Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

(ei otsikkoa)

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Pirjo, 05.10.2005.

 1. Pirjo Vierailija

  Kertokaahan, te maailmoja nähneet, minulle muutama asia.. Kreikkaan vai Kyprokselle? Kyseessä ensimmäinen matka! Ja mikä kohde olisi hyvä? Millainen juomarahakäytäntö maissa on ja tulisiko valuuttaa vaihtaa jo kotimaassa?
  Kiitos!
   
 2. lema Vierailija

  hei. kyproksella en ole ollut, mutta Rodokselta tulimme viime viikolla. Siellä käynti oli ensimmäinen, mutta ei varmasti viimeinen. En ihmettele miksi ihmiset ovat ihastuneet Rodokseen ja käyneet siellä kymmeniä kertoja. Paikka oli aivan ihastuttava, ei liian pieni, juuri sopivan kokoinen. Paljon ihmisiä, pieniä basaareja, kuppiloita ja ystävällisiä ihmisiä. Ilma oli aivan ihana n. +27 astetta. iltasella sopivasti kävi lämmin tuuli. Merivesi lämmintä ja kirkasta ; ) Ai kuinka vieläkin tunnen tuoksun ja lämmön. Sinne on PAKKO päästä uudelleen.... Hyvää matkan odotusta.
   
 3. Suosittelen Vierailija

  Suosittelen aloittamaan Välimeren matkailun Rhodokselta! Sinne menee kuin kotiinsa, kun välillä on käynyt jossain muualla. Nähtävää on jokaisen makuun ja ostettavaakin löytyy. Lähisaariin on laivaristelyjä. Marmarikseen on mahdollisuus myös mennä päivän ostosretkelle. Lindos on myös näkemisen arvoinen, samoin laivaretki Symin saarelle.
   
 4. Jatkoa edelliseen Vierailija

  Rhodoksella on rahayksikkö euro. Kyproksella on Kyproksen punta. Puntia saa pienempiä määriä vaihdettua paikanpäällä
  hotellista. Varmuudenvuoksi kannatta tilata omasta pankistaan sopivansuuruisia seteleitä määrätyllä eurosummalla puntia. Euroillakin siellä joissain paikoissa pärjää. Itse tilasin punnat jo. Parin viikon päästä Limassoliin aurinkoon ja lämpöön lähden. Jos palvelu tuntuu hyvältä, silloin kannattaa muistaa pienellä juomarahalla hotelli- tai ravintolahenkiolökuntaa.
   
 5. Josse Vierailija

  Jos ensi sesonkia ajattelet, aloita vaikkapa Lefkaksesta tai Pargasta. Saat kuvan Kreikasta, isot massasaaret voi siirtää myöhempään, jos niihin yleensä on edes tarvetta mennä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti