Hae Anna.fi-sivustolta

Ennustuksia 2020 ja eteenpäin

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä vierailija, 20.11.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Graig Hamilton-Parker on englantilainen meedio ja selvänäkijä. Hän on innostunut viime vuosina tekemään viikoittain tuubivideoita aiheesta ja toisestakin. Mukana joukossa löytyy myös hänen ennustuksiaan - useita videoita - ensi vuodelle 2020 ja siitä eteenpäin. Suosittelen katselemaan jos ette vielä ole hänestä olleet tietoisia. Ukko on varsin selväsanainen ja järkevä.

  https://www.youtube.com/user/psychicmovies/videos
   
 2. vierailija Vierailija

  ''Mukana joukossa löytyy myös hänen ennustuksiaan - useita videoita - ensi vuodelle 2020 ja siitä eteenpäin.''

  suomennappa jotain.
   
 3. vierailija lisää Vierailija


  ”Balkanin Nostradamus” Baba Vanga kuoli jo vuonna 1996, mutta häneltä jäi runsaasti ennustuksia tuleville vuosille.

  Bulgariassa Petritšin kaupungissa suurimman osan elämästään asunut Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana. Sen jälkeen hän alkoi ennustaa ja usein aika osuvasti. Tosin kysymys on pitkälti tulkinnasta, koska ennustukset olivat melkoisen yleisluontoisia


  Vangan mukaan Kiinasta tulee maailmanvalta vuonna 2019. Sekin meni ehkä muutamalla vuodella pieleen, Kiina on jo nyt kiistatta sekä sotilaallinen että taloudellinen supervalta, jonka ote maailman tapahtumista on koko ajan kasvussa.

  Vanga myös ennusti, että muslimien armeija valtaa Euroopan. Vanga-uskovaisten mukaan tämä on selvä viittaus Isisin nousuun. Tosin muslimien hallinnassa Euroopan talous alkaa taas kukoistamaan.


  Tsunami iskee

  Useat Vangan ennustukset käsittelevät Venäjää. Alkavalle vuodelle 2019 Vanga kertoo, että Venäjän johtaja ”Vladimir” yritetään murhata. Vastuussa teosta ovat hänen omat turvallisuusmiehensä. Selvänäkijä ei osannut kertoa, onnistuuko yritys.

  Vaikeuksista huolimatta Venäjällä tulee menemään hyvin, arvio mystikko vuonna jo 1979. Hän puhui nimen omaan Venäjästä, ei Neuvostoliitosta.

  – Kaikki sulaa, kuin jäätiköt. Vain yksi jää jäljelle, Vladimirin kunnia. Venäjän kunnia. Mikään ei voi pysäyttää Venäjää.

  Aasiaan iskee 2019 mega-tsunami, samankaltainen kuin vuonna 2004. Amerikan presidenttiin (jonka nimeä selvänäkijä toki ei tiennyt) puolestaan iskee mystinen sairaus, jonka seurauksena presidentistä tulee kuuro ja jonkinlainen aivovammakin jää pysyväksi.


  Mars hyökkää

  Tuhon ja kauhun lisäksi Vanga on nähnyt tulevaisuudessa myös kaikkea hyvää. Ihmiskunta keksii uuden energialähteen ja vuosien 2025 ja 2028 välillä kukaan ei enää näe nälkää. Venukseen lähetetään miehitetty raketti. Elimien valmistamisen (kloonaamisen?) avulla kaikki sairaudet voidaan parantaa.

  Vuosien 2170 ja 2256 välillä ehtii tapahtua paljon. Marsissa on pysyvä siirtokunta ja siitä tulee ydinasevaltio. Se alkaa vaatia itsenäisyyttä Maasta.

  Ihmiset jatkavat Maapallon ulkopuolisen elämän etsintää ja ”jotain kauheaa” tapahtuu noina vuosina. Me ilmeisesti löydämme jotain, kenties merten syvyyksistä.

  Vuodesta 4302 vuoteen 4674 hyvän ja pahan käsitteet ovat poistuneet. Ihmisistä on tullut kuolemattomia ja me olemme sekoittuneet ulkoavaruudesta tulleiden muukalaisten kanssa.

  Kaikki on hyvin jonkin aikaa, mutta vuonna 5079 maailmankaikkeus tuhoutuu.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3f111604-0ff4-420e-ae0d-639a4878571d
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti