Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

(ei otsikkoa)

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä rakas Kreikka, 07.03.2006.

 1. rakas Kreikka Vierailija

  Pyydän vielä tämän kerran: voisiko keskustella asiallisesti Mykonoksesta? Please, ei homojuttuja, vaan ihan perheille ja heteroille sopivia vinkkejä. Onko se ylivoimaista?? KIITOS EI HOMOILLE VAAN HETEROJUTTUJA PLEASE nyt tällä yhdellä kertaa!!! Onko se ihan ylivoimaista??? KIITOS etukäteen kaikille asiallisille vastaajille!
   
 2. sorry Vierailija

  ... mutta kun se on homomesta eli tunnetaan siitä. Muut eivät sinne mieluusti mene, tajuatko? Mene perheenä sinen ja anna kaikki tieto ja kokemus... ei luulisi olevan ylivoimaista sulle joka samaa vaahtoat viikosta toiseen. Taidat olla varsinainen kammoinen.
   
 3. XYX Vierailija

  Jos et halua kuulla totuutta mykonoksesta ja sen vapaasta ilmapiiristä. Siitä että se on euroopan homojen ja transujen kohtauspaikka. Jo matkanjärjestäjät varoittavat sen ""vapaamielisestä ilmapiiristä"" joka voi joitain häiritä. Eräs matkailuohjelmakin näytti mitä se touhu siellä on.
   
 4. Marita Vierailija

  Kysyisin, ollaanko Kreikan kohteissa ""homoystävällisempiä"" kuin naapurimaan Turkin kohteissa?
   
 5. Maalainen Vierailija

  Naapurin pariskunta lomaili siellä lapsineen pari vuotta sitten.

  Olivat tyytyväisiä lomaan / kauniiseen paikkaan.

  Eivät havainneet mitään ""poikkeavaa käyttäytymistä"".

  Loma-aika heillä oli syksyllä. Voi olla, että heinä/elokuu poikkeaa ...?, jota epäilen. Kaikenlaisista jutuista ei kannata välittää. Näitä juttuja riittää= joku on kuullut v 1989... jne

  Suosittelivat meillekin ko kohdetta.

  Menkää huoletta matkalle.
   
 6. Marita Vierailija

  Miksi juuri Mykonoksesta on muodostunut sellainen paikka, onhan siellä paljon muitakin saaria, puhumattakaan Välimeren suuret saareet? Entä Italian saaret ja Korsika?
   
 7. Tuu.. Vierailija

  Miksi tätäkin aihetta kovasti aristellaan, onhan ihmisten välinen kanssakayminen täekeä osa matkailua. Hyvä jos matkailupalstoilla kirjoitetaan. Toiset tietävät välttää tiettyjä paikkoja ja toiset hakeutua. Sitäpaitsi ei Mykonos ole mikään kummajainen, joka puolella maailmaa on ""tiettyjä"" kohteita. Varmaan Grönlannissakin:)
   
 8. Ap:lle Vierailija

  Mikset kysy samantien Munaristeilystä (tai Loveboatista, niin kuin se tänä vuonna on) heteron kannalta? Tai kun menet paikalliseen homobaariin, haluat varmaan sielläkin ajaa onnellisen heteroperheen etuja? Huhuu....kuuleeko aivosolu?
   
 9. YX. Vierailija

  Olet varmaan sama henkilö, joka kreikkanetissä häätää ""erilaisten"" kirjoituksia ulos. Mitä pelkäät? Matkusta Mykonokselle ja totea, ettei siellä mitään kauheaa tapahdu.
   
 10. Jann Vierailija

  Ei välttämätä tarvitse lähteä Kreikkaan ja Mykonokselle asti nähdäkseen erilaisia ihmisiä tai hakeutuakseen heidän seuraansa. Moni matkustaa esimerkiksi Kööpenhaminaan em. syistä.
   
 11. rakas kreikka Vierailija

  Kiitos kaikille osallistuneille! Nyt siis lopultakin uskon, että se ON ylivoimaista. Mykonoksesta EI VOI keskustella ilman homojuttuja. Kiitos ja kumarrus kaikille osallistuneille!! Matkustan perheineni Mykonokselle 6.6. ja otan itse selville kaikki hetero- ja lapsi-jutut! Ehkäpä sitten kerron jälkeenpäin muille, JOS LÖYTYY JOKU MUUKIN KIINNOSTUNUT....todennäköisesti ei.
   
 12. Cowboy Vierailija

  Kyllä Kreikkaan voi rakastua ihan aidostikin olematta ""erilainen"". Mene kreikkanettiin, siellä on Kreikkaan rakastuneita!
   
 13. reissaaja Vierailija

  Reissupäiväkirjaa Kykladien saarihyppelyltä syksyltä 1999:

  Matka kantosiipialuksella Naxokselta Mykonokselle oli varsin töyssyinen, en juuri uskaltanut nukkua. Etukäteen olimme suunnitelleet, että haemme itse majapaikkamme, mutta matka vei mehut molemmista ja jäimme satamaan kuuntelemaan tarjouksia, jotka olivat vähintään kaksi kertaa kalliimpia kuin edellisillä saarilla. Iäkkäämpi rouva levitti eteemme värikkään esitteen hotellista ja tarjosi huonetta merinäköalalla hintaan 39000dr/3 vrk. Kun meille vielä luvattiin autokyyti hotelliin ja sieltä lähtöpäivänä lentokentälle, otimme tarjouksen voipuneina vastaan. Saimme huoneen jossa oli jääkaappi, kylpyhuone ja suuri parveke suoraan merelle ja auringonlaskuun päin. Rauhallinen paikka pikkutien varrella, vajaan kilometrin päässä keskustasta. Parvekkeella tuuli tolkuttomasti, ja mietimmekin oliko vain se päivä tuulinen vai tuuleeko siellä aina?

  Kävelimme tutustumaan Mykonoksen kaupunkiin. Ja taas paloi filmiä. Kalavenesatama, Panagia Paraportiani – kirkko ja ”pikku Venetsia” eli Alefkandra, joka oli täsmälleen samannäköinen kuin kaikissa kalentereissa ja postikorteissa. Siinä muuten joimme yhtenä päivänä oluet, jotka olivat kalleimmat koskaan Kreikassa juomamme, hinta taisi sisältää runsaan maisemalisän. Vanha kaupunki on täynnä kirkkoja ja pikku kujia, jotka eivät enää hirveästi jaksaneet innostaa. Kadunvarret olivat täynnä roskia. Marketin kautta hotelliin huilaamaan, pitäisi vissiin niitä kortteja kirjoitella…

  Illalla lähdimme eksyttämään itseämme vanhan kaupungin kujille ja aikamme pallo hukassa kuljettuamme istuimme syömään plataanipuun alle ja kukkien keskelle mukavaan tavernaan. Hyvät ruuat, mutta edellisiin päivällisiin verrattuna ällistyttävän kallista. Paikallisen yöelämän vasta alkaessa ja poikaparien vaeltaessa käsi kädessä vastaamme me väsyneet matkalaiset menimme nukkumaan.

  Yöllä oli niin kuuma, että oli pakko avata parvekkeen ovi raolleen. Onneksi oli niin tuulista, ettei itikoista ollut haittaa, ne eivät kerta kaikkiaan pystyneet niin kovassa tuulessa tarraamaan oven karmeihin. Aamulla söimme ensimmäisen kerran koko reissun aikana sisätiloissa; juustosiivut pysyivät paremmin leivän päällä. Harhailin yksikseni vanhan kaupungin kujia ristiin rastiin. Totesin, että mitä enemmän sinne itsensä eksyttää, sitä enemmän siitä pitää. Kuvattavaa löytyy joka nurkan takaa ja välillä voi istahtaa pienen kirkon viereiselle penkille, antaa katseen ja ajatusten harhailla ympäröivässä kauneudessa, kukkien runsaudessa, seinien kirkkaassa valkoisuudessa, oven-, ikkunanpielien ja parvekkeen kaiteiden sinessä. Valon ja varjon leikissä auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Kujilla ei edes tuullut. Aamukahvit jäivät saamatta joten istuin capuccinolle. Viimeisellä suoralla ennen hotelliamme sain kaksinkerroin puskea vastatuuleen ostoksineni. Iltapäivällä kävelimme Agios Stefanos -rannalle. Hiekka pölisi hillittömästi, ehdottomasti paras paikka oli meressä. Keräsin rannalta kiviä taskuihin, ettei tällainen pieni ihminen lähde tuulen mukaan. Palattuamme hotellille suihkutimme hiekat pois kaikesta minkä voi kastaa. Parvekkeella oli kuuma kuin uunissa, pyykit kuivuivat hetkessä, mikäli tuuli ei vienyt niitä. Ja illalla taas syömään vanhaan kaupunkiin. Monta mukavan näköistä ruokapaikkaa löytyi, nyt oli valittava harkiten, kun illat alkoivat käydä vähiin. Kujat alkoivat tulla tutuiksi, jokohan niillä osaisi kulkea eksymättä?

  Vielä mitä! Seuraavana päivänä eksyimme taas totaalisesti. Kävelimme yläkaupunkiin ihailemaan maisemia ja sieltä alas vanhan kaupungin kujille. Kun etsimme niitä giros pita – paikkoja joita olimme viime päivinä nähneet vieri vieressä, ei meinattu löytää ensimmäistäkään. Kun vihdoin löysimme yhden, löysimme loputkin. Jälkiruuaksi kahvit ja äklön makeat baklavat Aladdin-konditoriassa, marketista hedelmiä lounaaksi.

  Kreikkalaiset alkupalat alkoivat kyllästyttää, niin hyviä kun ovatkin, joten illalla piti päättää, menemmekö italialaiseen, kiinalaiseen vai mexicolaiseen. Italialaista emme tietenkään löytäneet, kiinalainen oli turhan steriili, mexicolainen bailabaila-ravintola löytyi kysymällä. Söimme tuhdit annokset, sen päälle iltakävelyä sataman liepeillä, tuliaisostoksia ja hunajajogurtit hotellin parvekkeella. Viimeisenä iltana tuulikin tyyntyi, tietysti.

  Kaksi viikkoa oli mennyt nopeasti, mutta tuntui silti pitkältä, olimme nähneet ja kokeneet niin paljon. Kaikki saaret olivat erilaisia mutta kuitenkin samanlaisia. Kaksi viikkoa yhdessäkin käymässämme saaressa tuntuisi pitkäveteiseltä. Etukäteen pelkäsin, että aika loppuu kesken, mutta olikin aivan riittävä näin pieniin saariin, enemmän olisi ehtinyt nähdä jos olisi vain viitsinyt.

  Viimeisenä päivänä seurasimme parvekkeelta vilkasta laivaliikennettä. Läheiselle laiturille oli päiväksi parkkeerannut kerrostalon korkuinen risteilyalus, josta turistit purkautuivat bussiin ja lähtivät kaupungille törsäämään. Iltaisin alukset lähtivät juhlavalaistuina jatkamaan matkaansa (Santorinille). Viimeiset kuvat ja videoinnit, kerran vielä kaupungille eväitten ostoon ja pakattuamme olikin aika lähteä lentokentälle.


  10.000dr = 180FIM = 30€
   
 14. rakas Kreikka Vierailija

 15. Me Vierailija

  Onneksi löytyy vielä TODELLISIA kreikanrakastajia!
   
 16. Alicia Vierailija


  Mukavaa lukea, että täälläkin on vielä KREIKANRAKASTAJIA. Joskus tuntuu viestejä lukiessaa, että TODELLISET kreikanrakastajat, siis FUNIT ovat vähissä, ja keskustelun ovbat vallanneet kateelliset, jotka eivät matkusta moilloinkaan eikä mihinkään.

  Kehoitaisin heitä katsomaan peiliin ja hankimaan itselleen elämän tai ainakin ostamaan halvan Kreikanmatkan, jotta saisisivat sisältöä elämäänsä. Kreikka voi antaaa ihmiselle niin paljon uutta ja vanhaaa, ettei mikään muu maa pysty samaan. Ei nyt eikä milloinkaan!!!

   
 17. Robo Vierailija

  Kyllä sinun lapsellinen tyylisi jo tunnetaan, kirjoitatpa millä nickillä tahansa. Miksi et vaan kirjoittele SIELLÄ omassa sensuroidussa ""ympäristössäsi""...anteeksi ynpäristössä.
   
 18. sukkahousu Vierailija

  Mykoneksella ei ole homoja,transuja ja lesboja. Iltaelämä on rauhallista ja etenkin perheystävällista. Hintataso on kreikan halvin siis oiva kohde lapsiperheille. Yksi homo on saarella nähty joskus aikaisin -60 luvulla,mutta sotilasjuntta toimitti sen ""paremmille"" saarille. Myös sataman kukkakauppiasta on epäilty samasta ,todisteita on yritetty kerätä viimeiset 40 vuotta tuloksetta,voi olla että hän todella pitää kukista.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti