Hae Anna.fi-sivustolta

Edelliset elämät

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Arianne, 26.07.2005.

 1. pohdiskelija Vierailija

  Minun mielestäni välähdykset "entisistä elämistä" tulevat rinnakkaisesta todellisuudesta. Elämme tavallaan kaikkia elämiämme saman aikaisesti, koska aikaa ei todellisuudessa ole olemassa. Aika ei kulje menneisyydestä tulevaisuuteen vaikka meidän näkökulmastamme se vaikuttaakin siltä. Aika vain "on" kaikkialla samaan aikaan. Me emme vielä tajua näitä muita ulottuvuuksia koska aistimme eivät ole niin kehittyneet.
   
 2. Ulottuvainen Vierailija

  No miten sinä olet sen sitten tajunnut?
   
 3. Seljankka Vierailija

  Ihan sama miten asia selitetään, mutta kiinnostaisi tuo , että onko jollain muistoja ulottuvuudesta tai menneisyydestä, jossa hän on ollut eläin?
  Entä muistoa tai tuntumaa elämästä, jossa olisi ollut ihmisenä ensimmäistä kertaa eläimenä olemisten jälkeen.
   
 4. Seljankka Vierailija

  Ulottuvuudet on yksi tieteen olettama maailmankaikkeuden olomuoto. Sen olemassaolo on selitysmalli jonka voi kuvitella ilman, että aivomme ovat kokeneet ja siksi tajunneer sen sisältämää kaikkeutta tai edes osaa siitä. Samaa kuin vaikka psykologiassa. Ihminen voi puhua ummet ja lammet empatiasta, vaikka ei ole välttämättä itse kokenut sitä. Kummassakin tapauksessa voi silti olla sitä mieltä, että po. asia on olemassa ja totta. Ihan vain järjen kautta ajateltuna.
  Otin rinnakkaisesimerkkinä empatian. Vähän huono esimerkki, kun se on niin rajallinen ja vähän tunnettu ihmisryhmä, mutta ymmärrät varmaan mitä yritän selittää. ?
   
 5. Seljankka Vierailija

  Heh, empatia ei tietenkään ole ihmisryhmä :D . Tarkoitin, että on niin vähän ihmisiä, jotka eivät olisi koskaan tunteneet empatiaa.
   
 6. vierailija Vierailija

  kannattas kuunnella mitä ne lapset kertoo eikä arvostella niitä mitä ne sanoo.  Ensimmäinen joka kirjoitti edellisistä elämistä herätti asiasta kiinnostusta kirjallaan  Have You Lived Before This Life? -= 'oletko elänyt ennen tätä elämää'-L. Ron Hubbard julkaistu 1958.

  toi kirja on englanninkielinen
   
 7. vierailija Vierailija

  kannattas kuunnella mitä ne lapset kertoo eikä arvostella niitä mitä ne sanoo.  Ensimmäinen joka kirjoitti edellisistä elämistä herätti asiasta kiinnostusta kirjallaan  Have You Lived Before This Life? -= 'oletko elänyt ennen tätä elämää'-L. Ron Hubbard julkaistu 1958.

  toi kirja on englanninkielinen
   
 8. vierailija Vierailija

  Miten niin ensimmäinen? Höpö höpö. Ei lähellekään ensimmäinen. Perusti vain kultin joka sisältää tuonkin aihion. Eikä ole kulttinakaan ensummäinen johon tuo aihio sisältyy.
   
 9. wieras Vierailija

  Ei ole montaa päivää, kun ihmettelin todella sellaista välähdystä. Kaikki oli jotenkin todellista ja tuttua, ei kuitenkaan tätä mitä ympärillä nyt tapahtui. Kesti vain hetken ja se häipyi. En edes muista sitä, mitä siinä tapahtui, mutta se tunne.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti