Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

(ei otsikkoa)

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Kreetan itäpuoli, 06.10.2005.

 1. Kreetan itäpuoli Vierailija

  Hei!

  Olemme käyneet Kreetalla neljä kertaa ja ajalleet autolla ristiin rastiin paikat Rethymonista länteen etelä- ja pohjoisrannikot sekä niiden välimaastot. Olemme kuulleet väittämiä, että itäpuoli on tylsä eikä siellä ole juurikaan nähtävää. Osaako joku arvioida väittämän totuusarvoa? Eli kannattaako Kreetan itäpuolelle matkustaa, ja jos kannattaa niin minne olisi hyvä asettua. Biletys ei kiinnosta.

  Kiitos vastaajille!
   
 2. Tigana Vierailija

  Tiedä häntä Itäpuolen tylsyydestä.. Me olimme kesällä Agia Pelagiassa/ 18 km Iraklionista länteen. Pikku kylä jossa biletys ei pääasia. Bussillakin pistäytyi Iraklionissa ihan noin vain,jos kaipasi enemmän vilinää.
  Paikka on mitä mainioin lepolomailuun. ja autollahan pääsee katselemaan vieläkin idemmäs..
   
 3. Agios Vierailija

  Itä-Kreetalla on mielenkiintoisempaa kuin lännessä, ei ole niin turistikeskittymää. Mutta tämä on oma mielipiteeni.
  Kannattaa asettua joko Agios Nikolaokseen tai Eloundaan.
  Lassithin tasanko, Vai, Ierapetran seudut (myös arkeologisia nähtävyyksiä löytyy), Kritsan kylä ym. ovat kokemisen väärtejä. Jos haluaa liikkua ja observoisa ympäristöä, kannattaa mennä keväällä. Olemme olleet huhtikuussa kerran ja silloin autoilimme 3 päivää.

   
 4. Enna Vierailija

  Suosittelen lämpimästi itäpuolta. Agios on vilkas paika josta löytyy menoa myös illalla. Itse ihastuin elokuussa Elundaan, vietin siellä viikon, kerran kävin bussilla Agioksessa muuten viikko kului ihan kävelymatkojen päässä Elundasta. Nähtävyyksiin aion tutustua tulevilla lomillani, viimeksi riitti lämpö ja mukava lähiseutu.
   
 5. Laulukaskas Vierailija

  Suosittelen myös Agios Nikolaosta(en uskalla mainita mitään hotelleja kun olen saanut niín monet ""arvostelut"" tällä palstalla). Agioksesta on hyvät mahdollisuudet kiertää koko Itä-Kreeta. Osta Merja Tuominen-Gialitakiksen matkaoppaita, niin saat vinkkejä minne mennä. Elounda on myös kiva paikka mutta itse en haluaisi asua siellä, mielenkiintoinen vierailu, shoppailu, taverna paikka kylläkin. Plakasta kivat yhteydet vuoristoon, viileämpiin kyliin...
  Olen käynyt myös Kreetan länsipuolella ja Rethymnonin seudulla ja tykännyt kovasti mutta itä on vienyt sydämen. Yleensä ottaen useimmat Kreikan saaret ovat mielenkiintoisia ja ""ihkuja"" paikkoja, menipä minne hyvänsä, eikö vain? Pian saa taas varata tulevan kauden matkan!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti