Hae Anna.fi-sivustolta

Eläinrääkkääjät

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä pimeä puoli ihmisessä, 03.02.2016.

 1. Kummastella saa millaisia ihmisiä tähän maailmaan syntyy.
  Jatkuvasti voi lukea hirveyksistä mitä joku päästään viallinen ihmisen on tehnyt eläimille.
  Kuka ja millainen aivoton otus on senkin, joka Porissa löydetyn kiltin kotikissan hännän repi irti?!
  Täytyy semmoisen ihmisen olla todella raaka ja tyhmä, joka pystyy tuommoista viattomalle eläimelle tekemään. Ei sitä voi mitenkään käsittää.

  Seuraan Houstonin eläinpoliisien toimintaa television sarjassa ja mietin miksi siellä on niitä eläinten kiduttajia ja rääkkääjiä niin paljon? Totta tiedän, että Amerikka on iso maa, mutta jos ottaa eläimen kotiinsa niin tottahan siitä pitää myös huolehtia.

  Ohjelmassa näytetään usein omistajien kuoliaaksi kiduttamia lemmikkejä. Eivät anna niille edes ruokaa?? Millaiset ihmiset tekee noin?

  Ehkä tänne maailmaan syntyy ajoittain joukko sellaista roskaporukkaa, jonka ei tarvitsisi edes syntyä.....:cry:
   
 2. eläimetön Vierailija

  En hyväksy väkivaltaa tajuttomia luontokappaleitakaan kohtaan, mutta en myöskään pidä siitä, että naapurin kissat käyttävät pihamaatani vessanaan.

  Muutaman katin olen loukuttanut ja vienyt löytöeläinpaikkaan. Muutamaa olen lumipalloilla pelotellut ja pienillä kivillä kanssa. Vielä ei ole edes maa sula ja jo nyt haisee terassilla kissan kusi.

  En kauheasti ihmettele, että jollain todella katkeaa pinna altuiseen vieraiden eläinten sotkujen siivoamiseen. Varmaan se katkottuhäntäinen kissa osaa jatkossa karttaa pihaa, jossa jäi kiinni.
  Niin kauheaa kuin tuollainen pahuus onkin.

  Mikä se sellainen lemmikki on, josta ei oikeasti pidetä huolta? Pitäisi oikeuteen saada kissojen omistajat, jotta oppivat, ettei kissaa saa "hylätä" ulos vaan se on ulkoilutettava niinkuin koirakin. Eihän ihmislastakaan päästetä ulos yksin, ellei se osaa kulkea määrätyllä lailla ja omilla pihoillaan.
   
 3. jhhhf Vierailija

  Kissan häntä voi katketa tai murtua muutenkin kuin ihmisen tekona. Kissa saattaa esimerkiksi tipahtaa niin pahasti että hännälle käy huonosti. Naapurin kissalla häntä murtui kun se kiipeili ulkovarastossa linnunpesiä tavoittelemassa. Onni onnettomuudessa oli että häntä pelastui vaikka täydellinen amputaatio oli pitkään vaihtoehtona.

  Olipa syy mikä tahansa, niin ilman valvontaa ulkoileva kissa on aina monille vaaroille alttiina ja vastuu ja syy on aina omistajan. Ei pidä ottaa itselleen lemmikkieläintä jos siitä ei viitsi pitää kunnolla huolta, hoitaa lajinomaisesti eli hyvin ja ulkoiluttaa ainoastaan valvovan silmän alla.
   
 4. vastuutonta Vierailija

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016020821085457_uu.shtml

  Ote linkistä:

  "
  Lehtosen mielestä kissojen pitäisi voida liikkua ulkona rauhassa. Hänen sanoo, että kissaa ei voi verrata koiraan, joita on pidettävä taajamassa kytkettynä.

  - Kissoilla on jokamiehenoikeudet."

  Ei mikään anna oikeutta vahingoittaa eläintä, mutta jos omistajalla on tuo kanta asiaan, en ihmettele, jos vahinkoja sattuu jatkossakin.

  Jos siis annetaan kisuille jokamiehen oikeudet, pitää olla myös se vastuu. Tai sitten eletään kuin pellossa ja kuseksitaan ja paskotaan me ihmisetkin samaan malliin sinne, missä tarve syntyy.

  Ja jos osuu kohdalle sopiva kukkapenkki, niin siitä vaan kaivelemaan, jos se kerran kuuluu jokamiehen oikeuksiin.

  Surullinen tapaus kaikenkaikkiaan.
   
 5. entäs se toinen Vierailija

  No tuo kissa on menehtynyt, joten sille hännän repiminen koitui kohtaloksi.
  Sen talon toinen kissakin liikkuu ulkona, mutta ei kuulemma lähde kotipihasta kauemmaksi. Olisikohan noin? Ettei vain sillekkin tapahdu jotakin ikävää. Olisi parempi ostaa hiekkalaatikko, ettei kisun tarvitse enää ulkona käydä tarpeillaan.(y)
   
 6. Philippina Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.02.2016
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  .
   

  Liitetyt tiedostot:

  Last edited: 18.02.2016
 7. pitäs aatella Vierailija

  Hirveetähän se eläinrääkkäys on. Siksi ihmettelenkin, miksi ihmisset ottaa eläimiä ja laittavat ne sitten ulos rääkättäväksi. Vastuullinen kotieläimen omistaja ei koskaan jätä lemmikkiään muiden armoille.

  Eikä riitä se, että ne vapaana juoksevat lemmikit sotkee toisten pihat ja leikkipaikat, vaan pahimmassa tapauksessa vielä aihuttavat onnettomuuksiakin. Sitten on turha itkeä, kun katti makaa ojassa hengetönnä ja tulee vielä korvausvaatimus autoilijalta.

  Melkeen yhtä hirveetä on se, ettei osata kirjoittaa yhdyssanoja yhteen.:D
   
 8. Miten onkin outoa Vierailija

  Kun katselen television sarjaa eläinten poliiseista, joka tutkii eläinten rääkkäystapauksia Amerikassa niin ihmettelen, että miksi sellaiset ihmiset ottaa eläimiä, jotka eivät yhtään osaa niitä hoitaa eivätkä vähääkään piittaa niiden kunnosta?
  Hevosiakin otetaan laiduntamaan pienen töllin pihaan, jossa ei ole sille mitään syötävää heinää ja sitä ei sitten ruokita kuitenkaan mitenkään? HÄH!? Kummallista sakkia!:eek:
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti