Hae Anna.fi-sivustolta

Ensin nega, sitten plussa -tarinoita?

Viestiketju osiossa 'Odotusaika' , käynnistäjänä _lilja_, 20.08.2008.

 1. Ehkäsittenkin.. Vierailija

  Huomasin tämän ketjun ja hienoa lukea että muutkin on kuitenki plussanneet.. 4 päivää myöhässä, testi näytti negaa.. kiva lukea että toivoa on vielä. Viikon päästä uusi testi jos ei tätiä ala näkyä :)

  Seuraakohan tätä ketjua enää kukaan, olisi mukava lukea päivityksiä tilanteisiin? :)
   
 2. Moonie Vierailija

  Nostetaas vanhaa ketjua. Tästä lienee apua muillekin piinailijoille :)

  Testasin tänään dpo10 puhtaan kirkkaan negan. Ärsyttävää mutta ehkä se tosiaan vielä voi muuttua :)

  Esikosta oli dpo10 kirkas nega, dpo11 haamu ja dpo12 plussa. Toivon siis että tämäkin vielä plussaksi muuttuu :cool:
   
 3. vierailija Vierailija

  Minulla ollut jo pari viikkoa aivan kuin raskaus oireita (pahoinvointia, kihelmöintiä/kramppeja ala vatasaas, yms.) tänään aamulla tein testin näytti negaa..
  Noin kaksi viikkoa sitten minulla oli ns menkat (ei kipuja eikä vuoto ollut normaalia vaan sellaista tiputtelua.) voin olla melkein sata varma että olen raskaana. Mutta täytyy katsoa viikon tai parin päästä uuden testin merkeissä.
  Tästä keskustelusta on apua ja tämä antaa vähän lisää toivoa :)
   
 4. vierailija Vierailija

   
 5. KateHill Vierailija

  Mulla kp 26/25-27 tänään ja puhdas negatiivinen testi. Eilen olin vielä näkevinäni jotain haamua eilisessä testissä..Mutta ehkä parin pvn päästä uus yritys, ellei täti nyt kurvaa kylään..
   
 6. Joskonyt Vierailija

  Voi seuraako tätä ketjua enään kukaan? Tuli googlella vastaan. Miten teille kävi, tuliko plussa? Me ollaan miehen kanssa puoli vuotta yritetty nyt toista lasta ja aina ollut säännölliset kuukautiset. Tänään piti alkaa mutta aamulla tein testin ja silmäthän jo tässä vaiheessa näkee missä viivan kuuluis olla ja illalla tein uuden ja täys nega. Menkoista ei vielä jälkeäkään. Huoh ois mukavaa jos joku tänne vielä eksyis ja sais vertaistukea!
   
 7. Täällä kans Vierailija

  Täällä kans menkat nyt 3 päivää myöhässä. Tehny testin eilen ja tänään, molemmat neg. Me alettiin ihan nyt huhtikuussa rennolla mielellä yrittämään ensimmäistä lasta ja voi kun toivois että olis tärpänny.
   
 8. vierailija Vierailija

  Ei halvat testit huonoja ole. Sinulla vaan ei ollut virtsassa tarpeeksi sitä raskaus hormonia aikaisemmin. Testi tulokseen vaikuttaa myös se, kauanko virtsa on ollut rakossa. Mitä kauemmin, sen parempi tulos mitä vahvempaa pissa on eli silloin hormoniakin on ehtinyt virtsaan erittyä. Monet netistä tilatut testit ovat paljon herkempiä kuin kaupan tai apteekin omat. Yleensä testissä näkyy viiva kun 25miu ylittyy. Netin herkimmissä testeissä herkkyys jopa 10miu.

  Kokeilin kerran kaupasta ostettua erikoista liuskatestiä joka näyttäisi tuloksen jopa 5pv ennen oletettujen menkkojen alkua..negaa näytti vaikka normaalit liuskat jo plussasivat.
   
 9. N43V Vierailija

  Oon 43-vuotias ja yritämme mieheni kanssa lasta. Menkat on nyt myöhässä 10 päivää ja eilen clearbluen viikkotesti näytti negaa. Oli jo toinen testi jonka tein eikä plussaa näy ei kuulu :'( Edelliset kuukautiset tulivat ajallaan (kp24) mutta kestivät vain 1 päivän. Rinnat on olleet tosi kipeät ja turvonneet edellisestä ovulaatiosta saakka eli pian 2 kuukautta. Pelkään että näinköhän orastavat vaihdevuodet sotkee koko raskaustumiskuviot täysin vai voisinko sittenkin olla raskaana... Elättelen toivoa viimeiseen asti.
   
 10. Tuskastunut Vierailija

  Huoh.. Kp 35 (kuukautiset siis viikon myöhässä) ja 4 negatiivista testiä tehnyt. Viikko ennen oletettuja kuukautisia, eli nyt siis kaksi viikkoa sitten, rinnat oli tosi kipeet kuten aina ennen kuukautisia.. Ei muita oireita. Mainittakoon vielä, että emme yritä yrittämällä. Niin ressaavaa tämä :D
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti