Hae Anna.fi-sivustolta

Ei kannata Suomessa lapsia hankkia

Viestiketju osiossa 'Vanhempana' , käynnistäjänä vierailija, 23.05.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Ei kannata lapsia hankkia. Elämä menee pilalle kun neuvolassa kytätään, syyllistetään, uhkaillaan lastensuojeluilmoituksella, keksitään sairauksia lapselle. Neuvolassa vainoharhaisia naisvihaajia terveydenhoitajia. Ja kaikki tämä vain siksi, että heistä tuntuu siltä, mitään perusteita heillä ei siihen tarvitse olla.
   
 2. vierailija Vierailija

  Ei kannata lapsia hankkia. Elämä menee pilalle kun neuvolassa kytätään kuukausittain, syyllistetään, uhkaillaan lastensuojeluilmoituksella, keksitään ongelmia lapselle. Kaikki on äidin syytä. Neuvolassa vainoharhaisia naisvihaajia terveydenhoitajia. Ja kaikki tämä vain siksi, että heistä tuntuu siltä, mitään perusteita heillä ei tarvitse olla.
   
 3. vierailija Vierailija

  # suomessa lasten vanhemmilla ei ole oikeusturvaa.
  # lasten vanhempia voidaan syyttää mistä tahansa ilman mitään päteviä todisteita.
  # suomessa olet aina huono vanhempi ja automaattisesti sinuun suhtaudutaan kaikkialla myös niin.
  # suomessa perhe ei merkitse mitään, on vain lapset ja todennäköiset huonot vanhemmat.
  # suomen perustuslaissa on kirjattuna kaikille samat oikeudet. Se ei ole niin. Lasten vanhemmilla ei ole mitään oikeuksia.
  # suomen neuvolalaitos on maailmalla arvostettu: niin koska kukaan maailmalla ei tiedä miten se oikeasti toimii. Neuvola on "vapaaehtoista" mutta jos ette vie lapsianne neuvolaan, teitä aletaan uhkailla sosiaaliviranomaisilla. Neuvolassa kerrotaan kuinka huonoja vanhempia te olette, ja ei ole asiaa joka ei neuvolan hoitajalle kuuluisi, mm. Seksielämästänne kysyminen on kirjattu ihan virallisiin lomakkeisiinkin. Lisäksi lapsienne oppimia asioita vähätellään ja teidän lapsianne vertaillaan mielivaltaisesti muihin saman ikäisiin ja haukutaan että lapsenne eivät osaa riittävästi.
  # suomessa ei yk:n ihmisoikeuksien julistus toteudu. Perheiltä ja siis lasten vanhemmilta on riisuttu kaikki oikeudet pois.
   
 4. vierailija Vierailija

  # Älkää uskoko väitteisiin hyvinvointivaltiosta. Se on pelkkää propakandaa.
  # älkää uskoko valheellisiin avuntarjoajiin. Tässä maassa kukaan ei ole teitä kiinnostunut auttamaan. Teidän halutaan vain nähdä epäonnistuvan ja romahtavan, täydellisen idyllinne halutaan nähdä sortuvan. Onnenne kaatuvan. Welcome to a lesson called #Finnish destructive envy.
   
 5. vierailija Vierailija

  #Finnish people are heartless cold with no soul or values or religion what so ever. And destructive envy that is sure to be found everywhere you go in finland.
   
 6. vierailija Vierailija

  Valheelliset avuntarjoajat tässä valtiossa naamioituvat hyvin kieroutensa taakse, mutta tunnistat heidät kun kuuntelet vaistojasi ja analysoit heidän sanojen ja tekojen välistä ristiriitaa.
   
 7. vierailija Vierailija

  Mikä on ongelmana suomessa, kun Unkari samaan aikaan kannustaa lisääntymiseen kykeneviä hankkimaan suurperheitä. Ei ne lapset tule yllätyksenä nykyisin, perhettä yritetään perustaa ja on todella oikeasti ikävää jos valtio ja kunnat, ainakin aikaisemmin, näkivät työikäiset ja ne harvat lisääntymiskykyiset pelkästään riskiryhmänä, kun oikeasti pitäisi nähdä kuinka paljon jo yksikin suomalainen henkilö tuo erilaisia verotuloja valtiolle ja kunnalle vuodessa.
   
 8. vierailija Vierailija

  Valtio tarvitsee verotuloja ja niitä maksaa kansalainen, joka käyttää lisääntymiskykynsä. Ja tyytyväinen kansalainen ostaa vielä lisää tavaroita ja palveluita, siis kampaajaa, day spaata, kylpylälomia, matkatoimistoja, golfkentän jäsenyyttä, ne on palveluita. Pienituloinenkin tuo verorahaa valtiolle koko ajan, pitää hyväksyä, että ihan hyvä se on kerran kuussakin ostettu kampaamopalvelu tai hieroja kerran puolessa vuodessa. On sama käykö perheen kanssa tahitilla tai tallinnassa, molemmista kertyy verotuloja koko ajan, ja sitä pitäisi valtion ja kuntien kyetä arvostamaan. Ja sitä virhettä ei voi tehdä, että julkisesti väittää lapsiperhe"köyhyyden" tekevän ongelmaa! Ei ole suomessa mitään mahdollisuutta ajautua aasinpaskamajaan keittelemään retkitrangialla tattaripuuroa nälänhätäiselle perheelle, joka istuisi matolla maassa aasinpaskamajassa. Nyt se järki siihen tekemiseen ja asenteisiin kunnissa ja valtiolla. Veronmaksajia tarvitaan ja niitä valtio saa lisääntymiskykyisiltä kansalaisilta. Köyhyyskään ei suomessa tee niitä ongelmia, vaan väärät, negatiiviset ja kateelliset asenteet. Antakaa kansalaisten elää ilman niskaanhengittäjiä. Luottakaa aikuisiin ihmisiin, hyväksykää ja arvostakaa heidän ratkaisujaan ja päätöksiään. Rakkautta ei saa rahalla.

  *Perhe=lössi toisiaan rakastavia saman dnan omistavia henkilöitä, jotka ovat sekä yksilöitä että myös kuuluvat johonkin eli siis perheeseensä ja sukuunsa. Tämä on instituutio, monilla vielä papin siunaamakin (=avioliitto), jota ei ole mahdollista korvata.
   
 9. vierailija Vierailija

  Tuo oli siis tarkka määritelmä sanalle palopuhe, ja aikalaisen yksiselitteisesti kirjoitettuna. Se jaottelu köyhiin, keskiluokkaisiin ja rikkaisiin ei ole se suunta, mitä kannattaisi ottaa. Koska seuraavaksi palataankin siitä menneisyyteen aina Intian muinaiseen kastilaitokseen asti. Suomessakin 1900 lv alussa taisi olla vastaavaa: talonpojat, torpparit, työläiset, poroporvarit, porvarit, fiskaalit. Eli ei ole mitään järkeä palata menneisyyteen. Eikä ole järkeä ruveta väittämään, että tarvitaan sadan tonnin vuositulot, että osataan hoitaa perheensä.

  Ei eläimilläkään ole povaria eikä siellä Guccin lompakkoa ja silti osaavat jälkikasvunsa hoitaa, ihan geenimuistin avulla. Hei siinä onkin idea, tallinnasta piraattikopio Guccin lompakko.
   
 10. vierailija Vierailija

  suomen tulevaisuus: lama sekä euroopassa euroalue hajoaa omaan mahdottomuuteensa vähitellen. Mutta jos suomessa on samanaikaisesti moraalinen lama, silloin suomessa loska ja kylmyys alkaa monia häiritsemään enemmän, seuraa muutto muihin houkuttelevampiin valtioihin.
   
 11. vierailija Vierailija

 12. Anna L. Vierailija

  Anna ehdotuksia paremmista oloista minne voisi hakeutua.
   
 13. vierailija Vierailija

  Jaaha, rajat ei ole enää kauaa kiinni ja ulkomaille muutto on noin vuoden projekti. Laske ihan itse siitä. Ammatillasi on myös väliä, luottotiedoilla, nykyisillä vuosituloilla. Esim. Kanada on niin imago-keskeinen ettei ota vastaan kuin "menestyjiä".
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti