Hae Anna.fi-sivustolta

E isaa nukkua enempää kuin 4-6 tuntia niinku budhalaoset munkit jos meditoi (ps sivusta seuraja)

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä Fossu501, 15.08.2018.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Fossu501 Jäsen

  liittynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  150
  Saadut tykkäykset:
  0
  HEi ei tarvii nukkua enempää kuni 4-6 tuntia jos meditoi ni in se on melkeion yhtä hyvä ku uni ei tarvii enää 6 tuntia enempää unta jos medioti paljon missään buddhalaisessa luostarissA EI NUKUta 6 tuntia enempää yleensä munkit nukkuu siellä 4-5 tutnia mutta uusille tulokakille eritysesti länismaalasille sanotaan että saa kork 6 tuntia nukkua mutta jo viikon parin kuluttua odotetaan että ei enää 6 tuntia nukuta vaan 4-5


  ps sivusta seuraaja voisitko jättää minut, semin ja karsin rauhaan
   
 2. Fossu501 Jäsen

  liittynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  150
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pps vähän kunniottavampaa käytöstä mua kohtaan ole sentään jo 156 vuotias

  Karsia kohtaan hän on taivaallosen jedineuvoston jäsen jediakatemian prustja hyvin vahva valonalirn suur jedimestari shadpws suur mestari suomesta ei hevilä löyä vahvrmpaa


  Ja semiä kohyan
   
 3. vierailija (SS) Vierailija

  Toki, mutta kuten Newtonin laki määrittää, sellainen reaktio se vaatii teiltä yhtä suuren vastareaktion. Jos se ei sinun "156"-vuotiaan kalloon uppoa, väännetään se rautalangasta: Minun poistuminen vaatii sen, että sinä, Kars ja Sem teette palstalle samoin.

  Kunnioitus pitää ansaita, sen sinun luulisi tuossa väitetyssä iässäsi jo iskostaneen päähäsi aika huolella. Luuletko sinä todellakin, että kunnioitus tulee automaattisesti vain sen perusteella, että olet tietyn ikäinen tai tiettyyn ikähaarukkaan kuuluva?? Minulla on ihan täysi oikeus sanoa sinulle toimintasi olevan syvältä perseestä, jos toimintasi on syvältä perseestä. Ei ikä ole mikään perseilyn vapaalippu. Ei täällä tai muuallakaan naureskella silmiä pyöritellen nostamaasi jedisontaan hukkuessamme että "hehheh... Voi sitä meidän vanhaa kunnon Fossua". Täällä sinun ikääsi vetoaminen on kuin vessapaperia, sillä pyyhitään persettä, paiskataan pönttöön, painetaan napista ja nautitaan kesästä. Jos sinä siitä loukkaannut, niin sitten loukkaannut.

  Kars pitää minua julmana, pelolla hallitsevana murhaaja-raiskaaja-polygamistimanipulaattorina, perustuen esittämääni mielipiteeseen hänestä ja hänen "akatemiastaan", joten se siitä kunnioituksen ansaitsemisesta. Kaikki keskitykset hänen rantaviivalleen ovat perusteltuja ja ansaittuja. Hän on vuonna 2001 perustamansa pikku pihapiirikerhonsa itseoikeutettu johtaja, joka on käynyt maksullisissa saadakseen poikuutensa pois ja jonka päässä niksahti jokin hermorata virheasentoon kun tyttöystävä jätti ja tilalle hän sitten rakensi tällaisen kivan pikku maailman täynnä mysteeriä ja alieneita, jossa säännöt muuttuvat aina kun se pelaa Karsin hyväksi ja jossa Star Wars-saagan tarinaa raiskataan surutta joka reikään.

  Ja tämä on sinun mielestäsi "taivaallinen", "vahva valon alien", jolle ei löydy vahvempaa Suomesta. Totta joka sana, jos mittana on mielen pirstoutuminen.

  Sem edustaa minulle lähinnä one-linereita heittelevää wannabe-Jediä, jonka avatarina on Keisari Palpatine. Siinä on ristiriitaa riittävästi, etten pidä hänen lausuntojaan missään arvossa.
   
 4. Fossu501 Jäsen

  liittynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  150
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ome limerit kuule toimii se lisää uskoytavuuttta ja luoteytavuutta kun ne on oikeasti star warsista kaanonista tai öegendoisra eikä omaaa keksintöä
   
 5. Fossu501 Jäsen

  liittynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  150
  Saadut tykkäykset:
  0
  Semin taustakuva on palpatime kosla hänen lempiväri on sinimen ja palpatine oli ennen vaon puolella
   
 6. vierailija (SS) Vierailija

  Ai jaa?
  Voisitko ystävällisesti ottaa vaikka viisi Semin kirjoittamaa one-lineria ja osoittaa meille palstalaisille, kuka sanoi niin ja missä kohtaa Star Wars-elokuvaa, kirjaa tai muuta vastaavaa lisämateriaalia tämä one-liner on.

  Puolet tuosta on todennäköisesti oikein. En kiinnostuksen puutteen vuoksi lähde tarkistamaan onko Semin lempiväri sininen. Hän ei ole niin kiinnostava henkilö.

  Olet kyllä Star Wars-kaanonin suhteen poikkeuksellisen hukassa.

  Palpatine ei missään vaiheessa ollut valon puolella. Hän nuoresta alkaen harjoitteli Darth Plagueisin kanssa Voiman pimeää puolta ja sai nimekseen Darth Sidious. Sidious lopulta surmasi Plagueisin ja toimi alkuperäisella Palpatine-nimellään poliitikkona. Hän käytti Naboo-planeetan invaasiota Kauppafederaation toimesta vipuvartena kaataakseen Tasavallan ja loi keisarikunnan.

  "156"-vuotiaaksi ja Karsin ihailijaksi tiedät Star Wars-kaanonista, varsinkin alkuperäisen trilogian suhteen niin vähän, että nyt suosittelisin lopettamaan jo yrittämisen ettet tee itsestäsi yhtään enempää naurunalaista.
   
 7. Qui-Gon Jinn Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.10.2017
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  1
  Nukun tuon kuuden tunnin verran, mikä onkin mielestäni se maksimiraja. Edes sairastuessani tai kovan työn jälkeen en nuku koskaan enempää. Suurimmalta osin yöunien vähentyminen vuosien varrella yhdeksästä kuuteen tuntiin on meditaation ansiota mutta tietenkin siinä on mukana myös omaa itsekuriani.
   
 8. vierailija (SS) Vierailija

  Meditaation tuskin, itsekurin vielä vähemmän.
  Uskallan väittää, että ikääntyminen vaikuttaa tuohon koska melatoniinin määrä vähenee iän myötä.
   
 9. vierailija Vierailija

  Kun sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan nukuin vain joka toinen päivä 4 tuntia. Laittakaapa siitä paremmaksi.
   
 10. vierailija Vierailija

  Itse olen nukkunut 5 tuntia vuosikymmenet, eikä siihen ole tarvittu meditaatiota tai muutakaan. Ihmiskeho kertoo kyllä mitä se tarvitsee.

  Fossu501 kirjoittaa:
  Pps vähän kunniottavampaa käytöstä mua kohtaan ole sentään jo 156 vuotias


  Anteeksi nyt mutta epäilen suuresti. Jos noin vanha olisit, eiköhän sinunkin tietosi löytyisi netistä ainakin noissa maailman vanhin otsikoissa. Tällä hetkellä Guinssin ennätysten kirjan vanhimman sijaa pitää oletettavasti indonesialainen 145 v. mies, mutta se ei ole todistettavaa tietoa.
  Alla olevista tuskin löydämme sinun nimeäsi.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_maailman_vanhimmista_ihmisistä
   
 11. vierailija Vierailija

  Guinssin = Guinnessin
  painovirhepaholainen lienee iskenyt, sorry
   
 12. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 394
  Saadut tykkäykset:
  1 827
  Mä nukun työpäivinä usein 5-6 tuntia enkä ole meditoinut koskaan.
   
 13. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 116
  Saadut tykkäykset:
  69
  nukun välillä josjis yli vidi tinyia miut sit ykeensä nejä tsi vioidi jodjus tiuöee valvotrtyuas 2,5 tai 3 vuorokautta ja dit nukttuua 8 tuntia tai viisi
   
 14. vierailija (SS) Vierailija

  Ahaa, no tuo selittänee sitten erittäin hyvin sen, mikset pysty tuottamaan selkokieltä täällä ja miksi ulosantisi Tajunta Median haastatteluvideossa oli kuin aivohalvauksen saaneella ja miksi silmät seisoivat päässäsi.

  Silmä/käsi-koordinaatiosi on unenpuutteen takia päin helvettiä ja aivosi ottavat osumaa siitä etteivät pääse lepäämään sinun 48h tai pidemmän, tahallisen hereilläoloputkesi takia. Jatka tuota rataa niin suosittelen pitämään ensi vuonna helvetinmoiset pyöreiden vuosien pippalot, sillä seuraavia pyöreitä vietätkin sitten uurnassa mullan alla.

  Onneksi sinulla on pleksivalosapeli. Oikean kanssa kävisi nimittäin hyvin huonosti noin pahalla koordinaatiovialla.
   
 15. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 116
  Saadut tykkäykset:
  69
  Mulla on helppo val,nhoa välillä näin se in valonalienilla ominaisuus ei oo valionalienille mulle vaarallista< Yhtään normaaLia kordinaa<toiminta kyky täydellinen
   
 16. vierailija (SS) Vierailija

  ...tai sitten kun kehosi alkaa vähitellen väistämättä rapistumaan. Olet kohta 50-vuotias ja melatoniinin määrä vähenee luonnollisesti. Sen vuoksi tarvitset vähemmän unta yössä.

  Mutta jatkapa sinä tuota valvomista vain. Tulen kysymään sitä muutaman vuoden kuluttua uudelleen, kun vastauksissasi ei ole enää yhtään luettavaa sanaa. Niin käy, kun kirjoituskykysi on taantunut enää vain satunnaisiksi näppäimistönhakkaamisiksi.

  Mitä tulee koordinaatiokykyysi, se ei ole täydellistä nähnytkään, jos et saa sormiasi edes oikeille näppäimille. On pieni ihme ettet ole jo pyörinyt kerrostalosi rappusia alas, tosin tuolla tiellä pysyminen vielä päätyy siihen.
   
 17. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 116
  Saadut tykkäykset:
  69
  en jaksa kun nauraa vastaustasi niin kaukana todellisuudellisuudesta
   
 18. vierailija Vierailija

  nukkuisit enemmän, niin jaksaisit muutakin kuin nauraa
   
 19. vierailija (SS) Vierailija

  Se on ikävä kuulla ettet enempää jaksa kuin nauraa. Tiesithän, että hysteria on yksi liiallisen väsymyksen oire?

  Vaikka olisitkin jokin "aliensielu", olet silti ihmiskehossa ja sillä keholla on rajoitteensa joita yrität rikkoa siinä lainkaan onnistumatta ja vaatimuksensa, joita et selvästikään kykene täyttämään ja tuo yhdistelmä tulee sinua vielä puremaan perseeseen seuraavan puolentoista vuosikymmenen sisään ja lujaa.

  Minun silmissäni olet vain tavanomaista enemmän rajoittunut kuolevainen ja sellaisena tulet pysymään, kunnes itse vedenpitävästi toisin todistat. Edelleenkin, väitteesi yli-inhimillisistä kyvyistäsi ovat vain tyhjiä sanoja ja niihin ei usko kukaan muu, kuin lahkosi periaatteisiin indoktrinoidut idiootit.
   
 20. vierailija Vierailija

  puhuitko äidillesikin tuolla tavalla,kun hän jatkoi tupakointia siitäkin huolimatta, että syöpä oli yhdistetty tupakkaan?
   
 21. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 116
  Saadut tykkäykset:
  69
  No mun äiyiti ei koskaan poltaanut ne ollaan täydellellisessä valonlienkehossa jokas ihminen moni ei sitä yleenmsä , moni käyttää vaiin kspasuttedstiaan 50 jedi käyttää dsiiutä sata prosentiia . ihmen on silliin valonalien ku hänen voima tasonda on sotä luokkaa ku valonakienin t Kars Wenqadi Sktywalker Shadows Suur Jedimestari Maan Valonalien t<ivaallsden jedineuvidston virallinen jäsen
   
 22. vierailija (SS) Vierailija

  En tietenkään. Kuinka helvetin tyhmä ihminen sinä oikein olet, ettet käsitä näiden kahden olevan kaksi täysin toisistaan erillistä ja riippumatonta seikkaa?

  No kuka saatana pyysi sinun kommenttiasi tähän asiaan??

  Ihminen on ihminen. Se ei muutu toisenlaiseksi olennoksi vaikka Voiman taso oli mitä hyvänsä. Sinä tunnut olevan elävä esimerkki siitä, että voimatason noustessa tietyn rajan yli tai liian nopeasti, pää sekoaa niin, että sitä lähtee kieltämään oman inhimillisyytensä.
   
 23. vierailija Vierailija

  Luulen, että tyhmyys asustaa nyt siellä päässä. Ketään ei pitäisi haukkua heidän vioistaan tai heikkouksistaan. Se on kiusaamista. Kritisoida voi, mutta kiusaamisella ja kritisoimisella on eroa. Kars on ollut väärässä tällä palstalla merkittävässä määrin väitteissään, mitä on täällä esittänyt, tämä on nähtävillä arkistosta, mutta ei se silti anna oikeutta alkaa kiusaamaan toista asioissa, joissa toisella ei selkeästi ole kykyä lähteä korjaamaan.
   
 24. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 116
  Saadut tykkäykset:
  69
  ihmimen on vslonslien lsjike me ollaan logoksen täydellinen yiote kehioyrttuy 10 000 vuotta ja imis lalikertta on mirjatdeja uninverrumisa jo nomina valonkansoina kuten faarosat eli pegasukdsen valonkansa valonalin me ollsan sittemm ku meridän tason onnoon kotkea että se, kedtää valonakien voiman ja dem asktpiniin 1000 vuoden neditaatoimäärällä hetkessä tällääi kapsiteretto onniin valtava että rtte pysdtu sitä tajuamaan ei voi mitään troille poitää vämtää tersäs lam,kaa ettkäkä silti tajua moista
   
 25. Suomennosyritys Vierailija

  Ihminen on valonalienlajike, me ollaan logoksen täydellinen tuote, kehitetty 10 000 vuotta ja ihmislajilajiketta on miljardeja universumissa jo monina valonkansoina kuten faaraot eli pegasuksen valonkansa valonalien me ollaan sittemmin kun meidän tason on on on kokea että se kestää valonalien voiman ja sen aspiriinin 1000 vuoden meditaatiomäärällä hetkessä tällai kapasiteetti on niin valtava että ette pysty sitä tajuamaan ei voi mitään teille pitää vääntää teräslankaa ettekä silti tajua moista.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti