Hae Anna.fi-sivustolta

Enterorokko

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä Rusakko, 28.08.2006.

 1. ei mikään lapsi Vierailija


  Kiva tauti!
  Mä aattelin kolme päivää sitten et olin vaan kylmettäny itteni, kuumetta oli ja kurkku tosi kipee. Sitte alko kolmantena päivänä tulee näitä "ihania" kutisevia rakkuloita, eikä pystyny oikee ees nukkuu. Joku kirjotti et voi kestää kuukauden!?

  Ja netissä puhutaan vaan "lastentaudista". Lastentauti my ass, on tässä jo ihan ikää kokonaiset 29 v...!
   
 2. Enter och rock!! Vierailija

  Mä kyllä heittäisin tän "enterorokon" vyöruusun ja vesirokon kanssa samaan kategoriaan, sen verran inhottava ja rankka tauti. Kävin just ottamassa heinixiä 10mg kun täällä jotkut vinkkaili antihistamiinien apuja, joten kokeillaanpa..

  Mulla alko pienen pienellä rakkulalla suussa, seuraavana aamuna ilmesty polvitaipeisiin pahasti kutisevaa "ihottumaa", ja siitä about tunnin välein pilkut rupes leviämään/ vaihtamaan paikkaa jaloissa, reisiin, nilkkoihin, jalkapöytiin, varpaan niveliin...ensimmäisen päivän olin liikenteessä, mutta ajoittain löysäilin kun sen verta kuumeilu verotti jaksamista ja kurkkua muuten aristi, luulin vilustuneeni kunnes kuulin et oireet vastaa enterorokkoa. Toisena päivänä en enää oliskaan pystynyt menemaan, kuume oli noussut ja pilkut levinny habaan, kyynärpäihin, ranteisiin, rystysiin, kylkiin, vatsalle, selkään ja olo vaati buranaa ja unta.

  Nyt kaks edellistä päivää menny buranalla nukkuessa ja pari kertaa suihkussa/päivä. Suihkun apu tosin heikonlainen kutinaan, auttaa just sen aikaa kun jaksaa suihkussa olla. Sitten oonkin kaatunu petiin takas. Joo,o pahinta on tosiaan nää yöt ja aamut, tuntuu et pilkut ja paukamat villiintyy ja valtaa koko kehon itelleen. Noi meikäläisen pilkut ja paukamat on tosiaan jokanen ihan yksilöitä, on vaaleeta ja punasta ja valkosta punasella reunuksella, muoto ja koko vaihtelee. Nyt on muuten tullu korviin, silmäluomiin ja poskiin, vissiin päänahassa hiusten alla on myös..ihan sairas fiilis ku polttaa se kipu ja turha luulla että pystyis olla raapimatta vaikka kuinka yrittää!

  Flunssaoireet, yskä ja nuha mulla on ainakin tässä samalla. Suun ympärillä mulla ei ole ollu, muuta ku kaks päivää sitten jotain kutisevia juttuja joita luulin finneiksi, jotka ei niitä kuitenkaan sit ollut. Ne on jo lähtenyt pois ja toivottavasti uusia tai pahempia ei tuliskaan. Huulet mulla täs on kuivat ja kipeet. Kurkku aristaa enää vain vähän.

  Kuulkaas enot, nyt on kulunu 35minuuttia kun otin heinixiä ja kutina on rauhottunu ihan huomattavasti!! Vielä tosin sitä kihelmöintiä on reisissä ja pohkeissa, pitäsköhän käydä nappaamassa toinenki 10mg vai vielä odottaa toiveikkaana kymmenen minuuttia.. Tässähän tuli jo sellanen olo, että pystyis nukkumaan!! <3

  Jaksamista kaikille enterorokkoilijoille ja kynnettömille immeisille!

  Peace and love!
   
 3. joanna Vierailija

  Täällä myös yksi enterorokkoa sairastava..

  Itselläni oireet alkoivat kovina mahakipuina ja samalla esiintyi kovaa päänsärkyä, pahaaoloa ja kuumetta oli aluksi 37. Myöhemmin kuume kävi yleensä 38,7 kieppeillä. KYS:ssä kävin, koska aluksi luulin että tämä on jotain muuta esim. umpilisäkkeen tulehdus tmv, koska kivut olivat todella pahoja eikä pystynyt mitään syömäänkään. Testeissä ei kumminkaan näkynyt mitään ja sain vaan särkylääkettä ja määräsivät kotiin lepäämään.
  Meni päivä tai kaks, kunnes rupes kilpirauhaset turpoamaan ja tuli kurkkukipu.
  Sitten yön aikana oli noussut näitä rokkoja (aftoja) suuhun, etenkin nieluun, kitalakeen yms. Nieleminen on vaikeaa.
  Nyt 4pvä sairastettuani oireet senkun vaan pahenee. Rokkoja on tullut käsivarsiin, kainaloihin, kämmeniin, sormiin, kynsien alle, jalkapohjiin, käsitapeisiin, varpaisiin, nenään ulko- ja sisäpuolille, otsaan, poskiin, suunympärille sekä koko suu sisältäpuolenkin täynnä, korviin ja koko päänahka on rokkoja täynnä (noussut myös kivuliaita patteja, jotka aiheuttavat kovaa painetta/särkyä päässä), sekä myös joissain kohi mahaa ja reisiä on näitä rokkoja. Taidan jo muistuttaa pikku hiljaa porsasta..
  Rokot ovat ulkonäöltään tosiaan todella erilaisia. On kellertävää, punaista, vaaleaa, pientä ja isoa eli laidasta laitaan.
  Hirveästi näitä kutittaa ja kirvelee, sekä jotkut rokot ovat ihonsisällä eikä niitä näe, mutta kivun tuntee. Kävely on vaikeaa ja kivuliasta, koska jalkapohjissa on näitä rokkoja.
  Olen yrittäny juoda mahdollisimman paljon, sekä kosteuttavaa perusvoidetta olen laittanut rokkoihin jotta lievittäisi hieman kutinaa, sekä apteekista sai ostettua Zyrtec 10mg - tablettia, kalvopäällysteitä joka auttaa kutinaan. Pitäisi sinkkivoidetta kokeilla, että olisiko siitä hyötyä.. Mutta eihän tälle taudille ole mitään parantavaa lääkettä, vaikka voisivat hyvinkin keksiä koska tämä on kyllä niin rasittava ja hermoja koetteleva tauti, kun vaan voi olla. Jospa tämä tästä parantuisi, eikä jäisi arpia ihoon sekä ei tulisi mitään jälkitauteja.

  Paranemisia kaikille, kyllä me tästä selviämme! :)
   
 4. mummo-49 Vierailija


  Kävimme äsken Hämeessä kylässä ja siellä oli myös talon isäntä juuri sairastanut tämän taudin. Hän oli joutunut tämän sairauden vuoksi 5 vrk sairaalaan (68v) Tällä hetkellä häneltä irtoaa käsistä ja varpaista kynnet.Ompa kova tauti.
   
 5. kyllästynyt Vierailija

  miulla rakkulat ovat tosiaan olleet syyskuusta asti, ja vieläkin tulee lisää aika ajoin... Muita oireita ei ole paitsi totta kai hirvittävä kutina rakoissa. Rakot ovat tosi suuria n. 3-4cm halkaisijaltaan ja niissä on vaalea keskus... Lääkärissä en ole käynyt suomalainen mies kun olen, rasvata oon yrittänyt..
   
 6. enteroäiti Vierailija

  Tässä ensin taustoja miedän versiosta. Meillä sairastui enterorokkoon viime pe 11 kk lapsi. Hänellä alkuun 2vrk kuumetta, korkeimmillaan 39,4 ja ensin rakkuloita suun ympärillä (ja suussa), seuraavana päivänä jo käsissä sormista kyynärpäihin ja jaloissa nilkoista pakaroihin asti. Vartalossa ei yhtään näppyä, josta päättelin, että enteroa tämä on. Kun kuume oli ohi, on lapsi ollut ihan hyvin jaksavainen eikä vaikuta siltä, että olisi kutinaa ja normaali ruokailukin on onnistunut. Lapsen rakkulat olivat pääosin 2-4mm kokoisia ympyröitä, joissa osassa nestettä. Nyt naamasta on rakkulat jo kuivuneet pois, muualla vielä jälkellä.

  Itse sain taudin heti perään. Ma alkoi kurkkukipu, ti oli päiväsaikaan kuumetta, joka nousi parissa tunnissa 37,8 ja laski myös parissa tunnissa alas. Ti näkyi suussa näppyjä. Eilen ke sitten pieniä punaisia näppyjä kämmenissä ja muutama isompi käsivarressa. Tänä aamuna rakkuloiden/ihottuman määrä lisääntynyt ja kämmenissä kova kutina ja ihon kiristys. Rakkuloita päänahassa ja pieniä määriä eri puolilla kehoa. Myös selässä ja vatsassakin pientä punaista ihottumaa. Ei pitäisi tulla keskivartaloon??

  Muuten olo tuntuu ihan terveeltä lukuunottamatta kutinaa kämmenissä ja jalkapohjissa ja ihon rakkuloita. Onkohan siis ok touhuta kotitöitä esim. lumen kolausta pihalla? Luulisi näin olevan, vai onko jollekin lääkäri toisin sanonut? Tartuntavaaran vuoksi emme kyllä muiden seuraan viitsi vielä mennä.
   
 7. kyllästynyt Vierailija


  ei ollutkaan enää enterorokkoa, vaan meni psoriasiksen puolelle.. Psoriasis ? Wikipedia
   
 8. ööööööh Vierailija

  Siis kertokaapa voiko tää nyt olla tota...
  Isommalla tuli kuukaus sitte omituisia näppylöitä takareisiin ja pakaroihin ja käsivarren taipeisiin. Muutamia päiviä siitä oli kuumetta korkeimmillaan 39,4 ja crp koholla. Kuume laantui kahdessa päivässä mutta nuha jäi ja oli vielä pari viikkoa vähän tukkosen kuulonen. Nyt alkoi taas uudestaan oltuaan ihan hetken melkein nuhaton ja nyt on viikon ollut tosi kova nuha. Näppyjä on vielä vähän pakaroissa ja tänään on ollut vähän maha kipeänä ja tuli yksi ripulikakka...

  Pienemmällä alko viikko isomman ekoista oireista kova nuha ilman kuumetta, viikko terveenä ja samaan aikaan vielä kovempi nuha kun isolla. Lisäks yskii hurjasti ja kakkakin oli vähän normaalia löysempää. Viimeyönä huusi lähes kolme tuntia ja vääntyili...

  Lääkärissä käytiin kun olin varma korvista, mutta puhtaat ovat kummallakin eikä muutenkaan kuulunut keuhkoissa mitään... Samanlaista kellään? Ja pk-seudulla pyöritään...
   
 9. PIa Vierailija

  Sairastin tosi rajuna enterorokon ja joudun sairaslomalle yli 4 viikoksi. Nyt irtoaa kynnet sormista! Kutina vaihe oli kamala ja siihen auttaa ATARAX ihan älyttömän hyvin, pyytäkää lääkäriltä. Lääke väsyttää kamalasti, mutta ei se haittaa kun muutenkaan ei voi muuta tehdä kuin maata. Ihan kamala tauti, en toivo kellekkään. Onneksi lapsillani 15 ja 19 v se kävi lievänä.   
 10. Kats Vierailija

  Minullakin ollut nyt enterorokko joko 3 viikkoa putkeen tai sitten alkuun oli lenssu ja sen perään tuli heti tämä rokko. Oireet täsmää, rakkuloita; kipeitä ja kutisevia. Kurkkukipua, kuumetta ja lihassärkyä. Eniten on kuitenkin järkyttänyt kipu kynsissä. Ilmeisesti nuo nyt sitten lähtevät, samoin kun iho...

  Kysymykseni koskeekin tätä kynsien lähtemistä, tippuvatko ne tosiaan yhtäkkiä pois?
   
 11. köllöillen Vierailija

  Viides päivä taudin kourissa. Vai vielä lastentauti! Voi lapsiparat kun aikuisellakin tekee näin tiukkaa! Sisareni kyllä tuumasi, jotta lapseksiko jälleen kun tuo 50 rajapyykki lähestyy.

  Kuume pyöri kaksi ensimmäistä päivää 39 ja 40 välissä. Vetää veteläksi tämän ikäisen naisen!
  Viileällä vedellä suihkuttelu helpottaa hetkellisesti kutinaa ja jomotusta. Sitten päälle jojobaöljyä, mehiläisvahavoidetta ja sinkkitahnaa joka jättää ruskean kerroksen. Helpottaa sen verran että saa nukutuksi ainakin tunnin verran ja sitten homma uusiksi.

  Sain toki lääkäriltä Ataraxia. Kutina kyllä helpottuu, mutta tilalle tulee kihelmöivä tunne ja kipu jää. Kipuun sitten buranaa. Viime yön sain nukkua jo tauotta eikä kutinakaan ole enää mainittava. Näppylöitä on vielä tullut sinne sun tänne mutta, eivät onneksi paljon kutia. Kädet ovat kyllä kamalassa kunnossa. Kävelykin on aika hankalaa kun varpaiden välit ja kantapäät ovat näppyiset.Luojan kiitos herkimmät alueet siellä vähän ylempänä, ovat säästyneet näppylöiltä. Millä sitä sitten pissittäis?

  Tyttäreni kysyi tänään ystvällisesti puhelimessa, että:"Joko kynnet lähtee?" HERRAJUMALA!
  Niistäkinkö tässä pitää vielä luopua näillä kymmenillä! Se on sitten lähdettävä tekokynsien ostoon jahka tästä jalkeille pääsee.
  Sitä odotellessa.... jalkeille pääsyä nimittäin
   
 12. Elina84 Vierailija

  Kynnet ei meillä ainakaan lähtenyt yhtäkkiä, vaan pikku hiljaa näki että alkoivat irtoileen, tulivat vaaleaksi ja yht äkkiä sit huomas kun kynsi "roikku" enää yhdestä kulmasta. Ja uusi kynsi oli heti alla. Vielä noin kolme kuukautta taudista irtosi pojilta kynsiä. Itseltäni vain etusormesta osittain. Jaksamista ja kärsivällisyyttä, tauti on kamala!
   
 13. Janne47 Vierailija

  Joo'o, ihmeteltiin viikko sitten mikä on parivuotiaalla pojallamme kun "pipiä" kovasti valitti.
  Pikku kaveri oli varsin tuskainen pari yötä. Enteroksi taudin sitten tulkitsimmi.

  Nyt tuli sitten minullekin. Alkoi eilen pienellä kurkkukivulla ja lämmöllä (37,4). Nuo kihisevät näppylät kämmeniin on tullut tässä illan aikana alkaen klo 19.

  Tämän keskustelun löysin kun ihmeteltiin vaimon kanssa että onko vain "lasten" tauti.
  Nyt milenkiinnolla odottelen mitä tuleman pitää.
   
 14. Janne47 Vierailija

  Ma yö tosi tuskainen, käsissä ja varpaiden välissä infernaalinen kutina. Pikku torkuilla meni yö
  Ti päivä jatkoi suht samanlaisena, kuitenkin iltaa kohti kutina muuttui enemmän kosketusarkuudeksi.
  Vrt, kun polttaa sormen kattillaan tms, niin samalta tuntui kaikissa sormissa.

  ti yö sai jo vähän nukuttua.

  ke-to (nyt klo 12) käsissä edelleen "mojovasti" pisteitä, eivät enään varsinaisesti kipeitä. Kädet tuntuvat lähinnä puutuneilta ja muuten olo vähän muissa maailmoissa. Kuumetta ei ole ollut ja kurkku vähän arka.
   
 15. piipa Vierailija

  Ensin oli pieni kuume, lihaskipuja, pahoinvointia ja vatsaoireita. Sitten alkoivat näppylät tulla. Nyt on menossa viides päivä ja näpyt vaan lisääntyy. Kutina on armoton ja näpyt sen kun lisääntyy-joka puolelle kehoa. Kestääköhän tämä pitkään????
   
 16. Elina84 Vierailija


  Viikon verran on kivut, sitten siitä viel lähtee sormista, jalkapohjista nahkat ja parin kuukauden päästä kynnet. Et sanotaan että 4kk päästä tauti ohi. :) No näin meillä. Jaksamista!
   
 17. jättijalka Vierailija

  Nyt antaas tulla: tehokkaita tapoja lievittää tätä aivan järjetöntä kutinaa ja kirvelyä? Jalat niin täynnä näppyjä ettei kenkiäkään jalkaan saa, ja niin pirun kutisevia että. Unettomat yöt ja päivät kiipeilessä seinille... neljäs päivä menossa.
   
 18. Etsimme psoriasiksesta kärsiviä henkilöitä haastateltaviksi erilaisiin artikkeleihin. Kerro, miten psoriasis on haitannut Sinun elämääsi ja oletko saanut siihen apua?

  Tarinat julkaistaan nimellä. Korvaamme haastattelusta 50 euron lahjakortin.

  Jätä yhteystietosi ja kerro hieman itsestäsi:
  Projektipäällikkö Marika Hiltunen, Kaufmann Agency Helsinki Oy,
  [email protected] tai puh. 050 34 97 405.
   
 19. OLEN 50-60 KYMPIN VÄLILLÄ OLEVA AIKUINEN JOKA SAIRASTUI "LASTENROKKOON" .
  ILO OLI KAUKANA 1,5 VKO:a RAKKOJA TULI KUIN SIENIÄ SATEELLA TOISET MENI JA UUDET TULI, IHO UUDISTUI NÍIN MONTA KERTAA ETTÄ EN PYSYNYT LASKUISSA.
  KÄMMENISSÄ, JALKAPOHJISSA, KURKUSSA, KORVISSA NIITÄ OLI.KUUME OLI KORKEA MELKEIN VIIKON ( 39.7) TÄMÄN JÄLKEEN AINA ILTAPÄIVÄLLÄ KUUME NOUSI (37.7) NÄHTÄVÄKSI JÄÄ MITEN PITKÄÄN TÄTÄ JATKUU.
  ANTIBIOOTTI ON MENNYT VIIKON, EIKÄ VIELÄ LÖPPUA NÄY TÄLLE TAUDILLE.
  JAKSAMISTA KAIKILLE TÄMÄN TAUDIN SAAANEET AIKUISET LAPSET:)
   
 20. surullinen Vierailija

  Onko kellään tullut näppylöitä kamalasti kasvoihin, päänahkaan ja korvantustoille?
  Minun pääni on niinkuin olisin ampiaispesään tuikannut sen.. Raskaus alkuvaiheessa ja ikää 23v.
  Tästä ku selviän, ni selviän mistävaan!!
   
 21. isä Vierailija

  Kolme vuotta myöhemmin...

  Enpä juuri ollut kuullut koko taudista ennenkuin tuli itsellä vastaan. Lapsilla olisi voinut mennä jonain muuna näppylä-/kuivaiho-ongelmana lisättynä samanaikaisella nieluun iskeneenä pöpönä.., mutta nyt jalat turvonneina (+ pienet sadat näppylät kämmenselissä, isommat kipeät kämmenissä ja jalkapohjissa, sekä muutamia kasvoissa) niin, että käveleminen on yhtä ..., niin tuli mieleen, että onko muita kokemuksia tältä kierrokselta?
   
 22. entero Vierailija

  Voin suositella 4-v tytön kanssa käytetty kauheaan rakkulaiseen suuhun/nieluun AFTEX suihketta. Kipu lähtee heti suihkauksen jälkeen paikasta. Kannattaa kuitenkin suihkutella menemään kunnolla jos haluaa kunnolla helpotusta.
  Kipulääkkeeksi burana 200mg + paratabs 250mg x 3 vrk koska kipulääkityksessä ei kannata pihistellä. juotavaksi nutridrikejä koska ruokaa ei pysty syömään.

  Meillä tytöllä vielä ikenet tosi tulehtuneet ja vertavuotavat. Tuntuu nii pahalta katsoa tuota hommaa jo 6vrk. Huomenna etsitään jotain tuohon kauheaan ientulehdukseen apteekista.
  jaksamista kaikille hoitajille ja potilaille. Potilaan kuuluu saada kyllä 110% huomio. Nii karsee tauti on.
   
 23. espoo Vierailija


  En ollut minäkään kuullut ko.rokosta aikaisemmin aikuisilla. Meillä ei ole lapsia, joten taudin lähde on kyllä ollut ihan joku muu kuin päiväkoti omassa tapauksessani. Maanantaina nousi korkea kuume (38.5) ja kurkku oli kipeä. Kuumetta kesti noin vuorokauden, jonka jälkeen kädet alkoivat kutisemaan ja ensimmäiset vesirakkulat nousivat. Luulin ensin allergiseksi reaktioksi, kun olen atoopikko. Rakkuloita on onneksi tullut vain vähän muualle - varpaiden alle, kyynärpäähän ja kasvoihin muutamia. Yläkropassa on ollut punaisia pilkkuja, mutta ei rakkuloita. Käsissä näkyy myös ihon ja kynisen alla punaisia laikkuja- toivottavasti tämän vuoden rokossa ei kynnet irtoa:)

  Kutina käsissä on ollut aivan hirveä, Atarax auttanut jonkin verran. Sain lääkäriltä myös antibiootteja sisältävää voidetta, koska käsien iho oli päässyt raapimisesta tulehtumaan. Nyt tilanne tuntuisi olevan jo voiton puolella, mutta kädet ovat kauhean näköiset - tulipunaiset turvonneet korput, joita ei tee mieli julkisesti näytellä.

  Onko kellään vinkkiä, millä kädet saisi taas näyttämään normaaleilta?
   
 24. satu Vierailija

  Viikko sitten kuume nousi yhtäkkiä suoraan 39,3. Joka päivä on kuume koko ajan ollut siellä 39 joko yli tai hiukka ali (jopa 39,7!), suuhun tuli ensimmäinen rakkula eilen (5pv kuumeen alusta), tänään heräsi koko suun limakalvot täynnä isoja kipeitä rakkuloita.

  Oli yhtenä pnä ripulia, on ollut syvää yskää, hieman tukkoisuutta, ei juurikan särkyjä, mutta KAMALAN KURJA OLO, ja aivan vetämätön. Lääkärissä käytiin juuri ennenkuin rakot ilmestyivät, tulehdusarvot ja hiutaleet (myyräkuume-epäily) olivat ihan normaalit. Virus siis vaan, paljon särkylääkkeitä rakkulakipuun, suuhun ostin tänään imeskeltäviä Bepanthen pillereitä limakalvojen nopeampaan parantamiseen. Taudin rajuus on täysin yllättänyt minut, poikaparka, onneksi ei (ainakaan vielä) ole ollut rakkoja kuin suussa.
   
 25. opiskelija Vierailija

  Tää taas ilmeisesti jyllää, monelta oon nyt kuullu että sairastaa ja on myös muhun iskenyt.

  Viikko sitten alkoi vatsakipu ja ripuli, luulin että johtui epäsäännöllisistä ruoka-ajoista ja oon muutenkin aina kärsinyt vatsavaivoista.
  Eilen nousi suuhun kolme rakkulaa; yksi alahuulessa, yksi vasemmalla puolella takahampaiden vieressä ja yksi oikealla puolella samassa paikassa. Nyt on myös kielessä aristava kohta, samoin ikenessä. Koko suu ihan järkyttävän kipeä, myös nielu!
  Mehujäitä, mehukeittoa ja jugurttia oon syönyt. Kylmä helpottaa hetkellisesti mutta iske pian takaisin kahta kauheempana... Vissy on ehkä ollut parasta juomaa. Sen voin sanoa että koskaan ei oo tehnyt näin paljon mieli KIINTEÄÄ RUOKAA!
  Kokeilin myös tuota AFTAX-suihketta, mutta ei ollut mulla mitään apua. Sitä on vaikea kohdistaa tuonne takahampaiden juuriin, ehkä en vaan osaa käyttää sitä?

  Kuumeinen olo ollut kolme päivää, mutta siis ihan jotai reilua 37 jos sitäkään.
  Kauhulla odotan että ilmestyykö mulle noita rakkoja muualle kuin suuhun... Oikean käden keskisormessa on punertava kohta mikä kutiaa, kai se siihen sit alkaa rakkoa puskemaan.
  Lisäksi pakarassa, korvalehdessä ja yhdessä sormessa kaikissa erilaiset näpyt, en tiedä onko tätä vai jotain muita näppyjä?
  Etusormen kynsi myös vähän kipeä, luulin että johtuu siitä et otin tekokynnet vähän aikaa sitten pois, mutta en tiedä...

  Todella ärsyttävää myös siltä kannalta että tänään alkoi syysloma... Sängyn pohjalla taitaa mennä. :( Että ketuttaa!

  Tsemppejä muille taudin kanssa kamppaileville!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti