Hae Anna.fi-sivustolta

Eläin henkimaailmassa?

Viestiketju osiossa 'Kanava' , käynnistäjänä miettien.., 06.11.2008.

 1. miettien.. Vierailija

  Siirtyykö eläimet henkimaailmaan?

  Olen menettänyt pari rakasta lemmikkiä, toisen sen ollessa 4-vuotias, ja toisen kun ikää oli jo 16-vuotta.
  Ovatko nämä rakkaat lemmikit henkimaailmassa, vai jossain eläinten taivaassa? Käyvätkö ne joskus luonamme?
   
 2. huolista välittäjä Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  1 319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo onkin hyvä kysymys, rakas nimimerkki miettien ! Mutta voi kertoa sinulle omista kokemuksistani.
  Meillä on ollut useitakin hauveleita, ja kaikki tuntuvat tulleen täältä toiselle puolelle siirtymisen jälkeen meitä "tervehtimään" muodossa, josta tunnistimme, että se ja se rakas hauvelimme nyt oli vierailulla.
  Yksi tapaus, meidän valitettavasti piti sanoa viimeiset hyvästit eräälle hauvelillemme, joka oli 13 vuotias, kun pääsi Toiselle Puolelle. Me olimme kerrassaan murtuneita, ja koti tuntui tyhjältä ilman tätä rakasta nelitassua. Tällä hauvalla oli ollut tapana eläessään aina mennä kurkistelemaan eteisessä olevaan mittarikaappiin, emme tiedä, mitä hän sieltä haki, mutta aina oli kaapin ovi selkosen selällään hauvan vierailun jälkeen.Olimme juuri takkeja laittamassa päällemme, rakas hauvelimme odotti jo automme taka-osassa huopiin käärittynä viimeistä matkaansa eläinten hautausmaalle. Jostain syystä kurkkasin halliin tällä hetkellä - ja mittarikaapin ovi oli selkosen selällään, ennen kuin takit olimme panneet päälle, olin huomannut, kaappi oli kiinni!
  Pari kertaa tämänkin jälkeen kaapin ovi avautui ihmeellisesti ja sen jälkeen pysyi kiinni. Me olemme varmoja rakas hauvelimme kävi meitä toiselta puolelta tervehtimässä näinä kertoina.
   
 3. miettien... Vierailija

  Niin minäkin toivon, että tuo koiravanhuksemme tulee välillä tervehtimään, unessa se ainakin ilmestyy monesti, ja siinä unessakin ihmettelen että miten se on TAAS elossa, vaikka se vietiin jo eläinlääkärin piikille.

  Välillä on huono omatunto tai jotenkin paha olla sen takia, koska se jouduttiin lopettamaan, ja aluksi pyytelinkin ääneen tuon koiran poismenon jälkeen siltä anteeksi, että teimme sille pahasti.
  Sitten ajattelin, että koska koira oli jo vanha ja vaivainen, ja isäni sanoi, että piikitettäessäkin se ikään kuin odotti rauhallisesti kohtaloaan, ehkäpä se itse tiesi jotain parempaa odottavan, ja tiesi miten se meihin koski.

  Silti on mukava välillä puhella tälle vanhalle karvaturrille, vaikka ei tiedä, että onko se tuolla jossain.. Onneksi se sydämessä säilyy aina.
   
 4. huolista välittäjä Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  1 319
  Saadut tykkäykset:
  0
  No näyttääpä rakas koiravanhuksenne sinua tulevan tervehtimään uniesi kautta, kultainen miettien ! Ja tämä mielestäni tapahtuu, koska ihana hauvanne tietää, että teillä on ikävä häntä, ja tällä uniin tulemalla varmasti lohtua sinulle kultaiselle haluaa tuoda. Ja samalla näyttää, että hänellä on kaikki nyt hyvin.
  Älä kiltti huonoa omaatuntoa tuosta piikityksestä kanna, sillä tämä tapahtuu kerran kaikille kultaisille nelitassu ystävillemme, tämä tänne syntyminen ja poismeno, tämä on elämän laki ja kukaan ei tästä "ympäri" pääse. Vaan huonoa omaatuntoa ehkä silloin voisit kantaa, jos olisit antanut rakkaan nelitassusi täällä edelleenkin mennä läpi vaivojensa kanssa, nyt älä tästä huonoa omaa tuntoa kanna, sillä rakas hauvelisi on nyt Hyvissä Käsissä. Ja oikeassa mielestäni rakas isäsi oli, olen tämän omien rakkaiden nelitassujen kanssa nähnyt. Kun elo menee täällä liian vaivaloiseksi ja ikää tulee, nämä rakkaat tietävät ja tuntuvat haluavankin sinne Ikuiseen Onneen, jossa kaikista nelitassuista pidetään hyvää huolta.
  Rakkaudella halien kera sinulle kultaiselle voimaa, jaksamista toivotan .
   
 5. miettien... Vierailija

  Kiitos sinulle, huolista välittäjä.
  Oli mukava lukea kirjoituksesi ja tuli hyvä mieli :)
  <3
   
 6. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 335
  Saadut tykkäykset:
  19
  Ovat energiana ,toisinaan tulee uneeni ja toisinaan päivätajunnassa kuin aikoinaan koirana. :)
   
 7. Verita Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  3 731
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muistan varmaan aina kun lemmikkini oli hoidossa ja näin tällaista unta. Unessa joku tarttui minuun ja nosti ilmaan, sillä oli terävät kynnet ja se kuljetti minua. Huusin apua ja yhtäkkiä tajusin olevani hoitopaikan pihalla omenapuun juurella.Silloin tajusin, että se on lemmikini ja kissa kantaa sitä.Rukoilin unessa lujaa, että päästä irti. Seuraavana aamuna hoitopaikasta soitettiin ja lemmikkini oli kuollut ja jokin eläin oli kantanut sen juuri saman omenapuun juurelle. Lemmikkiin voi siis olla hyvin vahva yhteys. Myös muut lemmikit ovat hyvästelleet minut unessa. Tämän ensimmäisen tarinan olen kyllä jo joskus vuosia sitten kirjoittanut tänne, mutta taas tuntui siltä, että pitää se uudelleen kertoa.
   
 8. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 461
  Saadut tykkäykset:
  510
  Monet, monet kerrat on edesmennyt lemmikki käynyt tervehtimässä emääntäänsä tai isäntänsä katselmuksissani, vaikka en ole näistä lemmikeistä muuten ollut tietoinen. Muistankohan oikein kun muistelen eläimen sielun menevän Sateenkaari sillalle, jonkun tarun mukaisesti.
   
 9. kokemus* Vierailija

  Oma koirani kuoli mitä kurjimmin ja olin todella lamaannuksissa surusta. Kului muutama päivä tapahtumasta kun heräsin aamulla siihen että koirani oli tullut sänkyyn päälleni ja halasimme toisiamme todella vahvasti ja lämpimästi. Koirani oli iloinen ja oli kuin olisi kertonut etteivät maailman murheet ole häntä väsyttäneet ja hän on onnellinen siellä missä hän on ja muistaa minua lämmöllä.
  Kun avasin silmäni ei häntä siinä enää ollut mutta ihmettelin siinä havainnoidessani miten hänen painonsa ja lämpönsä saattoi tuntua niin pitkään vielä silmien avaamisenkin jälkeen käsivarsillani. Koska kokemus kesti havainnointinikin uskon että kokemus oli todellinen.
  Tästä syystä sanon minäkin että kyllä ne eläimet henkimaailmassa ovat :)
   
 10. ap. Vierailija

  Nyt muistin myös yhtäkkiä, että joskus olen ikään kuin haistanut tämän kuolleen sesseni turkin tuoksun. Sellainen olkinen ja koiramainen tuoksu on joskus yhtäkkiä tullut nenään jossain meidän talossamme. Oikein on paikoilleen jäänyt seisomaan ja miettimään, että täällähän haisee ihan meidän koira :)
  Ja muistuttaahan se itsestään myös niin, että sen karvoja löytyy vieläkin vaatteista, vaikka se on ollut koirien taivaassa jo parisen vuotta. Ei siitäkään silti tule mitenkään paha mieli, vaan sellainen, että lämmöllä ja hymyllä muistelee sitä piskiä, ja ajattelee, että voi kamala kuinka siitä lähti karvaa :)
   
 11. huolista välittäjä Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  1 319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo "haju tai tuoksu" - ilmiö tuntuu olevan myös aika tavallista, ja kertoo "vierailijasta". Esim. itse tunnen aika ajoin jo vuosia sitten kuolleen rakkaan isäni polttaman tupakan tuoksun huoneessa, vaikka kukaan ei tupakoikaan talossa. Rakas isäni poltti sellaista merkkiä savukkeita, joissa oli hyvin ns. pistävä tuoksu, ja tämä aika ajoin tuoksuu talossamme,ei koskaan pitkään, ehkä parisen minuuttia, ja sitten jälleen katoaa. Tämä itselleni aina kertoo rakkaan isäni "vierailusta". Eli, sinunkin kultainen hauvelisi käy luonasi, ja on kanssasi, kaikesta huolimatta.
  Rakkaudella halien kanssa sinulle.
   
 12. Lemmikki Vierailija

  Onko teillä kokemusta tai tietoa siitä, että koiranne tai kissanne olisi syntynyt uudestaan?

  Olen joskus lukenut tuollaisesta, että kun on hankittu uusi pentu, niin joku niistä on oikein vetänyt puoleensa ja myöhemmin on huomattu, että se samainen pentu vähän isompana on oppinut itsestään tekemään samanlaisia, vaikka hyvin erikoisiakin juttuja, joita kukaan ei ole sille opettanut, mutta joita teki perheen aiempi kissa tai koira.

  Jotenkin ihana ajatus, että joku lemmikki on ollut niin tyytyväinen omistajiinsa, että haluaa tulla heille uudestaankin lemmikiksi jonkun toisen lemmikin kehossa.

  Voisiko näin olla?
   
 13. Lemmikki Vierailija

  Sain tietää, että lemmikit menevät kuoltuaan henkimaailmaan niiden ihmisten luokse, jotka ovat heille tuttuja, ja menneet jo aiemmin henkimaailmaan.

  Osa lemmikeistä saattaa mennä myös toisten lemmikkien kanssa elämään, tai elävät osan aikaa ihmishenkien ja osan aikaa lemmikkihenkien kanssa.

  Jos heillä ei olisi siellä ns. tämän elämän tuttuja, niin kuitenkin siellä on jonkun aiemman elämän tuttuja. Myös joskus lemmikin omistaneen ihmisen henkimaailmaan mennyt sukulainen hoitaa sinne saapunuttua, esim. lapsenlapsen lemmikkiä.

  Eikös vain olekin huojentavaa tietoa. :)
   
 14. vierailija Vierailija

  :)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti