Hae Anna.fi-sivustolta

Elämä kuoleman jälkeen - 90 minuuttia Taivaassa

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä Isän kodissa, 10.11.2019.

 1. Isän kodissa Vierailija

  Matkalla kotiin eräästä kokouksesta Don Piperin auto Ford Escort tuhoutui täysin rekan vyöryessä hänen autonsa päälle. Ambulanssi henkilökunta totesi Piperin kuolleen välittömästi. Hän meni taivaaseen, vietti siellä 90 minuuttia, tuli takaisin omaan ruumiiseensa, monien leikkausten jälkeen hän alkoi parantua. Hän kirjoitti kokemuksistaan kirjan "90 minuuttia Taivaassa" ja kiertää ympäri maailmaa puhumassa ja kertomassa ihmisille, että taivas on todellinen.
  Tämä haastattelu on tehty Ruotsissa, kesto noin 1 tunti, tulkkaus suomeksi.
   
 2. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  361
  Höpöhöpö nuo on hallusinaatioita. Ei ihminen kuoltuaan taivaaseen mene, vaan vasta viimeisenä päivänä hänet herätetään. Opiskele raamattusi.
   
 3. Isän kodissa Vierailija

  Kuoltuaan ihmisen ruumis alkaa välittömästi hajoamaan, mutta sielu jää elämään ja jatkaa matkaa rajan toiselle puolelle. Siellä on edessä kaksi vaihtoehtoa, joko ihminen joutuu kadotukseen eli helvettiin tai hän pääsee taivaaseen .
  Uudessa Testamentissa taivas esiintyy 276 kertaa.
  Raamattu kertoo myös, kuinka Jeesus meni taivaaseen Isän tykö 40 päivää ylösnousemuksensa jälkeen. Hän sanoi menevänsä valmistamaan sijaa niille, joiden nimi on kirjoitettu Elämän Kirjaan.
  Johannes 14:1-2 1. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen, uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. 2.. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos niin ei olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen vailmistamaan teille sijaa?
   
 4. vierailija Vierailija


  Oma kokemus
  Olin 25 v. kun isäni yllättäen herätti minut omasta kotoani, heräsin ja hän seisoi sängyn vieressä puolipukeissaan, naama harmaana, tukka sojotti pystyyn, pitkä alushousut jalassa, avojaloin, sinen v-aukkoinen villapaita ja sen alla valkoinen kauluspaita. Isä katsoi minua pitkään ja sanoi; muistakaa rukoilla;, aivan ääneen. Sen jälkeen hän alkoi hajota kuin tuhkaa jaloista ylöspäin, päänkohdalle muostui kaunis valkea pyörre ja se pyöri myötäsuuntaan, pyörre lähti liikkeelle ja meni katonrajasta ulos. Veljeni tuli sanomaan klo 9 että että on kuollut ambulanssiin, sydänkohtaukseen, kysyin vaatteet. Ne mitkä hänellä oli päällään, niissä oli viety ambulanssiin. Siihen aikaan ei ollut puhelimia, joten jalan veljeni tuli viestiä tuomaan.
  Saa usko tai ei, olen nähnyt toisenpuolen asioita koko ikäni ja tämä on yksi niistä jotka muistan neuvona, eli rukoilen joka pv....
  Nainen 71 v....
   
 5. vierailija Vierailija

  Näitä tarinoita kuulee nykyisin hyvin usein. Olen kuullut monia tuttaviltani. Minulla itselläni oli kokemus leikkauksen aikana, jolloin poistuin kehostani ja lensin suoraan kohti kirkasta valoa, jonka tiesin olevan Jumala, Luoja tai Kosminen Tietoisuus, mitä nimeä itsekukin käyttää. Kokemus oli sanoinkuvaamattoman ihana. Palasin vielä kehooni auttamaan ihmiskuntaa omalta osaltani.

  Ikuista helvettiä ei ainakaan ole. Jotkut kokee jo maanpäällä jonkinlaista helvettiä, ja se voi jatkua jonkinaikaa toisella puolen, mutta koska siellä ei ole ruumista eikä psyykeä, se kärsimys ei todellakaan ole muuta kuin mielen luomaa uskoa helvetistä tai kuvittelua, mikä hajoaa taivaan tuuliin jonkin ajan kuluttua, ja ihminen pääsee nousemaan valoisampaan paikkaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti