Hae Anna.fi-sivustolta

Elämä kuoleman jälkeen - Don Piperin todistus

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Matkalla kotiin, 09.11.2019.

 1. Matkalla kotiin Vierailija

  Matkalla kotiin eräästä kokouksesta Don Piperin Ford Escort tuhoutui täysin rekan vyöryessä hänen autonsa päälle. Ambulanssi henkilökunta totesi Piperin kuolleen välittömästi.

  Hän meni kuoltuaan taivaaseen ja vietti siellä 90 minuuttia. Sitten hän palasi takaisin elämään, kirjoitti kokemuksestaan kirjan ja kiertää maailmalla kertomassa, minkälainen paikka on Taivas.
  Haastattelu on noin tunnin mittainen, suomenkielinen tulkkaus.
   
 2. vierailija Vierailija

  Missä kohdin on se todistus?
  Samanlaisia tarinoita on netti täynnäänsä, minäkin voin kertoa sellaisen.
   
 3. Matkalla kotiin Vierailija

  Tämä koko tarina on yhtä todistusta siitä, että on elämää kuoleman jälkeen, on taivas, jonne sielumme ja henkemme menee, kun fyysinen ruumis kuolee. Todistus rukouksen voimasta ja yliluonnollisesta parantumisesta .
  Uskon, että näitä kokemuksia on paljon ihmisillä. Kaikki eivät tule niitä kertomaan, vaikka niillä kokemuksilla voisi rohkaista toisia ihmisiä.
   
 4. vierailija Vierailija

  Onko Taru sormusten herrasta -kirja sinusta todistus hobittien olemassaolosta?
  Olivatko Jim Jonesin puheet sinusta todistus siitä, että Kansan Temppelin joukkoitsemurhan tehneet nyt saavuttaneet Utopian?
  Missä siis se todistus???
   
 5. Matkalla kotiin Vierailija

  En ole lukenut Taru sormusten herrasta-kirjaa enkä ole perehtynyt tuohon joukkoitsemurha tapaukseen. Joukkoitsemurha kuulostaa kyllä hirveältä, koska usko on aina yksilön omakohtainen jumalasuhde. Jokaisen pitää itse päättää omasta uskostaan, että uskooko Jumalaan vai eikö usko.Yleensä käy niin, että kohdattuaan Jumalan kasvoista kasvoihin (Jeesuksen) haluaa myös todistaa siitä muille ihmisille. Kuten tällä videolla Don Piper.
   
 6. anneliinitar Vierailija

  Kyllä, näitä kokemuksia löytyy. Itselläni on useampi, joten olen enemmän kuin vakuuttunut että elämä jatkuu toisella tasolla. Olen menettänyt rakkaita lähimmäisiäni ja saanut vahvistuksen, että elämä jatkuu. Lisäksi olen nuorena ollut vakavassa onnettomuudessa ja sen yhteydessä jo saanut vahvistuksen, että kaikki ei ole tässä. Ei näitä asioita millään pysty todistamaan ja miksi tarvitseekaan todistaa. Toisilla vain on näitä kokemuksia ja toisilla ei. Itse olen onnellinen, että olen saanut niitä osakseni, tiedän että rakkaani odottavat minua siellä rajan toisella puolen. Niin, ruokouksella on valtava voima.
   
  • Tykkään Tykkään x 1

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti