Hae Anna.fi-sivustolta

Eläinrääkkäyksestä vastuiseen Astral tv

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä vierailija, 22.10.2018.

 1. vierailija Vierailija

  22.10.2018 siivoojana (putsaa, pyhkii,karkoittaa) toimiva Astral tv juontaja Laukkanen. Vanhan koiran hiivatulehdus hoidettu musiikilla ja perunalla! Ei kehotusta lääkäriin . Sellainen ihminen ei ole oikeutettu eläimeen joka maksaa 100e p...jauhamisesta säästääkseen eläinlääkärin maksun. Syöpää sairastava nainen saakin kuolla pois jos luottaa Laukkasen diaknoosiin eikä hakeudu lääkäriin 2 viikon kuume flunssan jälkeen. Älykyys näkyy jo sanavarastoa kuunnellessa: poks, shus,viuh,rip rip.... voi voi .
   
 2. huuhaata Vierailija

  totta, astral-tv on kyllä ihmisten harhaanjohtamista ja kauheaa rahankeruuta tyhjillä lupauksilla. normaalilla talonpoikaisjärjelläkin pystyy antamaan parempia ja hyödyllisempiä vastauksia avunpyytäjille. pitäis lailla kieltää tällaiset. nythän on joku lakialoite tulossa, jossa kielletään humpuukihoidot.
   
 3. vierailija Vierailija

  Muistaakseni kyseisen ohjelman alhaalla kulkevassa infossa sanotaan että kyseessä on viihdeohjelma. On paljon ihmisiä, jotka saavat apua vaivoihinsa vain sillä, että joku kuuntelee ja keskittyy vain heihin. Paljon muistaakseni 80 prosenttia mm terveyskeskusten potilaista voitaisiin hoitaa sillä, että joku kuuntelee.
  Aina ei tarvitse lääkettä tai tutkimuksia koska psykosomaattiset oireet eivät tavallaan ole todellisia.
   
 4. vierailija 2 Vierailija

  Astral-tv on silkkaa rahastusta (2€/min), kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen ovat tietenkin tärkeitä, mutta kyllä terveydenhuollossa osataan myös kuunnella ja antaa oikeanlaista apua.
   
 5. vierailija Vierailija

  On sanonta että ei se ole hullu, joka pyytää vaan se joka maksaa. Plasebosta voi saada anafylaktisen shokin, pillereistä voi parantua ja kun riittävästi uskoon niin vuoriakin voi siirtää. Totta terveydenhuollosta voi saada apua mutta kun potilaita on riittävästi niin aika per potilas jää varsin lyhyeksi tai aikaa ei löydy siksi jos joku saa apua hubabubasta niin fine.
   
 6. vierailija Vierailija

  Ei se jaskan pauhaminen ketään ihmistä paranna.Yleensä nämä soittavat eri linjoille josta odottavat saavan jonkun ennustuksen, joka parantaa heidän kurjan elämänsä kertaheitolla. Ihminen täytyy itse saa tekemään jotain itsensä hyväksi ja se tapahtuu vain pitkäaikaisella muutoksen tiellä.
   
 7. vierailija Vierailija

  On se vähän niinkin että jos on lusikalla annettu ei voi vaatia ämpärillä. Yksinäisiä, sosasiakkaita, psykosomaattisia aina sairaita, mielenterveys- ja päihdeasiakkaita, vähän koulutettuja ihmisressuja. Suurin osa kaipaa ihmistä joka "ymmärtää" ja kuuntelee puhumattakaan että saavat jotain uskoa tulevaisuuteen tekemättä itse mitään.
   
 8. vierailija Vierailija

  No, no. eipäs taas luokitella ihmisiä sen perusteella, että onnikin katsotaan omaksi saavutukseksi. masennus on monimutkainen juttu joka vaikuttaa itsehallintaan. myös ne koulutetut ja niinku fiksut sortuu näihin höpinöihin. kannattaa lukea vaikka se hesarin toimittajan juttu kuinka sortui maksamaan huijareille koko omaisuutensa. avaa siis sinäkin ne omahyväiset silmäsi kuplassasi.
   
 9. vierailija Vierailija

  En katsele tätä elämää mistään. Baabelin tornista enkä jostain hopealusikka kuplasta. Ihmettelen vaan miksi asioista ei voida puhua niinkuin asiat ovat. Kaikessa vaaditaan läpinäkyvyyttä mutta miksi tässä yhteiskunnassa on asioita joita hyssytellään, peitellään, salataan tai puhutaan vääristelyä totuutta.
   
 10. vierailija Vierailija

  ennakkoluulosi ei ole totuus, tietoa kyllä saa jos on innostusta hakea sitä.Ihmisen mieli ei ole yksinkertainen käppyrä. elämänkokemus pitäisi opettaa ja antaa persperktiiviä, ja jos ei opeta, on pershäiriöinen ihminen. jos taas olet paikymppinen, niin mielipiteesi kyllä ymmärtää.vanhemmilla ei.
   
 11. vierailija Vierailija

  kyllä olen samaa mieltä että huijausta koko touhu mutta valintahan on soittajalla ja jos joku on tyhmä tai yksinkertainen ,on se astral tv ennustajien ihanne soittaja sillä sen saa soittamaan uudelleen kertomalla jokin taru että tämä hoito vaatii uusinta soittoa.katsoin tässä yhtenä aaamuna suoraa lähetystä ja se mitä neuvosi oli järkyttävää.... joo ei tuosta suhteesta tule mitään ,se ei sinusta välitä ?
  Kauheata ja soittaja ei voi olla mikään ruudin keksiä kun soittaa tuollaiseen ohjelmaan niin varmaan erosi kun niin neuvottiin
  Tämä ohjelma pitäisi jotenkin muuttaa niin että on yksi summa ja sitten ei muita kuluja vaikka niin voitaisiin turavata tyättömien ati pienten eläkkeiden saajia eteti raha joka tulisi kuluttaa ruokaan mene puhelin laskun maksamiseen.

  sosiaali toimstossa törmätty useasti ongelmaan jossa ruoka raha menee suureen puhelin laskun maksamiseen ja niitä kun ei huomioida laskelmissa.
  me ei voida myöskään kieltää soittamasta mutat voimme toki kehoittaa hankkimaan ystäviä sillä moni luulee että he ovat heidän ystäviänsä????
  Lakia tulisi muuttaa ja suojella tyhmiä ja yksinkertaaisia paremmin.

  en ikinä soittais yhdellekkään rahastajalle.
  Toki hienoa että on työ
  ja helppo työ on, huijaa päivät pitkät ja viellä ihan laillisesti ??
  Hienoa että yritäjäisyyttä tuetaan mutta onko tämä oikea tapa?
   
 12. vierailija Vierailija

  Nykyisin 3,58€/min + pvm
   
 13. vierailija Vierailija

 14. vierailija Vierailija

  Astral TV:n sivustollaan on hinnaksi merkitty: Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm. Ei siis 2/min eikä edes 3,58€/min vaan 3,58€/min + pvm.
  Ahneita ovat. Yksi aamu kertoi useamoi näkijä kuinka muuttavat aina talveksi etelään. Enpä ihmettele, onhan tuollaisella ryöstösaaliilla varaa. Oli avartavaa tietää, että eivät ryöstä elääkseen vaan ylellistä elämää varten.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti