olette haukkumaan muita ihmisiä kotkiksi ja noidiksi?
   
 4. Voi vee voi vee Vierailija


  Ihan siitä vaan naura vaan jos naurattaa, kuinka pitkään, niin se nähdään.

  Kas kun se on aivan tosiasia, että kansa äänestää jaloillaan, ihan oikeesti heidi/minna.

  Esim. meidän perhe ja pari muuta olemme päättäneet , että jos asuntoja myy kumpikaan kotka, niin emme osta heiltä.
  Naiset ovat niin epäkunnioittavia ja täysin ala-arvoisia käytökseltään noinkin vanhoiksi naisiksi, kyllä nelikymppisten kuuluisi omata jo käytöstä.
  Heillä olisi ollut mahdollisuus ohjelmaa kuvatessa valita aivan toisenlainen rooli, kun tuntuvat olevan näyttelijöitä ja osaavat mielistellä ketä vain haluavat.
  Kunnollisina ja rahakkaina ihmisinä olemme tottuneet että meitä palvellaan rehdisti, kunnioittavasti, eikä nuoleskellen.
  Jos joku heidi sihisee niin että sylki roiskuu metrin päähän ja suu korvissa irvistelee luonnotonta hymyään ja siinä samalla latelee mielessään saatanoita, ettekö meinaa ostakaakkaan, niin kyllä siinä lähestymis-/ostohalut vähenee.

  Ja sekin vielä tässä, sinun naurusi lomassa sanottakoon, että jos joku, lue heidi ja minna, on /ovat kotka ja noita, niin se on tosiasia, ei haukkumista.

  Valintatilanne "näyttelemiseen" heidän kohdallaan meni jo!
   
 5. On ne niin oikeest Vierailija

 6. Nii o Vierailija

  o, o ,o ,o ,o ,o ,o ,o,o ,o o,o o o ooooooooooooo!
   
 7. Citypulu Vierailija

  Jos kohteet on jo käytännössä myyty, mihin tarvitaan myyntijohtajaa? Onpa todellinen diili.
   
 8. :(((( Vierailija

  Citypulu on kateellinen kana.
   
 9. Citypulu Vierailija

  Jo kestikin, ennen kuin tuo kateus heitettiin tiskiin. Kiitoksia paljon.
  Mitäs ne Heidiminnat ovat, jotka tv:ssä haukkuvat varsin ilkein sanoin kilpakumppaninsa? Kateellisiako normaaleille, fiksuille naisille?
   
 10. Citypulusta aistin suuren määrän kateutta ja katkeruutta. Myös pahanilmanlinnun piirteitä löytyy. Ilkeä, lihava harakka.
   
 11. Citypulu Vierailija

  Voih, melkein voisi luulla että minusta on tullut julkkis, kun ilmestyi inhokkeja.
  Mutta kertokaa nyt ihmeessä, miksi Minnaheidi saa haukkua ihmisiä todella ilkeillä sanoilla, mutta yksi pikkupulu ei saa täällä sanoa, ettei pidä sellaisesta käytöksestä?
   
 12. Lopeta... Vierailija

 13. Pulu on juuri päinvastainen kotkiin ja teihin nähden, siis täysin kateeton ja oikeudenmukainen.
  Hyvä Pulu minä olen sinun tukena ja täysin samaa mieltä kanssasi.Haidiminnat ovat todellisia kieroja KOTKIA!
   
 14. Tsöbö Vierailija

  Cittari (City-pulu) on hyvä tyyppi. Se osaa keskustella asiallisesti ja fiksusti ja rakentavasti. Toisin ku nää Heidiminnojen ihailijat, jotka ei muuta osaa ku tökätä kepillä muurahaispesää ja juosta karkuun. Säälittäviä surkimuksia.
   
 15. Itse olet
   
 16. kjhsuibjkldjl Vierailija

  Heidi, Minna ja Jethro on 3 parasta. He ovat voimakkaita, särmikkäitä ja karismaattisia persoonia ja edustavan näköisiä.
   
 17. suosikkini on... Vierailija

  Se jetro on ällö plösö ja epärehellisen oloinen ketkukalle.
   
 18. Kaisaa nämä kotkat ovat jahdanneet ja haukkuneet kokoajan, mutta vain siksi, että hän on AINOA joka juttelee asioista niin ettei naama mene norsun v.....lle, kun kateus ja kauna käy ylitsepääsemättömäksi ja näy koko kansalle.
  Se joka sanoi noiden kotkien olevan alla kolmenkymmenen niin hävetköön.
  Alan toimijana tiedän naisten ihoista jotakin ja sanon ettei näillä näppynaamakotkilla ole ollut varaa hoidattaa ihoansa ennen ohjelmaan menoa, mutta otsaa on haukkua Kaisaa joka on kaikkein paras ja sitten he kehuvat Jetroa, joka on aivan helppo-heikki ja menettänyt uskottavuutensa siinä missä kotkatkin.
   
 19. ioasdaiodshuyrue Vierailija

  KAISA ON PARAS!
   
 20. töttöröö Vierailija

  kuin tää keskustelu ja seurailla diilin ämmiä niin on yksiselitteisen selvää etten ikinä menisi töihin naisvaltaiselle alalle.

  Välillä on hauska kuunnella emännän tarinoita niiden duunista- Sielläkin suurin osa energiasta menee eiminkään-vatvomiseen tyyliin se sanoi noin mitähän se sillä tarkoitti. Sääli sinänsä, naiset kouluttautuvat yhteiskunnassa mutta turhaan :eek:
   
 21. juhanix Vierailija

  mikä Antin noin muutti. Siitähän tuli tuossa joukkueessa ihan samanlainen juoruakka kuin noista kahdesta kotkastakin. Siksi tietenkin parjaavat Kaisaa kun on niin kova vastus. Ehdottomasti paras tuosta porukasta. koulutetuin ja edustavin ja karismaattisin. Se kaljupää nyt on mikä on. Anttiin olen tosi pettynyt.


   
 22. kiinnostavaa Vierailija

  Minä ihmettelen suuresti miksi nämä fiksuna itseään pitävät ihmiset eivät tajua, että he edustavat nyt jo tulevaa työpaikkaansa ja antavat itsestään epäedullisen kuvan kun eivät tule toimeen toisten ihmisten kanssa. Diplomatiasta ei tietoakaan.

   
 23. Heidin fanittaja Vierailija

  Heidi takuulla voittaa kilpailun. Hän on vakuuttavan ja uskottavan näköinen johtajatyyppi. Muut jää kauas taakse.
   
 24. hämmästelijä1 Vierailija

  Aika kummaa porukkaa nuo naiset, riitelevät... ja ovat epäluuloisia.... huhhuh.
   
 25. Citypulu Vierailija

  En tiedä onko Hjallis jo tehnyt valintansa, mutta näinhän se juuri on, että julkisesti tehtävä rekrytointi leimaa myös työpaikan. Ja muutkin työpaikat ovat henkilöstönsä näköisiä. On meillä jokaisella liikkeitä, joihin ei halua mennä huonon palvelun (=huonosti käyttäytyvä henkilöstö) vuoksi.

  Ihmettelen sitäkin, miksi Hjallis läksytti Kaisaa, että ei tule toimeen muiden kanssa. Ne kaksi kotkaahan sitä haukkui, nehän ilmoittivat etteivät pidä Kaisasta eikä heidän ole nyt pakko tulla sen kanssa toimeen!

  Luulin, että myyntihenkilöstön on tultava toimeen kaikkien kanssa.
  Ilmeisesti nämä naiset sitten heittävät epämiellyttävät asiakkaat ulos.

  Olisi mielenkiintoista tietää, mistä nuolemisesta ja parjaamisesta ja selkään puukotuksesta ArvoX puhuu. Nyt sitä haukkumista ja parjaamista kuulee vain heidän suustaan.

  Antti oli toinen suosikkini ennen, mutta nyt osakkeet putosivat. Toinen on Kaisa, tyyni ja maltillinen ja rohkea, mutta ei korskea.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti