Hae Anna.fi-sivustolta

Diilin kotkat

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Citypulu, 15.09.2009.

 1. eräsperäs. Vierailija

  Mutta ovat ne Minna ja Heidi sen ohjelman suola Hjalliksen ohella. Saa niistä riemua revittyä, on rouvien jutut ja naamanvääntelyt ihan omaa luokkaansa.

  Ihmettelen vaan rouvien ikiä. Veikkasin Minnaa nelikymppiseksi ja Heidiä viiskymppiseksi. Heidi näyttää kuusikympistä äitiäni vanhemmalta.
   
 2. mie? Vierailija

  Heidi sanoo tämän päivän lehdissä, että heistä on ANNETTU Minnan kanssa ilkeä ja väärä kuva.
  Eikö nämä leidit itse ole suustaan päästäneet ne kaikki asiat, mitä on nähty? Onko ne puheet olleetkin valetta ja dubattuja?
  Onko heidät aseella uhaten pakotettu haukkumaan muut ja kehumaan itseään?

  Vai mitä ihmettä? Jos sieltä materiaalista onkin poimittu juuri nämä lohkaisut, niin ovathan he kuitenkin ne sanoneet?
  Seli, seli taas, mutta he eivät luekaan onneksi näitä keskustelupalstoja.
   
 3. Sie? Vierailija


  Just niin.
  Kumpikin eukko on tyhmä kuin vasemman jalan saapas. Toivottavasti jompikumpi heistä päätyy Jalliksen johtajaksi :)
   
 4. Sitä vaan tulin sanomaan, että noi kotkat ovat niiiiiiiin työpaikkakiusaajia aivan kuin oppikirjasta.Yhdessä mukama vahvoja, mutta itsekseen täysiä urpoja.
   
 5. mie? Vierailija

  Eiköhän se Heidi sinne Hjalliksen leipiin lopulta päädy, mutta kenen voitto ja kenen tappio se on?
  Ne pudonneet ovat sen verran fiksuja, että löytävät pitkäaikaisemman työn ihan itse.

  Ai, onko työpaikkakiusaajan tunnusmerkkejä tuo liittoutuminen ja yhdessä ilkeily?
  Olen sitten tainnut itsekin olla osallisena yhden vahvemman liittolaisena vähän tuon tyyppisessä kuviossa, kunnes ymmärsin tapahtuneen ja oman tyhmyyteni. Se oli niin helppoa ja kun toinen oli hyvä manipuloimaan.
   
 6. huh huh Vierailija

  Diilin tyyppiset ohjelmat ovat käsikirjoittettuja, niissä on pistetään vuorosanat suuhun ja sillä mennään. Sitä ihmettelen miksi ihan järjissään olevat (siltä tuntuu) ihmiset lähtevät moisiin kykyjen etisintäkilpailuihin joissa tarjolla on pikkujulkun surkea osa.

  Esim. muodin huipulla, jota seuraan on haettu ihania homonassuja ihan saman näköisiä kuin Heidi Klumin ohjelmassa, niin homoa niin homoa että ihan naurattaa. Mistä niitä homoja oikein tippuu ja tuutorina ihana M Selin :D

  Naisista taas, joku on ihan töllykkä, jollakin tupeeraus otsalle ja ihanan punaiset huulet, siis täysiä kopioita alkuperäisistä.
  Kun ohjelma ostetaan, pitää siis pysyä ruodussa.
  Meidän Heidin haukkatyyli on sovittu, täysin sana sanalta päätetty. Viime jakosssa pulleromiehen auton myyntikin sovittu, muutenhan Heidi haukkatyyli olisi siltä istumalta marssinut huutaen ulos. Nyt hän vaan istui, aivan kuin älynsä menettänyt blondi konsanaan.
   
 7. Lillukka- Uusi jäsen

  liittynyt:
  31.07.2008
  Viestejä:
  304
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä tuo Jethro on niin ketku. Näinköhän saa vielä uusia asiakkaita firmalleen, kun kaikki ketkuilu -tai osa ketkuilusa paljastuu pikkuhiljaa. Sinällään ikävää, koska nyt joudumme törmäämään tähän ällöön vielä viikkoja lehtien lööpeissä. Seuraava vaihehan tulee olemaan, että J itkee lehtien palstoilla, kuinka diili vei häneltä tulot. Sillä eihän, kai, kukaan enää ostaisi siltä yhtään mitään? Ei edes ilmapalloa vappuna, jos niitä sattuisi torin laidalla myymään.
   
 8. sovittu juttu Vierailija

  tuo autokauppa.
  Jethro ei muka tunne ostajaa vaikka samoissa piireissä liikkuvat. Eikä muka tunne uutta omistajaa vaikka ovat asuneet vierekkäin ja saman pihan pihatalkoissa olleet.
  Joopa joo.. ei tunneta ei.
  Eihän tutuksi voi sellaista ihmistä sanoa jonka nimen tietää ja jonka kanssa on ollut tekemisissä useamman kerran.
  Sai aikaan yhden kaupan, valehtelemalla, omista tai tuttujen rahoista extraa pistämällä, tutun porukan avustuksella.

  Ainoa joka teki töitä tuossa tehtävässä oli Antti. Hän teki kaikkensa saadakseen myytyä tunnissa lounaskuponkeja niin paljon kuin mahdollista. Muut seistä töröttivat jo luovuttaneina.

  En ymmärtänyt alun alkaenkaan mitä he jahkasivat. Ei mitään ideaa eikä projektipäällikkö Minna ei ollut yhtään tehtävän tasalla. Antoi ajan mennä täysin hukkaan. Päätökset olisi pitänyt tehdä ennen klo 11.00.
  Esim. teema-aiheisena (pikkujoulut tai hemmottele puolisoasi seteli) niitä olisi mennyt varmasti ihan kiitettävä määrä yritysten henkilökunnalle loppuvuodeksi.

  Ko. ravintola kun on tosi hyvässä maineessa ja niiden ruoka on erittäin hyvää.
  Mutta kun ei niin ei.
  Minä palkkaisin Antin. On ainakin yritteliäs, kohtelias ja työtä pelkäämätön. Ja ostaisin myös asunnon häneltä. Vaikuttaa ainoalta rehelliseltä tässä porukassa.
   
 9. huh huh Vierailija

  Jos tämä heppu myy asunnot yhtä suurella voitolla kuten sen auton möi, Harkimo voi olla tyytyväinen. Harkimolle meinaa vain raha, vain raha ja sillä siisti, siksi valinta on tämä helppoheikki.
   
 10. koulutuksen taso.
  Eipä tuo Minna tuossa seuraavan jakson ennakkomainoksessa näytä ilmeisesti tietävän edes mikä on käyttökate.
  Toivotaan, että hän todella tietää sen sitten kuitenkin kun jakso kokonaisuudessaan nähdään.

  Ei muuten anna kovin hyvää kuvaa myyntijohtajaksi pyrkivästä, yrittäjänä toimívasta, kolutukseltaan kauppatieteiden maisterista. Eikös hänellä sellainen koulupohja ollut?

  Tässä Minnalle laskentakaava jos on pääsyt unohtumaan:

  Laske yhteen liiketulos + suunnitelman mukaiset poistot + arvonalentumiset
  jaa saamasi summa tilikauden liikevaihdolla.

  Saatua prosentti % lukua voit verrata oman toimialasi yritysten käyttökate-lukuihin.
  Saat vähän suuntaa ja kuvaa oman yrityksesi kannattavuudesta verrattuna muihin vastaaviin.
   
 11. Blääh Vierailija

  Eikös tuo Minna ole sen verran nuori, ettei ole enää käytette nimitystä käyttökate. Tietää varmasti periaatteessa mikä se on, mutta kaavaa ei muista. Heidi olisi sopivin, tiedä sitten kun on tuota kipakkaa arvostelua. Mutta onhan sitä muillakin. Jostain syystä naiset (ellit) vaan ohittaa miesten paskanjauhannan eivätkä näe sitä. Lillukka sanoi hyvin, ettei ostaisi edes vappupalloa siltä ketkulta. En ostaisi minäkään.
   
 12. Ex-ukkoni oli myös Turuust ja samaa näköäkin jonkin verran kuin tuolla sujuvapuheisella markkinakauppiaalla.
  On kuin torimyyjä, joka kaupittelee tavaroita äänekkäästi ja asiakkaita huvittaen!!!

  Onhan hän jonkinsorttisen "erityisalan edustaja", johon on vaikea suhtautua vakavasti.
  Kuinkahan kauan turkkulaishuumori jaksaa naurattaa?
   
 13. mie? Vierailija

  Nuo katenimitykset on jonkin verran alakohtaisia. Itse olen ollut ikäni teollisuudessa ja vaikka myyntikate ei ole kuulunut viralliseen laskelmaan enää vuosiin, johdolle se kuitenkin kertoo eniten todellisesta tuotannon kannattavuudesta.

  Siispä sitä käytetään edelleen sisäisissä laskelmissa, kuten myös käyttökatetta. Ja alalla olevat myynti- ja laskentaihmiset tuntevat ne varsin hyvin. Toki on rinnalle tullut monia muita laskelmia, tuotekohtaisia yms. mutta kokonaisuutta tarkastellaan näillä ns. vanhoilla.

  Jossain asuntokaupassa tai rahoitusmarkkinoilla on muut käytännöt.
   
 14. Joulupukki Vierailija

  Tämä Minna onneksi putosi jatkosta. Onneksi !
  Nainen on kuin seinästä repäisty, puhuu kuin papukaija ia ilme on kuin petolinnun per...
  Luulen, että tämä nainen on parhaimmillaan firman pikkujouluissa..tuntuu varsinaiselta "jakorasialta".
   
 15. mie? Vierailija

  Onneksi Hjallis on jo ymmärtänyt Minnan oikean luonteen.
  Luulen, että Heidi teki karkean virhearvioinnin valitessaan Minnan tiimiinsä.
  Hänhän osoitti juuri sen, että yhteistyötaidot ja muut kyvyt eivät merkitse mitään ystävyyden rinnalla. Tästä ystävän palkkauksesta oli keskustelua siellä Eilakaislalla Minnan kanssa ja hän siitä niin tuohtui.

  Tarkoitan siis sitä, että nyt Hjalliskin ymmärtää Heidin olevan riski yrityksessään, kun valinnat eivät perustu järkeen ja harkintaan vaan tunteeseen.
   
 16. MINÄTÄÄLLÄ Vierailija


  en ihan allekirjoittaisi kun ottaa huomioon Hjalliksen tavan valita alaisiaan (mm. sen hetkiset naisystävät jne.=
   
 17. Vakuuttava hlö Vierailija


  Pukeutuminen lisää uskottavuutta, tyyppejä on erilaisia, puluilla on varmaan aivan oma linjansa. Aikuinen henkilö ei mene mihinkään firmansa tilaisuuteen (jonne tulee ulkopuolisi ja/tai ulmomaalaisia) missään yhdentekevissä retkuissa. Huoliteltu ulkonäkö on tärkeä, ihan sitä huulipunaa myöten. Osaamista, koulutusta, kokemusta täytyy olla tietysti, sehän nyt on selviö.
   
 18. Marianne76 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0

  Diilin Minna ei ole varmaan ikinä ollut työhaastattelussa. Eilinen haastattelu oli ihan normia. Pinna paloi akalla minuutissa ja sitten esitetään jo maailman parasta kaikkea. Ja hah! KTM ja ei tiedä mikä on myynti-ja käyttökatteen ero ja sitten paras, riippuu tilanteesta niiden ero. EI hyvää päivää, kuinka joku on oikeasti niin tyhmä!
  Katsokaa Diilin sivuilta Minnan pikahaastattelu. ON kuulemma tosi hyvä tiimipelaaja, tosi hyvä pinna, tosi hyvä johtajantaidot jne. Johan se on nähty, että se ei ole hyvä missään paitsi paskanpuhumisessa!
  Minnalla on yksityisyrittäjä, ei se ikinä pääsis yhdestäkään työhaastattelusta eteenpäin, kun ei sillä ole mitään käytöstapoja.
  Luulis jo Minnan miehenkin ja lasten häpeevän tollasta moukkamaista käytöstä. Itse haukkuu minkä sielu sietää, ja aivan syyttä, ja itse ei kestä minkäänlaista sanomista. Suu käy koko ajan, mutta yhtäkään totuuden mukaista ja järkevää lausetta ei sieltä ulos tule.
   
 19. Hupsistakeikkaa! Vierailija

  Kukas se sanoikaan, ettei kumpikaan kotka VOI voittaa noilla kieroiluilla ja paskan puhumisella? Minä!
  ONNEA ANTILLE!
   
 20. Birgitta Vierailija


  Paras voitti! Hyvä ettei ne kaameat kotkat.Mies oin usein parempi kuin nainen....siinä se taas nähtiin.
   
 21. Citypulu Vierailija

  Pelkäsin jossain vaiheessa Hjalliksen harkintakyvyn pettäneen, kun kerta toisensa jälkeen nämä kotkat saivat jatkaa. Heidi olisi ehkä, siis iso ehkä, voinut olla ihan hyväkin, jos ei olisi lyöttäytynyt yhteen sen Minnan kanssa. Mutta nythän siitä Heidistäkin sitten paljastui todellinen luonne ja se on hyvä.
  Ei yhteistyöstä Helenan kanssa olisi varmasti tullut mitään, kun ovat niin erilaisia ihmisiä.

  Pidetään peukkuja, että Antille ei kihahda pissi päähän, kun kaikki kehuu. Mutta paras voitti ja niin pitikin. Toiseksi paras olisi ollut Kaisa.
   
 22. Nila Vierailija

  Tokkopa se Markus Selin siellä Muodinhuipulle-ohjelmassa pomppii. Tarkoitit ehkä Jaakko Seliniä.
   
 23. Onko tänne tullut sensuuri, joka rajoittaa sananvapautta?
  Vaille yksi , tänään kirjoitin "Kotkia" koskevan kirjoituksen arvostellen mm. Minnaa, eikä sitä oltu julkaistu laisinkaan.
  Miksi?
  Kenellä on oikeus tehdä näin?
  Moderaattorillako?
   
 24. Joku oli kyseenalaistanut Minnan toimintoja ja tekemisiä, jossa hän viittasi perheen myötähäpeään, johon vastasin samanmielisesti ja kyseenalaistin hänet myös lastensa kasvattajana.

  Meidän lapset huomasivat Minnan kierouden ja inhottavan käytöksen muiden selän takana, enkä tästäkään syystä malttanut olla arvostelematta Minnaa ja sen puukottaja kaveriaan Heidiä.
  Hyvä että oikeudenmukaisuus voitti!

  Ja tätä kirjoitustaniei joko julkaistu tai poistettiin välittömästi.

  MIKSI?
  Vaivautuisitko vastaamaan mode?
   
 25. huh huh Vierailija

  jospa sinulla tuli vaan virhe, eikä juttusi lähtenyt alkuunkaan menemään.
  Jos et hauku mustalaisia, somaleja tai erästä uskontokuntaa homma toimii, oman maan kansalaisia saa lyödä, ei sitä kukaan estä.
  Esimerkkinä voisin mainita Sofi Oksasen, hän saa louskuttaa miehistäkin ihan hurjia, tykkää itse naisista, mutta lepukka on asiantuntija tälläkin saralla.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti