Hae Anna.fi-sivustolta

Eläkeläiskerhot

Viestiketju osiossa 'Eläkkeellä' , käynnistäjänä miikku, 04.02.2018.

 1. miikku Vierailija

  -kyselisin oletteko liittyneet johonkin eläkeläiskerhoon. Minkälaista siellä on, onko teitä paljonkin ja minkälaista toimintaa tms. Olen ollut viitisen vuotta eläkkeellä, aika kyllä kuluu kuin siivillä, se ei ole ongelma, mutta olisi kiva tutustua uusiinkin ihmisiin ja saada uutta virikettä elämään.
   
 2. Viulukotelo Vierailija

  Ei niissä tutustu uusiin ihmisiin. Kävimme mieheni kanssa muutaman vuoden ja kokouksissa joimme kahvit käntyn kanssa, ja kun laskee vuosimaksun niin kalliit oli kahvit.
  Ei myöskään enää missään kansalaisopiston kursseillakaan mitään ystäviä enää saa, ne on ne samat ystävät jotka on aikoinaan nuoruudessa saanut, ei enää vanhana kukaan uusi halua kaveerata.
  Vanhempana jää osa nuoruuden kavereistakin pois, eivät jaksa kyläillä ja kun kutsuu joitakin uusia kyläilemään, käyvät kerran mutta kukaan ei kutsu vastavierailulle.
   
 3. annmatti Jäsen

  liittynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  109
  Saadut tykkäykset:
  3
  Eläkeliitto on ainakin keskustalaisten kerho. Syrjäsilmällä katsovat jos ei tunnustaudu keskustalaiseksi ja/tai lestatiolaiseksi.
   
 4. Jatta M. Vierailija

  Olen samaa mieltä, ei sieltä ystäviä saa, ehkä hyvänpäivän tuttuja korkeintaan. Siis voidaan moikata ja vaihtaa pari sanaa säästä. Ohjelmakin on vuodesta toiseen samanlaista, matkoja järjestävät, mutta niitähän on muutenkin tarjolla yllinkyllin.
  Käymme mieheni kanssa kerhossa pari kertaa kuukaudessa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti