Hae Anna.fi-sivustolta

(ei otsikkoa)

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä ?????, 30.08.2005.

 1. ????? Vierailija

  onko mahdollista tai muuten vain yleistä että oudot tapahtimat esim. esineiden lentely tapahtuvat tai laukeavat ihmisen ollessa tunnetasolla kiihtyneessä tilassa? voiko ihminen itse laukaista tällaisia tapahtumia? Ihmetykseni aiheena on ystäväni joka on äärimmäien herkkä ja kerran mm.vessan peili lenteli itsekseen aiheuttaenkovaa meteliä hänen ""raivotessaan""? olin itse paikalla ja kävin todistamassa tapahtuneen...
   
 2. Star Vierailija

  Monesti nämä ns. poltergeist-ilmiöt aiheutuvat jonkun fyysisen ihmisen toimesta, siis hänen vielä jäsentymättömien energioidensa vuoksi. Useasti esim. murrosikäinen lapsi, jolla on kova tahto ja energia, saattaa huomaamattaan olla ko. ilmiöiden aiheuttaja. Tarkoitan siis, kun on voimaa, mutta ei osaa sitä välttämättä käyttää (eikä ehkä tuossa iässä vielä niin tarvitsekaan...), mutta kun hän on raivoissaan, niin silloin tosiaan saattaa lentää tavaroita ihan itsekseen, astiakaappi kolista jne.

  Välttämättä nämä kaikki poltergeist-ilmiöt ei kuitenkaan liity nuoriin. Tiedän lähipiirissä tapauksen, jossa henkari (ei siis mikään muovinen sellainen) vääntyi itsestään silmien edessä. Kyseinen ilmiö poistu tuttavani asunnosta, kun hän puhdisti asunnon.

  Tiedän, koska meillä kotona tapahtui näitä ilmiöitä ja niitä tapahtui vain poikani läsnäollessa. Jostain syystä nuo ilmiöt saavat voimaa esim. raivosta. Kun tunteita oppii hallitsemaan, niin sitten tilannekin rauhoittui. En sitten tiedä, liittyykö tämä myös siihen, että jotkut nuoret ovat herkempiä kokemaan näitä ns. yliluonnollisia asioita, siis näkevät esim. toisen tason olentoja tms.
   
 3. Star tässä vielä Vierailija

  Eli tarkoitin tuolla viimeisellä lauseellani edellisessä viestissä sitä, että jos nuori on vaikka jo avoin näille henkisille asioille, näkee ja kokee näitä ns. yliluonnollisia asioita, niin häntä saatetaan myös koetella varjon porukoiden toimesta tällaisilla poltergeistia muistuttavilla ilmiöillä. Suojauksen ja puhdistuksen tekeminen asunnossa sekä henkilöille että asunnolle, jossa tällaisia ilmiöitä esiintyy, saattaa auttaa rauhoittamaan tilanteen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti