Hae Anna.fi-sivustolta

(ei otsikkoa)

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä vilja, 29.09.2005.

 1. vilja Vierailija

  Lapseni syntymän hetkellä (kiireellinen sektio) tunsin jonkin ulkopuolisen ""voiman"" läsnäolon ja muistan rukoilleeni, ettei tämä voima ole siellä ottamassa lapseni henkeä vastaan. Itkin hillittömästi koko toimenpiteen ajan, itkin jostain syystä lapseni kuolemaa?! Ja kun leikkaus oli viimein ohi ja minulle kerrottiin, että vaara ohi, lapsi voi olosuhteisiin nähden hienosti, en meinannut tätä tajuta itkultani. Kunnes asia viimein saavutti tajuntani, tunsin mielettömän helpotuksen ja tajusin, että se jokin ulkopuolinen siellä oli lapseni suojelusenkeli. Ja itkin taas, itkin koko heräämössä oloajan (hoitaja kävi kysymässä koko ajan, että mitä itken, koskeeko, ja että lapsi voi hyvin ym. eihän se tajunnut mistään mitään..) itkin kun vauvani tuli tuoreen isänsä kanssa minua heräämöstä hakemaan... silloin näin vauvani ensimmäisen kerran ja ensimmäinen ajatus, mikä mieleeni tuli, oli että tätä lasta on suojeltava. Minulla oli silloin ja on edelleen vahva tunne siitä, että tuo suojelusenkeli oli siellä pelastamassa, mutta myös valmistamassa minua johonkin. Sitä mihin, en uskalla ääneen sanoa, ettei vaan toteutuisi. Mieheni suuttui ajatuksistani, enkä ole niistä hänelle sen jälkeen puhunut. Paras ystäväni tietää tuntemukseni.

  Jos joku teistä näkee tästä tapauksesta jotain, niin kirjoitelkaa ihmeessä vastauksia!
   
 2. Maya Vierailija

  Niin tehtiinkö sinulle hätäsektio?
  Jos niin varmasti ehti mielessä käydä vaikka mitä. Älä pelkää etukäteen mitään vaan iloitse siitä mitä sinulla on nyt.
  Sinun lapsesi elämällä on tarkoituksensa ja se voi olla pitkä ja onnellinen, miksi surra jotain mitä ei ole tapahtunut?

  Suojelusenkeli pitää huolen lapsestasi nyt ja aina, ole onnellinen että olet saanut kokea uuden elämän lahjan ja sinä olet tämän lapsen lahjaksi saanut.

  Älä anna pelon riistää sitä onnea ja iloa mitä lapsesi sinulle antaa vaan jos voit päästä irti siitä ja anna elämän kantaa.   
 3. Jade II Vierailija

  Älä turhaan pelkää, vilja :)

  ""Kuoleman enkeli"" se vain varoitti, tuli ja meni. Olit ehkä itsekin herkässä tilassa, kun ensimmäistä (?) kertaa koit sellaisen läsnäolon... Eipä ihme, että pelot jäävät äidin sydämeen vaivaamaan.

  Kun tutustut tähän palstaan, huomaat, että noita tuntemuksia tuonpuoleisista on täällä aika monella ollut. Kuoleman viestin tullessa on erilaisia olentoja vaistottu. Eivät ne elämään liity, vaan kuolemaan läheisyyteen! Ja vaara on ohi, joten elä siis täysillä ja lapsestasi =)

  (Ja ne miehet...hooh..;) Vaikeaa se on uskoa, mitä ei ole mittatikulla mitattu ja puusta tai raudasta yksin, ryhmässä tai liukuhihnalla rakennettu =D Älä välitä)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti