Hae Anna.fi-sivustolta

Donald Trump ja USA

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 09.01.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Trump kiukkuilee usein ja haluaa tahtonsa läpi uhkaa,alla kansaansa ja jopa aiheuttaen sen että osa USAsta seisoo paikallaan Trumpin takia.
  Herää kysymys, kuinka kausn kansa kestää Trumppia? Koska kyllästyvät?
  Diktatuuriset valtiomiehet yleenszä vaatii aina ja komentelee kansaa ja uhkailee.
  Trump menee historiaan USAn ensimmäisenä narsistisena presidenttinä

  Trummpi haluaa muurinsa, on antanut pelolle kasvot. Trump pelkää ja lietsoo pelkoansa kansaansa, uhkailemalla ja kiukuttelemalla.
  Luultavasti Trump ei halua olla "huonompi" mitä Israel muuri himossaan :)


  Varoitus: Ruotsin uutisia


  - https://www.expressen.se/nyheter/donald-trump-i-natt-jag-ska-avsluta-detta/

  - https://www.expressen.se/nyheter/demokraternas-svar-trump-valjer-radsla-framfor-fakta/
   
  Last edited: 11.01.2019
 2. Arizona82 Vierailija

  Jospa et kirjoittaisi asioista, joista et OIKEASTI tieda mitaan.
  Tavallisella amerikkalaisella ei ole mitaan Trumpia vastaan. Trump on politiikallaan parantanut meidan olojamme, luonut 4 miljoonaa uutta tyopaikkaa ja nostanut bruttokansantuotetta 1. kerran miesmuistiin.

  USA:n presidentin tehtava ei ole olla mielisteleva, koko maailman asioita ajava nallekarhu. Hanen tahtavansa on ajaa amerikkalaisten asioita ja sen han on tehnytkin. Pitanyt myos lahes kaikki vaalilupauksensa, siina maarin kuin se yleensa juuri nyt on mahdollista. Pienentanyt meihin amerikkalaisiin ulkomailta kohdistuvaa uhkaa, pienetanyt myos ydinsodan uhkaa P-Korean suunnalta.

  Tule tanne edes hetkeksi elamaan tavallista amerikkalaista elamaa meidan amerikkalaisten tavoin ennen kuin puhut meidan puolestamme.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ei ole ensimmäinen narsistipresidentti. Mm. Hitler, Mao Tse Tung, Idi Amin ja Sadam Hussein olivat melko varmaan myös psykopaatteja, eikä vain narsisteja. Afrikan mantereella on ollut paljon narsisteja ja psykopaatteja maansa hallitsijoina.

  Trump ei suinkaan ole pahimmasta päästä. Muuri voisi olla ihan hyvä idea.
   
 4. vierailija Vierailija

  No juuri näin. Muutenkin on tuo Amandan "rakastan jokaista ihmistä, hyväksyn jokaisen ihmisen"-politiikka aika häilyvää: pätee vain silloin, kun se sopii Amandan omiin tarkoitusperiin.
  Rakasta nyt perkele Trumpiakin ja hyväksy hänet sellaisena kuin hän on äläkä heti ole haukkumassa, kun et tosiaan näytä asioista mitään tietävän etkä käsittääkseni ole saanut psykologin tai psykiatrin koulutustakaan.
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Minun mielipiteeni on että valtioitten tulisi ajatella enemmän kansainvälisesti ja jättää pois ihmisten erottelu ja eristely ja muurit ja muut esteet.
  En kuitenkaan tarkoita että esim. USAn täytyisi laskea kaikki halukkaat maahansa.
  Tarkoitan että muurit näyttää tyhmiltä siinä mielessä ne osoittaa vaan kuinka primitiivisesti ja agressivisesti joidenkin valtioitten diktatuurit ajattelee.

  Voi ajatella mitä siitä tulisi pitemmän päälle jos kaikki valtiot alkaisi tehdä noita muureja.
  Muurit näyttää aina että on pelosta kysymys, että ei ole osattu hoitaa asiaa ilman pelkoa.
  Rajojahan voi vartioida tehokkaasti jos haluaa, siinä mitää muureja tarvita.

  Se että eräät valtiot haluaa hieman eristäytyä tai pikemminkin eristää muut valtiostaan, ei vaikuta kehittymiseltä, päin vastoin tuollainen käytös on kuin taaksepäin menoa kehityksessä

  Mutta niin kauan kuin maailman rikkaudet on jaettu epätasaisesti, tulee olemaan kiistaa ja pakolaisuutta maailmalla. Ja niin kauan kuin diktaatorit hallitsee, ei maailma kehity, ei siis ihmiset kehity paljokaan.

  Olen aina sanonut että jos ufo ja et katselisi maailman menoa, ne pitäisi meitä ihmisiä villeinä sivistymättöminä toisiaan tappavana ääliöinä ;)

  PS:
  Ymmärrän että et ymmärrä universaalista rakkautta. Sitä tunnetta on vaikea ymmärtää jos ei ymmärrä mitä se on.
   
  Last edited: 09.01.2019
 6. Arizona82 Vierailija

  Asut maassa, jossa laiton maahanmuutto ja sen mukanaan tuomat ongelmat ei todellakaan ole meihin verrattuna kuin karpasenpaska lakanalla. Edelleen toivotan sinut tervetulleeksi tanne, jotta saisit edes hieman realismia utopististen kuvitelmiesi sekaan.
  Jos sinulla on toimiva, edullinen ja tehokas ratkaisu rajojemme valvomiseksi, kerro ihmeessa. Trump varmasti mielellaan ottaisi ehdotuksesi vastaan. Tokihan sina osaat tamankin asian suunnitella paremmin kuin tuhannet asiantuntijat taalla paikan paalla.
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Kun tahtoaan läpi ei saanut, löi Trumppi kätensä pöytään pamahtaen ja läksi kiivaasti vihaisena pois paikalta. Kaikilla ei ole kykyjä neuvotella :)

  Lainaus:

  Trump Storms Out of White House möte med demokrater på avstängning
  WASHINGTON — President Trump stormed out of a White House meeting with congressional leaders on Wednesday after Speaker Nancy Pelosi said she would not fund a border wall even if he agreed to reopen the government, escalating a confrontation that has shuttered large portions of the government for 19 days and counting.
  Stunned Democrats emerged from the meeting in the White House Situation Room declaring that the president had thrown a “temper tantrum” and slammed his hands on the table before leaving with an abrupt “bye-bye.” Republicans disputed the hand slam and blamed Democratic intransigence for prolonging the standoff.

  - https://www.nytimes.com/2019/01/09/us/politics/government-shutdown-trump-senate.html

  Han frågade talman Pelosi: ”Kommer du att gå med på min mur?” Hon sa nej. Och han ställde sig bara upp och sa: ”Då har vi ingenting att diskutera”, och han gick bara ut. Vi såg återigen ett utbrott för att han inte kunde få som han vill, säger Chuck Schumer till pressen efter mötet, skriver BBC.
  Nancy Pelosi beskriver stämningen i Vita huset som ”kall” efter mötet.
  – Han tror att de kanske kan be sina pappor om mer pengar. Men det kan de inte, säger Nancy Pelosi om Trumps inställning till de 800 000 statsanställda som är utan lön på grund av budgetkrisen, skriver Washington Post.

  - https://www.expressen.se/nyheter/donald-trumps-utbrott-lamnade-budgetmotet/
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Trump haluaa mennä ajassa taaksepäin till medeltida lösningar, muuri.
  On se hyvin vanhanaikaista rakentaa muureja valtionsa ympärille, se osoittaa suurta pelkoa ja kyvyttömyyttää hoitaa asia sivistyneesti.

  Lainaus:

  "They say it's a medieval solution, a wall. It's true, because it worked then and it works even better now," Trump said during a bill signing event in the Oval Office.
  - https://edition.cnn.com/2019/01/09/politics/trump-executive-authority-border/index.html
   
 9. vierailija Vierailija

  Hienoa saada hiukan järkeä ja realismia tällekin palstalle kaiken haaveilun ja toiveajattelun sijaan.
   
 10. vierailija Vierailija

  Kyllä kuullostaa niin että kaikki vihavat Trump mutta minä luulen että hän saa istua toinen jakso?
   
 11. vierailija Vierailija

  Kyllä Trumpin tulisi ottaa kaikki Irakin, Syyian, Libyan ja Afganistanista tulleet pakolaiset onhan Yhdysvallat aiheuutanut koko lähi-idän pakolaisaallon hyökkäämällä Irakiin, Libyaan ja Afganistaniin, sekä aiheuttamalla sisällisodan Syyriaan samoin kun aihetti sisällissodan Ukrainaan.
  Yhdysvallat on osallistunut 32 sotaan viime maailmansodan jälkeen, näissä sodissa on kuollut yli 20 miljoonaa ihmista, mutta Trump lupasi, mikäli hänen saanaansa voisi luottaa Syyria sotilas sotkun jälkeen, että Yhdysvaltojen maailmanpoliisina olo loppuu. Jos lupaus pitää niin maailmasta tulisi nykyistä turvallisempi suurelle määrälle ihmisiä.
   
 12. vierailija Vierailija

  (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)
   
 13. vierailija Vierailija

  Ei tuo nyt ihan noin yksinkertaista ole, että olisi vain yksi syyllinen.
   
 14. Arizona82 Vierailija

  Tuon jankuttamisesi sijaan kerro nyt vihdoin se sivistynyt, nykyaikainen keino. Kerro se omin sanoin, ala piiloudu sitaattien taakse.

  Kritisoiminen on helppoa, ymmarran kylla. Fiksu ihminen kuitenkin kritisoi vain asioista, joista hanella on todellista tietoa ja ymmarrysta seka niihin perustuvia parannusehdostuksia asioihin. Nyt onnistut vain antamaan itsestasi vanhanaikaisen, sivistymattoman kuvan.

  Ruotsissa asuva suomalainen muslimiko tietaa ja ymmartaa taysin erilaisen, toisella puolella Maapalloa oleva, yli 300 miljoonan asukkaan kansakunnan ja yhteiskunnan asiat ja ongelmat...? Voi hyvanen aika, on se surku ettemme sinusta saa seuraavaa presidenttia.
   
 15. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  On se yksinkertaista, on vain yksi syyllinen ja se on muslimi-Amanda :)
  Esim. pallolla äskettäin syytettin että täytän palstaa ruotsalaisilla uutisilla ja uskonnolla koko ajan.
  Otin syyt niskoilleni, sillä tiedän että "sokea" ei näe kaikkea, sokea näkee vain sen minkä hän haluaa nähdä.
  Intressant att agera här som klagomur :)
   
 16. vierailija Vierailija

  "Kyllä Trumpin tulisi ottaa kaikki Irakin, Syyian, Libyan ja Afganistanista tulleet pakolaiset onhan Yhdysvallat aiheuutanut koko lähi-idän pakolaisaallon hyökkäämällä Irakiin, Libyaan ja Afganistaniin, sekä aiheuttamalla sisällisodan Syyriaan samoin kun aihetti sisällissodan Ukrainaan.
  Yhdysvallat on osallistunut 32 sotaan viime maailmansodan jälkeen, näissä sodissa on kuollut yli 20 miljoonaa ihmista."

  Niin tämä ENNEN Trumppia...... miksi ei puututtu silloin? ,,"hyviä maailmanmiehiä ja maailmaa rauhaa rakentavia"?... vaimotkin masinoitu mukaan...jos ei muuten niin "kirjoittaa" kirjan...
   
 17. rauhaa Vierailija

  Trumppihan ei rakenna muuria hän jatkaa muuria eli kuka sitä on jo rakentanut?
  Olen myös kuullut/lukenut että tietty viranomaislafka rahoitetaan usassa huumerahoilla, kyse on miljoonista/miljardeista, joten tältäkin osin, massiivisen vastustuksen kaiketi ymmärtää, muuria hommataan "väärään paikkaan"?
   
 18. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Uutisissa, Ruotsin uutisissa sanottiin että amerikkalaisista 60% ei halua muuria.
   
 19. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Tämä voisi ehkä miellyttää Trumppia sillä Trump haluaa pitää hyvät välit Saudi-arabian kanssa, hänhän on hyvä kaveri kunkun kanssa ja vävykoika on hyvä ystävä kruunun perillinen kanssa.
  Mutta voi myös suuttua ja kutsua valeuutiseksi :)

  The Washington Post launches Arabic- language Global Opinion page
  - https://www.washingtonpost.com/pr/2...on-page/?noredirect=on&utm_term=.3e3ff288a9f3


  Varoitus: Ruotsin uutinen

  Washington Post lanserar ny sajt på arabiska

  - https://omni.se/washington-post-lanserar-ny-sajt-pa-arabiska/a/rLanjl
   
  Last edited: 11.01.2019
 20. vierailija Vierailija

  Kerrankin viisas ja järkevä ihminen sanoo sanottavansa täällä. Kiitos tästä, lisää tällaista.
   
 21. vierailija Vierailija

  Kun saat aiheellista kritiikkiä niin vedät uhrinkaavun päällesi. Tyypillistä.
   
 22. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  ""The plan could be implemented if Trump declares a national emergency in order to build the wall and would use more money and build more miles than the administration has requested from Congress. The president had requested $5.7 billion for a wall stretching 234 miles.
  Under the proposal, the officials said, Trump could dip into the $2.4 billion allocated to projects in California, including flood prevention and protection projects along the Yuba River Basin and the Folsom Dam, as well as the $2.5 billion set aside for reconstruction projects in Puerto Rico, which is still recovering from Hurricane Maria.""

  - https://www.nbcnews.com/politics/im...ake-billions-disaster-areas-fund-wall-n957281
   
  Last edited: 11.01.2019
 23. Arizona82 Vierailija

  Ruotsiin paatyy murto-osa uutisistamme, meilla galluppeja muurista on tuhansia ja niiden tulokseen vaikuttava monet tekijat; otannan koko, alue, onko tutkimus rahoitettu republikaanien vai demokraattien taskusta...
  Meillapain, lounaisissa osavaltioissa, joihin muuri eniten vaikuttaa, 79% haluaa muurin. Me emme vain halua kustantaa sita verorahoillamme.

  Mutta en viitsi tasta kanssasi kattaa enempaa vaantaa, koska sinulla ei selvastikaan ole mitaan jarkevaa sanottavaa asiasta.

  Minun ei tarvitse edes kertoa omaa kantaani Trumpin suhteen, silla pointtini on ja on koko ajan ollutkin, etta alahan viitsi julistaa taalla amerikkalaisten mielipiteita totuutena, kun et itse ole kasittaakseni paivaakaan amerikkalaisena viettanyt. Uutisia lukiessasi ja tanne linkittaessasi kayta kritiikkia jos siihen pystyt, uutistoimistotkin kas ovat seka Trumpin kannattajia tai vastustajia...
   
 24. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  The majority of Americans are against Trump on the wall and the shutdown
  - https://edition.cnn.com/2019/01/08/politics/polls-trump-shutdown-wall/index.html

  Trump claimed ex-presidents told him they wanted to build a wall. Four of them say it’s not true
  - https://www.washingtonpost.com/poli...them-say-its-not-true/?utm_term=.1d88cd9bb2e5

  Trump the Toddler
  - https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2019/01/trump-the-toddler-wants-a-wall/580021/

  Majoriteten av det amerikanska folket vill inte ha Trumps mur till Mexikanska gränsen, men så klart Trump skiter i det. Trump är som en liten pojke som vill ha och ha, ha sin vilja fram och antagligen kommer han att tjata och hota tills han får någon slags mur.
  Folk som bor vid gränsen vill t.ex inte ha en mur på sina marker.

  Trump tjatar ja hotar ihan kuin pikkupoika kunnes ehkä saa jonkinlaisen muurin. Folket rajalla ei halua muuria paloittelemaan maitaan ja muuri oli aina ruma katseltava ja muistuttaisi Trumpin suuresta pelosta.
   
  Last edited: 11.01.2019
 25. vierailija Vierailija

  Mitä sä amanda oikein haet tällä? Kai jopa sä tajuat ettet mitään voi muuttaa jollain pienellä suomalaisella ellien palstalla. Eli sä haluat vain mollata ihmistä, hyi hyi sua! Elä omien oppies mukaan. Oot naurettava.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti