Hae Anna.fi-sivustolta

edelleen....

Viestiketju osiossa 'Omat ruokaohjeet' , käynnistäjänä Sandra*, 31.10.2009.

 1. Sandra* Uusi jäsen

  liittynyt:
  19.05.2009
  Viestejä:
  74
  Saadut tykkäykset:
  0
  edelleen tämä on vähän sellainen hienostorouvien sisäänlämpiävä palsta. Johanna V loistaa hummereilla ja ravintola syömisillään jne jne, huh huh....Ei oikeesti mitään tekemistä omien ruokaohjeiden kanssa! Vaikka juuri hän eniten tarttuu toisten kirjoituksiin ja makkaran syönteihin! Johanna V: miksi hummerin syömiset ja muut ravintola syömisesi olisivat millään lailla enemmän oikeutettuja tälle palstalle kuin jonkun toisen makkaran syönnit ja oluen juonnit?! Kerrotko mulle ihan oikeasti ja ihan omin sanoin Miksi ajattelet niin? Ja mikä tekee hummerista tälle palstalle sopivamman kuin makkaran tai nakit???? Ole hyvä ja kerro! Jään innolla odottamaan järkevää selitystäsi!
   
 2. JohannaV Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  351
  Saadut tykkäykset:
  0
  En voi muuta kuin ilmoittaa asiattomasta viestistäsi. Sandra* oli epäämässä oikeutta esittää sympatiaa avioerotilanteessa olevalle ihmiselle. Minusta se on julmaa. Kyllä minusta avioeron mainitseminen taustatilanteena ruoan maistumattomuuteen on oikeutettua - kaljan ja viinan juominen ei ole niin ylevää, että sillä kannattaisi briljeerata.

  Hummeri on hyvää ruokaa. En millään tavalla kehunut sillä, kerroin vain syöneeni sitä.
   
 3. Sandra* Uusi jäsen

  liittynyt:
  19.05.2009
  Viestejä:
  74
  Saadut tykkäykset:
  0
  tiedät Johanna V ihan hyvin mitä tarkoitin! En ottanut millään lailla kantaa avioeron vaikeuteen ja TA:n tilanteeseen vaan siihen että toiset saavat kirjoittaa myös aiheen vierestä, toiset eivät. Olen itse kokenut erittäin vaikean avioeron ja tiedän tasan tarkkaan sinua Johanna V. paremmin mitä TA nyt käy läpi elämässään ja mitä tuntee ja pystyykö syömään jne jne. En ole täällä nähnyt enkä kuullut kenenkään kehuvan kaljan ja viinan juontia?! Oletko sinä ja kenen? Tuosta kommentistasi on pakko laittaa huomautus, se on jo todellakin epäasiallinen. Ja niin, sinusta hummeri on hyvää, minusta taas makkara, eli so what? Mikä oikeuttaa sinun kommentoimaan hummerin hyvyydestä, ja minä en saa kommentoida mieltymystäni makkaraan? Kerrohan vielä mikä tekee hummerista ja hummerista pitämisestä jollain lailla eri asian tai paremman??????!  TE=JohannaV;10285978]En voi muuta kuin ilmoittaa asiattomasta viestistäsi. Sandra* oli epäämässä oikeutta esittää sympatiaa avioerotilanteessa olevalle ihmiselle. Minusta se on julmaa. Kyllä minusta avioeron mainitseminen taustatilanteena ruoan maistumattomuuteen on oikeutettua - kaljan ja viinan juominen ei ole niin ylevää, että sillä kannattaisi briljeerata.

  Hummeri on hyvää ruokaa. En millään tavalla kehunut sillä, kerroin vain syöneeni sitä.[/QUOTE]
   
 4. JohannaV Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  351
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kerroin myös syöneeni currywurstia... Mitäs se on?

  Hei älä viitsi nälviä joka välissä. Höpötys pois.
   
 5. Gilmoren tyttö Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  1 598
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaahas, pitääköhän sitä heti perua pyhät puheeni... Tuonne toiseen ketjuun kirjoitin, että täällä on tapahtunut kivoja muutoksia ja voisi taas aktivoitua kirjoittelemaan ja sitten heti toisena avaankin tällaisen haukkumaketjun :-/

  Mikä ihmeen hienostorouvien palsta tämä muka on? Ainakin ennen vanhaan tänne kirjoitti moni "peruskokki", minä muiden mukana. Vetäydyin sitten kokonaan pois, kun ketjut menivät sitten pelkäksi vänkäämiseksi ja haukkumiseksi. Eihän nyt mennä enää siihen samaan, eihän...
   
 6. JohannaV Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  351
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin minäkin toivoisin, mutta näköjään sieniä satelee syyssään joukossa niskaan ihan kun juttelee vakkarikäyttäjien kanssa ja kertoo ruokakokeiluistaan. Hyvänen aika, missä täällä on netiketti? Räyh räyh -meininki on kyllä tosi tylsää ja varsinkin, kun se tulee aina samasta suuntaa. Eikö ylläpito voisi tehdää asialle jotakin?

  Ja mistä lienee saanut edes alkunsa se termi "hienostorouva"? Minä en ole edes kenenkään rouva! Minulle hyvä ruoka on vain harrastus muiden joukossa.

  http://keskustelu.plaza.fi/search.php?searchid=5998&pp=25&page=3

  Sandra*n useat kommentit näyttävät jotenkin liittyvän siihen, miten me palstalaiset ärsytämme häntä.Helpompaa olisi varmaan, ellei kävisi palstalla ollenkaan kommentoimassa tai lukemassa näitä ärsyttäviä ohjeita ja mielipiteitä.
   
 7. Maaliskuun Idus Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.04.2009
  Viestejä:
  315
  Saadut tykkäykset:
  0
  Avauksen tarkoitushan ei ole muuta kuin haastaa riitaa, ikävä juttu.
   
 8. Apple Pie Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.07.2008
  Viestejä:
  169
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisikohan parasta, että JohannaV ignooraa Sandran viestit ja päinvastoin. Kumpikaan ei anna periksi, joten kumpikaan ei tule tätä kinastelua voittamaan. Niinhän täällä on muillekin kinastelijoille annettu neuvoksi, ettei provoviesteihin vastattaisi vaan jätettäisiin ne omaan arvoonsa.

  Jokaisella on oikeus kirjoittaa tänne, syödään me sitten gourmet-ruokaa tai grillisapuskaa tai mitä tahansa siltä väliltä ja kiva että olemmekin kaikki erilaisia ja makuja on monia, samanarvoisia silti olemme kaikki. Eikös juu?
   
 9. JohannaV Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  351
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin tässä koetan tehdä, mutta jos henkilöäni haukutaan suoraan, silloin on pakko ilmoittaa ylläpidolle, sehän on rienaamista. Sitä en salli, en edes provoilijalta.
   
 10. KasVisKaLa Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.04.2009
  Viestejä:
  129
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensimmäistä kertaa uudistetuilla sivuilla. Toiset ovat näemmä jo löytäneetkin vanhat tutut ja jutut.... Sandra ja Johanna V.
  He vaikuttavat jääräpäisiltä ja omaan asiaansa uskovilta, joku tässä ketjussa kirjoittikin ettei kumpikaan tule koskaan luovuttamaan. No, jokainen käyttää energiansa siihen minkä tärkeäksi kokee.

  Jatkan seikkailujani ellien ihmeellisessä maailmassa... yrityksen ja erehdyksen kautta.
  Jotenkin sekavat sivut. Ehkä tähänkin tottuu.
   

Tilaa Ruoka.fi-uutiskirje!

Ruoka.fi-uutiskirje tuo sähköpostiisi usimmat artikkelit, ruokablogit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti