Hae Anna.fi-sivustolta

Ecuador oli taas paska ihmisoikeuksien rikkoja

Viestiketju osiossa 'Kahvitunnilla' , käynnistäjänä vierailija, 20.05.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Julian Assange on edelleen vankilassa ja nyt odotetaan oikeuskäsittelyä siitä luovutetaanko hänet USA:han. Ruotsi ilmoitti tänään, että se on antanut pidätysmääräyksen Assangesta eli ilmeisesti he tulevat myös vaatimaan luovutusta. Se raiskaus-keissi on aika naurettava jos on yhtään tutustunut siihen.

  Ecuador pölli Assangen jälkeenjääneet tavarat ja luovutti ne USA:lle. Todella kusipäisesti tehty. Ecuadorilla ei ole mitään oikeutta pölliä kenenkään tavaroita ja antaa niitä pois. Kristoff Kranfsson yritti ottaa yhteyttä Ecuadoriin jo ajat sitten ja yritti sopia aikaa jolloin ne tavarat voi hakea. Se ei Ecuadorille sopinut.[​IMG]
   
 2. vierailija Vierailija

  Nyt siinä sitten kävi niin kuin pelättiin eli Assange saa syytteet Espionage Actin perusteella eli siitä voi saada kuolemantuomion. Hyvä puoli tässä nyt on se, että UK ei yleensä luovuta ketään sellaisiin maihin joissa kuolemantuomio uhkaa ja tämä on myös EU:n periaate.

  https://twitter.com/khrafnsson/status/1131663637687558146

  Olen näköjään myös onnistunut kirjoittamaan Kristinn Hrafnssonin nimen väärin. Very sorry!

  Saa nyt nähdä miten tässä käy

  [​IMG]
   
 3. vierailija Vierailija

  Julian Assangen kirje toimittajalle, jossa hän kertoo vankilaoloistaan. Hän on siis samassa vankilassa terroristien kanssa.

  Below is the full text of Assange’s letter to Gordon Dimmack:

  I have been isolated from all ability to prepare to defend myself, no laptop, no internet, no computer, no library so far, but even if I do get access it will be just for half an hour with everyone else once a week. Just two visits a month and it takes weeks to get someone on the call list and the Catch-22 in getting their details to be security screened. Then all calls except lawyer are recorded and are a maximum 10 minutes and in a limited 30 minutes each day in which all prisoners compete for the phone. And credit? Just a few pounds a week and no one can call in.

  A superpower that has been preparing for 9 years with hundreds of people and untold millions spent on the case. I am defenceless and am counting on you and others of good character to save my life

  I am unbroken albeit literally surrounded by murderers. But the days when I could read and speak and organise to defend myself, my ideals and my people are over until I am free. Everyone else must take my place.

  The US government or rather those regrettable elements in it that hate truth liberty and justice want to cheat their way into my extradition and death rather than letting the public hear the truth for which I have won the highest awards in journalism and have been nominated seven times for the Nobel Peace Prize.

  Truth ultimately is all we have.


  Toimittajan video
   
 4. vierailija Vierailija

  Eli nyt Anna Ardin, joka on se ruotsalainen feministi, joka syyttää Julian Assangea raiskauksesta ja jonka takia Assange on nyt vankilassa odottamassa mahdollista siirtoaan Ruotsiin, väittää, että Greta Thunberg on profeetta. Siis ei millään vertauskuvallisella tasolla vaan ihan oikeasti.

  Ja nyt mm. Alexander Bard, jonka muistamme, Army of Lovers -yhtyeestä kommentoi:
  Ja ihan muistin virkistyksenä millainen yhtye Army of Lovers oli (Hyvää musiikkia!)
   
 5. vierailija Vierailija

  Tää Ylen artikkeli on aivan hirveetä paskaa. Julian Assange ei ole tietovuotaja vaan journalisti jonka työtä on julkaista informaatiota eikä pitää sitä salassa. Toisekseen Assange ei piileskellyt Ecuadorin suurlähetystössä vaan Ecuador myönsi hänelle turvapaikan poliittisista syistä. Aletaan kutsumaan Suomeen tulevia turvapaikanhakijoita piileskelijöiksi ? Naurettavaa


  Tietovuotaja Assangen luovutuksen käsittely viivästyy – "Liian sairas oikeuteen"
  Wikileaksin perustajan Julian Assangen tapausta piti käsitellä tänään oikeudessa Britanniassa, mutta käsittelyä on lykätty kahdella viikolla.

  Julian Assange
  30.5.2019 klo 14:26
  [​IMG]
  Wikileaksin perustaja Julian Assange lähdössä oikeudesta Lontoossa vapunpäivänä. Oikeus tuomitsi hänet 50 viikoksi vankilaan takuuehtojen rikkomisesta.Facundo Arrizabalaga / EPA-EFE
  [​IMG]
  Jussi Nurminen

  Jaa artikkeli Facebookissa40
  Jaa artikkeli Twitterissä
  Lontoolainen oikeusistuin on lykännyt Yhdysvaltain vuotosivusto Wikileaksin perustajasta Julian Assangesta tekemän luovutuspyynnön käsittelyä. Tapausta oli määrä käsitellä tänään torstaina ja Assangen oli määrä osallistua videoyhteyden välityksellä.

  Assangen asianajajan mukaan tämän terveys on kuitenkin liian heikko, jotta tämä voisi osallistua oikeuskäsittelyyn. 47-vuotias Assange on Wikileaksin mukaan siirretty Belmarshin vankilan sairaalaosastolle.

  Näytä kuva Twitterissä
  [​IMG]

  [​IMG]
  WikiLeaks

  ✔@wikileaks  WikiLeaks has grave concerns about the state of health of our publisher, Julian Assange, who has been moved to the health ward of Belmarsh prison. - See full statement:


  4 591

  0.30 - 30. toukok. 2019

  4 678 ihmistä puhuu tästä

  Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys


  – Seitsemän Belmarshissa vietetyn viikon aikana hänen terveytensä on heikentynyt edelleen ja hän on laihtunut dramaattisesti, Wikileaks toteaa julkaisemassaan tiedotteessa.

  Yhdysvallat on nostanut Assangea vastaan kaikkiaan 18 syytettä ja vaatii Britanniaa luovuttamaan tietovuotajan Yhdysvaltoihin oikeudenkäyntiä varten. Assangen asianajaja on aiemmin todennut, että karkotus olisi hengenvaarallinen.

  Lontoolainen oikeusistuin on määrännyt uudeksi käsittelypäiväksi kesäkuun 12. päivän.

  Assange suorittaa parhaillaan 50 viikon vankeustuomiota, jonka hän sai takuuehtojen rikkomisesta. Assange piileskeli viranomaisia lähes seitsemän vuotta Ecuadorin Lontoon-lähetystössä.
   
 6. vierailija Vierailija

  YK:n erityisasiantuntija Nils Melzer sanoo jyrkästi, että Britannia, Ruotsi, USA ja Ecuador ovat syyllistyneet Julian Assangen vainoamiseen ja psykologiseen kiduttamiseen. Lisäksi hän sanoo, että Britannian ei tulisi lähettää Assangea USA:han koska oikeudenkäynti ei tule olemaan puolueeton.

  Ja Ruotsikin siis. Eikö Ruotsin pitänyt olla se ihmisoikeuksien puolustaja eikä rikkoja?

  Ja Ylen paksukalloille ei vieläkään mene perille se tosiseikka, että Assange ei ole tietovuotaja. Snowden on tietovuotaja.
  https://yle.fi/uutiset/3-1081080
   
 7. vierailija Vierailija

 8. vierailija Vierailija

  Hyvät uutiset! Eilisessä oikeudenkäynnissä Ruotsissa, Uppsalassa, päätettiin ettei Assangea tarvitse pidättää kuulustelua varten vaan häntä voi kuulla Britanniassa. Eli Assangen ei välttämättä tarvitse mennä Ruotsiin. Se tietysti päätetään lopullisesti vasta kuulemisen jälkeen. Olennainen seikka tämän päätöksen takana oli se, että vuonna 2010 jolloin Assange pidätettiin ensimmäisen kerran näiden raiskausväitteiden takia, Euroopan maillla oli sopimus, että toinen maa voi pidättää henkilön pelkästään kuulemista varten eli sen maan jossa henkilöä epäillään ei tarvitse esittää näille epäilyille mitään todisteita. Muutama vuosi sitten tämä muuttui. Nyt pitää esittää jotain muutakin kun mutua.

  Jippii!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti