Hae Anna.fi-sivustolta

Easybus

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä Bussittaja, 14.10.2009.

 1. Bussittaja Vierailija

  Tarkoituksenani olisi tulla Easyjetin lennolta Easybusilla Gatwickistä Lontooseen. Nettisivujen mukaan bussin päätepysäkki on Fulham Broadway. Onko jollain kokemusta tästä bussimatkasta? Hinta olisi halpa, m/p 4 egeä, mutta mitenkähän jatkoyhteys yöaikaan onnistuu Fulhamista esim. Victoria Stationin lähelle? Kulkevatko nämä bussit iltamyöhälläkin, Helsingin konehan on Gatwickissä aika myöhään.
   
 2. Helpointa ja nopeinta sinulle on mennä Gatwick Express -junalla Victorialle suoraan. Voit myös käyttää hiukan hitaampaa Southern Trains -yhteyttä, jolloin online-lippu (yksisuuntainen) näyttää maksavan £3.
   
 3. malejo Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  601
  Saadut tykkäykset:
  0

  Aikataulut löytyvät EasyBusin sivuilta, viimeinen bussi lähtee vasta klo 23: http://www.easybus.co.uk/london-gatwick/gatwick-bus-timetables

  Myös jatkoyhteysohjeet löytyvät samasta paikasta: http://www.easybus.co.uk/london-gatwick/london-travel-connections-gatwick

  Viisi pysäkkiä District Linen (vihreä linja) itään menevällä metrolla näyttäisi vievän Victorialle... Aikatauluja ja muuta löytyy London Transport Journey Plannerin avulla (täältä löytyvät myös muut Gatwickin yhteydet kuin EasyBus): http://journeyplanner.tfl.gov.uk/
  Kannattaa aina tarkistaa reitti tuolta siksi, että Lontoon metrossa tehdään paljon huoltotöitä iltaisin ja viikonloppuisin eli se ei aina kulje niin kuin luulisi!

  Vaihdoton yhteys Fulham Broadwayltä on "District Line towards Tower Hill", matka kestää 11 minuuttia ja menee kahden maksualueen ylitse (zones 1 ja 2).
   
 4. Ippe Vierailija

  Varasimme liput 17.9.2013 klo 15.50 lähtevään bussiin Gatwickiin. Bussi kyllä tuli juuri oikeaan aikaan mutta sepä oli ainakin yhden vuoron myöhässä.

  Ehdimme juuri ja juuri koneeseen, mutta kotimaasta käsin tiedotettiin lähtöselvitykseen että olemme tulossa.

  Jälkeenpäin luin netistä arvosteluja ja myöhästeleminen on aivan kroonista.

  National Express ja juna ovat varmemmat vaihtoehdot.
   
 5. City traveller Vierailija

  Luin etukäteen Tripadvisorista niin negatiivisia arvosteluja Easybusista, että hylkäsin sen vaihtoehdon kokonaan viime viikolla Lontoossa käydessäni.

  Southern junalippu oli asemalta ostettunakin tarpeeksi halpa, Gatwick Express on kyllä ryöstöhintainen.
   
 6. Hansu84_16 Vierailija

  Suosittelen miettimään kaksi kertaa ennen kuin ostaa bussilipun Easybussilta; minulla (ja näköjään monella muullakin on surkea kokemus ko. firmasta). Katselin netistä Gatwickin kentälle tulevan Express-junan hintoja, eikä olleet pahoja - luokkaa 15 puntaa suuntaan ainakin silloin.

  Olimme Vauxhallin asemalla odottamassa Easybussia. Printtaamassani lipussa luki, että pitää olla tarkkana, jotta ottaa oikean bussin ja että linja operoidaan Easybussin minibussilla. Odottelimme siis oranssia pikkubussia, jota ei koskaan tullut ja aika alkoi käydä vähiin. National Expressin isoja busseja kyllä kiiti ohi. Lopulta otin paniikissa Uber-taksin, mikä sekin oli surkea päätös, koska taksillakin kuluu 1.5 h Gatwickiin. Kerkesimme onneksi koneeseen.

  Valitin Easybussille heidän tehneen oharit. Sieltä kerrottiin, että kyseinen linja operoidaan National Expess-yhtiön toimesta, ei siis niillä Easybussin minibussilla, mikä luki lipussa! Perhana, olisi voinut tämän tiedon kirjoittaa jonnekin. Tein virallisen korvaushakemuksen Easybussille, vastausta odotellessa...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti