Hae Anna.fi-sivustolta

Ei halpa vaan hyvä hotelli!

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä Ei säästämään vaan nauttimaan!, 22.03.2009.

 1. Saisiko hotellivinkin Lontoosta. Olemme keski-ikäisiä ja ensikertalaisia ja oikea sijainti olisi tärkeä. Hyvät yhteydet nähtävyyksiin ja muutenkin kiva ympäristö. Aikaa vähän ja mahdollisimman paljon olisi kiva nähdä. Hotellejahan piisaa, mutta kun kävijöiden arvosteluja lukee, pää menee kyllä sekaisin. Mm. hotellin siisteys oli mielestämme ensiarvoisen tärkeää. Neljä tähteä ei olisi pahitteeksi, kai?
   
 2. kolme tähteä Vierailija

  Hyvä kolmen tähden hotelli hyvällä sijainnilla olisi Blandford Hotel lähellä Baker Streetin asemaa. Ei ihan luxusta, mutta ehdottoman siisti, mainio aamiainen, hyvin varústeltu hotellihuone ja kylpyhuone, henkilökunta aivan ihana. Kävelymatka Oxford Streetille, Wallace Collection -galleriaan, Regent's Parkiin jne. Hyvät yhteydet kaikkialle Lontoon nähtävyyksiin maanalaisella (Baker Street) ja busseilla. Varasin tätä kautta: http://en.venere.com/hotels_london/regent_s_park/hotel_blandford.html?fe1&ref=630444&kwp=73-h20878 . Neljän tähden hotelleista ei ole kokemusta, mutta tämä on ollut kolmen tähden hotelleista paras!
   
 3. lontooveteraani Vierailija

  Kun työskentelin Lontoossa suomalaisessa matkatoimistossa varasimme monelle suomalaisturisteille sekä liikemiehille huoneet yllämainitusta hotellista. Aivan keskustassa, pääsette kävellen Oxford Streetille, Covent Gardeniin, Piccadilly Cirkukseen jne. Suosittu hotelli, muistaakseni 3-tähtinen
  http://centrallondon.stgiles.com/default.aspx?pg=map
  erittäin hyvä sijainti Bloomsburyn alueella, kivat huoneet, buffettiaamiainen.
   
 4. Pauli_T Vierailija

  Lontoon 4-tähden paikoista olemme olleet Hilton Tower Bridge ja nyt menemme 4.4. Darlington Hyde Park.

  Darlingtonin arvosteluja voi katsoa booking.com sivuilta.

  Hilton on siisti, aamiainen ei kuulunut hintaan emmekä käyneet vaikka olikin pääsiäisen ajan tarjous. Henkilökunta ei ollut 4-tähden tasoa, mutta emme heidän apua tarvinneet muuta kuin laskutukseen (joka oli aluksi pielessä) ja boarding passien tulostukseen mitä meni omin neuvoin ok.

  Siistit ja hiljaiset huoneet. Sijainti on vähän kaksijakoinen, toisaalta Thames ja Tower ovat aivan vieressä, toisaalta Oxford-Street ym. kaukana.

  Siksi tänä pääsiäisenä menemme taas lähelle Paddingtonin asemaa.
   
 5. **** '*** Vierailija

  Hyviä **** hotelleja erinomaisella sijainnilla Oxford Streetin tuntumassa ovat esim. seuraavat:
  the Cumberland
  Thistle Marble Arch
  Mandeville
  Jurys Clifton
  Berners (ollut remontin takia kiinni viime aikoina, avautunee pian mutta saattaa olla upgreidattu ***** jolloin varmasti entistä kalliimpi)

  Jos etsii vähän modernimpaa **** hotellia, niin City Inn Westminster on hyvä vaihtoehto, mutta sijainti ei aivan niin keskeinen suhteessa esim. Oxford Streetiin.

  Tällä hetkellä hyviä viikonlopputarjouksia löytyy mm. Hiltoneista, joita on keskeisillä sijainneilla ja taso on varmasti hyvä.

  Se kannattaa muistaa, että mitä enemmän tähtiä ja mitä kalliimpi hinta Lontoossa, sitä varmemmin aamiainen ei sisälly huoneen hintaan!
  Jyrys Great Russell
   
 6. C.L. Vierailija

  En suosittele Towerin läheisyyttä (enkä Victoria-aseman välitöntä läheisyyttä). Siellä päin on liikaa lasikolosseja ym. nykyajan hökötyksiä, ei ollenkaan sitä vanhaa kodikasta Lontoota, jota itse rakastan. Menkää ennemmin vaikka tuonne Bayswater-Paddington suunnalle, tai vaikka Notting Hilliin. Sieltä löytyy rauhallisia katuja, suuret puistot ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle. Olen yöpynyt kolmetähtisissä, joista siisteiksi ja mukaviksi todettuja ovat olleet mm. Duke of Leinster ja London Guards. Molemmissa rauhallinen sijainti. Tosin jokunen vuosi on noista matkoista kulunut.
   
 7. London män Vierailija

  ¨

  Hei...
  olemme vasta menossa Lontooseen kesäkuussa, eli meidän valintaamme ei ole täysin testattu käytännössä... Me valitsimme kuitenkin Base2stay nimisen hotellin. Sijainti on mielestämme hyvä Kensingtonin alueella, pääseemme metrolla suoraan Piccadilly linjalla lentokentältä Earls countin metroasemalle (metro siis lähellä) ja hotelli on saanut hyviä arvosteluja tripadvisorissa ja muuallakin. Aino joka ei meitä haittaa, mutta saattaa monelle olla este on se, että hotellissa ei ole aamiaista vaan huoneissa on pienet keittiön tapaiset jossa voi sitten jotain pientä mutustella aamutuimaan (ja miksei illallakin). Yleisvaikutelma on ainakin laadukas ja hintakin oli mielestäni hinta/laatusuhteeltaan hyvä (GBP 678; 6 yötä)
   
 8. ffflame Vierailija

  Olin maaliskuun alussa menossa Darlington Hyde Park-hotelliin mutta BW:n tarjous hewidän omilla sivuillaan peittosi sen: 2hengen superior-huone 3 yötä £221. Ihan ok kokemus, superior-upgreidaus oli ehkä turha (tohvelit, kaksi hedelmää lautasella, aamutakki, lehti). Henkilökunta ylettömän tylyä, alkoi aina naurattaa respan ohi kulkiessa kun ne väisteli katsetta ettei tarvitse tervehtiä. Mutta se nyt ei olemista haittaa, ainakaan meille.
  Sijaintikin ok, Earls courtin metroasema ihan likellä ja V&A, natural history museum ja science museum kävelymatkan päässä. Aamiaista ei testattu, metroaseman kupeessa olevat kahvilat riitti meille. Huoneessa oli muuten myös jääkaappi ja mikroaaltouuni.
   
 9. Pauli_T Vierailija

  Tuohon Darlingtonin 4 tähden hintaan kuuluu aamiainen. Meillä se tulee maksamaan vähän yli 100 euroa/yö. Toivottavasti on ok koska siellä vietämme 8 yötä.

  Kerron kokemuksia matkan jälkeen.
   
 10. annabella689 Vierailija

  Palasin juuri Best Western Mostynistä, se on kulman takana Oxford streetiltä, siisti ja erinomaiset yhteydet kaikkialle, eikä tarvi kävellä pitkälle! M&S ihan nurkan takana, aamias- ja ruokapaikkoja lähellä St Chritofer's placella (Selfridgesin takana), Oxfordstreetin liikenneyhteydet vieressä.. Lisäksi parasta oli, että Stanstedin lentokenttäbussi pysähtyy ihan viereen :)

  Have a nice trip to my favourite London!!
   
 11. kerrankin Vierailija

  Oikea asenne! Mene http://hotels.roomgator.com/City/London.htm ja katso hotellit joista yli 20 asiakasarviota väh 4/5 keskiarvolla.
   
 12. Olemme juuri varaamassa huonetta Mostynistä heinäkuulle ja lisäinfo hotellista olisi tervetullut. Esim. millaiset huoneet ovat todellisuudessa? Sijainti vaikuttaa tosi hyvältä shoppailuja ajattelen...
   
 13. minnukka_ Vierailija

  Miten olis swissotel Howard melkein Covent gardenissa thamesin varrella.
   
 14. vinks Vierailija

  Jos hinnalla ei väliä niin katsokaapa näitä TripAdvisorissa eniten kehuja saaneita hotelleja: http://www.tripadvisor.com/Hotels-g186338-London_England-Hotels.html
   
 15. Olisi mukavaa jos alkuperäinen kysyjä tulisi vielä kertomaan, mihin hotelliin päätyi ja oliko tästä keskusteluketjusta hyötyä hänelle.Aika moni on pannut kortensa kekoon tässä keskustelussa joten moni odottaisi varmaan jonkinlaista lopputulosta!
   
 16. Pauli_T Vierailija

  Lupasin kertoa kokemuksista. Lyhyesti, en suosittele hotellia.

  Kadun puolella ohuet ikkunat eivät anna mitään äänieristystä ja kadun liikenne ei juuri hiljene edes yöllä. Aamiainen tosi köyhä, ainoastaan english breakfast (joka tarjoillaan) oli ok, mutta ei sitä voi joka aamu syödä.

  Respan itäblokin aksentin tytöt olivat kuten entisessä Neuvostoliitossa.

  Meillä oli ylin kerros jotan lattian narinat eivät häirinneet, mutta kyllä sen huomasi että ne narisevat jopa paikallaan seisoessa.

  Aika paljon oli suomalaisia paikalla. En mene toiste, ei vastaa 4-tähden luokitustaan. Mielummin vaikka Ceasar hotelliin joka on rauhallisen kadun varrella ja tasoltaan paljon parempi (3-tähteä).
   
 17. *** stars Vierailija

  Ei tosiaankaan kannata aina niitä tähtiä pelkästään laskea. Olen ollut useissa kolmen tähden hotelleissa Lontoossa ja ollut niihin erittäin tyytyväinen. Lattiat narisevat kyllä usein 1700- ja 1800-luvun taloissa, mutta sen verran voin aina tinkiä (- onhan näissä vanhoissa rakennuksissa aivan oma tunnelmansa), jos henkilökunta on ystävällistä, huoneet siistit ja hyvin varustellut, sijainti rauhallinen ja aamiainen hyvä. Yksi näistä tällaisista oli hotelli Blandford, jota voin lämpimästi suositella.
   
 18. alkup. kyselijä Vierailija

  quote="keskusteluun osallistunut"]Olisi mukavaa jos alkuperäinen kysyjä tulisi vielä kertomaan, mihin hotelliin päätyi ja oliko tästä keskusteluketjusta hyötyä hänelle.Aika moni on pannut kortensa kekoon tässä keskustelussa joten moni odottaisi varmaan jonkinlaista lopputulosta![/quote]

  Juu, anteeksi, tarkoitus oli kyllä kertoa valinnasta. Valitsimme Mandevillen. Hotelli löytyi vastausketjusta. Netistä lukemamme arvostelut tästä hotellista olivat pääosin hyviä. Sijaintikin kai kohtuullinen. Kerron palattuamme kokemukset. Suurkiitos kaikille suosituksista!
   
 19. Mandeville olikin yksi juuri minun ehdotuksistani. En usko että petytte! Sijainti on aivan ykkösluokkaa ja hotellin pitäisi olla laadukas, tosin itse en ole siellä asunut mutta parilta tuttavalta on kommentit, ja tämä on vahva ehdokas meillekin seuraavalle matkalle, joten kiitos jos tulet kertomaan oman kokemuksesi siellä käytäsi!
   
 20. alkup. kyselijä Vierailija

  Hei!
  Olemme palanneet Mandevillestä ja nyt voin kertoa, että hotelli oli erittäin positiivinen kokemus! Henkilökunta oli ystävällistä (ihan kaikki joihin törmäsimme), huoneet ja yleiset tilat oli kivasti sisustettuja ja aamupala oli aikas hyvä (aamupalalla oli tosin välillä vähän ruuhkaa). Huonekoot vaihtelevat suuresti, pienimmät huoneet ovat Lontoon tapaan koirankoppeja! Ei siis kannata ottaa halvinta mahdollista huonetta - jos ei tykkää ahtaudesta.
  Kiitän suosituksesta ja suosittelen Mandevilleä edelleen muille!
   
 21. manushann Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.12.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen käyttänyt http://booking.com varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.
   
  Last edited: 21.03.2018
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti