Hae Anna.fi-sivustolta

Entiset elämät, onko sitä?

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä kuka olin, 29.01.2010.

 1. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 054
  Saadut tykkäykset:
  1 922
  Se on kuule realismia, ei vähättelyä...
   
 2. Awa* Uusi jäsen

  liittynyt:
  30.10.2009
  Viestejä:
  4 561
  Saadut tykkäykset:
  0
  Luovuus ei todellakaan ole millään tavoilla rajoittunutta vain taiteisiin. Monet uudet ratkaisut kaikilla elämänalueilla, jotka muutoksia tarvitsevat, luovuuden energioiden voimilla muuttuvat - jopa uskomuksetkin.:)
   
 3. No Vierailija  Oletko tosissasi viestilläsi Awa*?

  Onko tätä mestari- ja ylösnoussutta, tai jopa mestari höpinää enää olemassakaan?

  Ja jopa niin, että tämä Paul Venetsialainen olisi joap ylösnoussut viidennen ulottuvuuden valon mestari. Pitää oikein vetää lippaan ja kunnioittaa häntä!

  Mistä näitä kummallisia juttuja oikein tulee?
   
 4. Awa* Uusi jäsen

  liittynyt:
  30.10.2009
  Viestejä:
  4 561
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sinun tulee itse selvittää, kuinka valon mestarit kanssamme yhteistyössä energiatasolla toimivat.
   
 5. enkelirakas Vierailija


  Täällä toinen, minua auttaneet

  Kristus Sananda
  Buddha
  Mestari Kuthum
  Saint Germain (erityisesti!!)
  AE Mikhael <3

  Tiliä en tee, mutta sanon vaan että mahdollista on.
   
 6. No Vierailija


  Minulla ei ole mitään käsitystä siitä, miten nämä Valon Mestarit kanssamme enerigiatasolla toimivat, koska koko käsite on minulle absurdi.

  Hyvä, että he toimivat kanssasi tällä energiatasolla, mutta eivätkö he voisi levittää tietämystään koko ihmiskunnan avuksi. Eivätkö Valon Mestarit voisi ratkaista Libyan tilanteen tai Japanin katastrofin?

  Sääli, että he toimivat vain enerigiatasolla, sillä muuten heistä ei ole ihmisille mitään apua.
   
 7. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 054
  Saadut tykkäykset:
  1 922
  Mäkin vastasin, multako sulla ei ollu mitää kysyttävää? Ihan kiinnostuksesta kysyisin miksei? Mikset esmes vaikka kyseenalaistanu? Siksikö kun myönsin että voi olla unta ja en kaivannu muiden uskomista?
   
 8. hö-höööö.... Vierailija


  Hah-hah-haa....! Sainpa komeat naurut! ;DDD
  Sinulla ei sitten ole mitään käsitystä ihmisen henkisestä kasvusta ja sen eri vaiheista, kun oletat, että ne Valon Mestarit heti ilmestyvät apuun, kun arvon ihminen vaan suvaitsee vinkata, että hei apuun sieltä ja heti! ;))))
   
 9. maa kutsuu Vierailija


  Mikä lainaamassasi kommentissa oli sinusta hauskaa tai huvittavaa?

  Kirjoittaja kysyy asioista, jotka askarruttavat monia, tämän hetken tapahtumista maailmassamme, joista seuraa paljon hätää ja tuskaa.
  Outoa nauraa, en voi tietenkään hänen ajatuksiaan tietää, mutta kyllä mutta kyllä monet ihmiset esim. rukoilevat äärimmäisen hädän hetkellä vaikkeivät ikinä ennen!
   
 10. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 932
  Saadut tykkäykset:
  18
  Tätä minäkin olen ihmetellyt. Jos Valon Mestarit kerran tietävät kaiken, mikseivät he ole kertoneet meille ihmisille miten fuusioreaktori rakennetaan? Itsestäänselvyyksiä heiltä kyllä tulee - kuten ymmärtäkää toisianne, älkää sotiko, rakastaa - mutta mitään sellaista tietoa heiltä ei tule, mistä ihmiskunnalle olisi oikeasti hyötyä.
   
 11. mietiskelevä Vierailija

 12. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 932
  Saadut tykkäykset:
  18
  Kyllähän tuossa kanavoinnissa kovasti mainostettiin ekologisia tapoja tuottaa energiaa, mutta eivät nuo mitään sellaisia asiota olleet, joita me ihmiset emme jo tietäisi. Ydinvoimaa käytetään siksi, että se on kustannustehokasta verrattuna muihin energiamuotoihin. Maalämpö, tuuli- ja vesivoima ovat kalliita tapoja tuottaa energiaa, kenelläkään ei ole siihen varaa.

  Missä viipyy se kanavointi, jossa kerrotaan miten fuusioreaktori rakennetaan? Heti kun joku kanavoi sellaista tietoa, niin alan uskomaan kanavointeihin.

  Tai sitten, kun kanavoinneissa kerrotaan kuinka maalämpö, tuulivoima ja vesivoima voidaan toteuttaa yhtä edullisesti kuin ydinvoima.

  Pallo on teillä, Valon Mestarit.
   
  Last edited: 19.03.2011
 13. Minuakin on autettu Vierailija

  ylösnousseista mestareista on auttajina olleet ainakin:
  Mestari Jeesus
  Mestari Buddha
  Mestari Neitsyt Maria

  ja joukko pyhiä

  Tiliä en tee minäkään mutta mahdollista on.
   
 14. myös minä Vierailija

  Aivan niin, minä myös alan uskoa kanavointeihin, jos joku kanavoi tietoa, millä vaikkapa riippuvuuksista kyetään helposti ja nopeasti pääsemään eroon yksityisen ihmisen tasolla. Esimerkiksi alkoholismi.

  Kyllähän siitä eroonkin pääsee, totta kai, onhan näitä hoitomuotoja olemassa, mutta sellaista viisasten kiveä ei ole, millä sen voisi nopeasti ratkaista. ja varsinkin saisi sen alkoholistin motivoitumaan riittävästi, että aloittaisi hoidon ja pysyisi siinä. Luulisi nyt valon mestareiden omaavan sellaisenkin tietotaidon. Kas kun on niin, että ennen kuin alkoholisti mahdollisesti raitistuu, siinä on yleensä kärsitty suuria kärsimyksiä sitä ennen ja lapsille jäänyt isoja traumoja. Ja tällaisen traumaattisen lapsuuden kokenut ihminen voi olla hyvinkin vaikea sitten aikuisena, ei osaa eikä halua näyttää empatiaa eikä yleensä tunteitaan ja aiheuttaa paljon pahaa maailmalle, jopa olla niitä sotia värkkäämässä. Alkoholismi aiheuttaa myös avioeroja, eikös Hitlerkin ollut avioerolapsi?

  Että ihan tällaisia yksityisiin ihmisiin kohdistuvia apuja olisi hyvä saada sieltä viisaammista ulottuvuuksista. Pienestä ihmisestä täällä kaikki lähtee.
   
 15. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 932
  Saadut tykkäykset:
  18
  Helppoa. Lopeta alkoholin juominen.

  Se vaatii itsekuria, mutta mikään kanavointi ei itsekuria voi opettaa. Alkoholismia väitetään sairaudeksi, mutta minusta se on vain itsekurin puutetta. Syöpä on sairaus, MS-tauti on sairaus, Alzheimer on sairaus. Minusta on täysin naurettavaa väittää että alkoholismi on sairaus, jos sitä verrataan näihin sairauksiin. Jos Alzheimer-potilas voisi päättää sairastaako Alzheimeria vai ei, niin hän varmasti päättäisi, että ei. Alkoholismi on päätöksistä kiinni, se paranee sillä, kun päättää että ei juo alkoholia.
   
 16. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 054
  Saadut tykkäykset:
  1 922
 17. sdvff Vierailija

  Totta. Alkoholin otteesta irtipääseminen on omasta päätöksestä kiinni, mutta sitä ennen on ymmärrettävä miksi juo. Moni ihminen lääkitsee itseään alkoholilla. Esimerkiksi kipuja lääkitään alkoholilla. Psyykkistä ja fyysistä laatua olevia kipuja. Depressiota, stressiäkin ja stressiin liittyviä sairauksia...

  Jos on jotain tällaista taustalla, se oire, mitä lääkitään, tulee esiin alkoholin jättämsien jälkeen. Tällöin on ymmärrettävä mennä lääkäriin, jotta saa oikean hoidon vaivaansa ettei tarvitse taas avata pulloa.
   
 18. hupsis Vierailija

  Oh-hoh! Eikös Sivaltaja tiedäkään kaikesta kaikkea?!? Eikö Wikipedia ole kertonut?

  Fuusioreaktori osataan jo ihan ihmisten toimesta rakentaa ja sellaisia on rakennettu ja rakennetaan maapallolle.

  Moskovaan rakennetaan fuusioreaktori - CO2-raportti
   

 19. Elämäntavat johtavat monenlaisiin sairauksiin iän myötä; eli voidaan sanoa että olemme tehneet päätöksen nuoruudessa jo kun olemme valinneet elämätavan joka ruokkii sairauksia. Eli päätöksistä kiinni kun hankimme eläen epäterveellisesti liudan elintasosairauksia.
   
 20. Pystyy Vierailija


  mestarit siihen. Olen itsekin saanut avun riippuvuuteen. Katkesi heti siihen ilman vaikeuksia. Etsi tie niin löydät. Pyytävälle annetaan. Älä karkota nurjamielisyydellä mestareita ja välittäjiään pois luotasi. Älä vaadi heitä tanssimaan pillisi mukaan vaan etsi sinä heidät. Kunnioita lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Elä myötätunnossa ja rakkaudessa, älä katkeruudessa. Ole kärsivällinen. Et tiedä kuitenkaan kaikkea.
   
 21. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 932
  Saadut tykkäykset:
  18
  Käytin väärää sanaa, kun puhuin fuusioreaktorista. Tarkoitin fuusiovoimalaa. Nykyiset reaktorit tuottavat energiaa niin lyhyen aikaa, ettei niistä ole käytännössä mitään hyötyä.

  Mutta hyvä kun huomautit, täytyy olla jatkossa tarkempi.
   
 22. myös minä Vierailija

  Tästä alkoholismista ei kannata nyt täällä alkaa kättä vääntää, mutta tarkoitin tuolla kirjoituksellani, että koska se on monille niin hirveän vaikeaa pystyä lopettamaan vaikka haluakin olisi, ja lisäksi se on todella suuri ongelma, niin olisihan toki hienoa, jos joku "ulkoavaruudesta" antaisi ohjeen, miten siitä pääsee noin niin kuin sormia napasauttamalla eroon.

  Onhan se itsestään selvää, että eroon pääsee sillä, että lopettaa sen juomisen, sen tietää ihan joka iikka. Ongelma onkin siinä, miten siitä kuitenkaan kykenee pysymään erossa, himo on niin valtava että se ylittää oman tahdonkin.

  Eli jos tähän olisi jokin poppaskonsti, niin olisihan se huomattavasti mukavampaa kuin se pitkä yritysten ja itsetuntoa syövien retkahdusten täyttämä kivinen tie.

  En ole alkoholisti itse, joten tietysti minunkin on helppo vain sanoa, että senkun lopetat, sillähän siitä pääset. Mutta olen nähnyt ettei se onnistu ihan noin vaan.

  Ja alkoholismi olisi kuitenkin sellainen ilmiö, mikä olisi hyvä saada karsituksi täältä maan päältä, niin paljon tuskaa ja pahaa mieltä ja kaikkea negatiivista se saa aikaan, rikoksiinkin liittyy niin usein alkoholi.

  Että jospa joku kanavoisi näppärän keinon, tietysti muillekin päihderiippuvuuksille.
   
 23. ole selvinpäin Vierailija


  Lipsahtelet jatkuvasti. Olepa tarkkana!!
   
 24. EEH Vierailija


  Easy. Energiahoidolla voidaan katkaista ns napanuora siihen energiaan joka pistää ihmisen juomaan ja tulla siihen riippuvaiseksi. Sekin on vain energiaa. Ja voi tapahtua "yhdessä yössä". Fyysinen kuntoutuminen voi ottaa enemmän aikaa, mutta kun "himo" on poissa niin silloin se on poissa.
   
 25. Ahaa. Vierailija

  Kerro ihmisen nimi, joka tällaista energiahoitoa antaa. Oikeastaan jos tämä todella toimii satavarmasti, niin tämä ihminen tai nämä ihmiset ovat velvollisia jalkautumaan ihmisten pariin ja antamaan tätä hoitoa kaikkialla. He ovat saaneet maailmaa ja elämää mullistavan lahjan, joka on maailman hyväksi myös käytettävä. Eli ei muuta kuin työtä tekemään vain!

  Miksi nämä ihmiset eivät mene vaikkapa noihin alkoholistiparantoloihin ja huumehoitoloihin tekemään energiahoitoa? Yhdessä yössä potilaat paranevat ja lähtevät kotiin, uusi satsi hoidettavia tulee vuorokauden kuluttua.

  Tärkeintä on tosiaan poistaa ihmiseltä se himo. Onnistuisiko se vaikka suorassa televisiolähetyksessä koko Suomen kansalle?

  Jos minulla olisi päihteistä parantava lahja, tekisin sitä hommaa yötä päivää.

  Jos tämä lahja tulee niiltä korkeimmilta voimilta, niin huonosti ovat nämä voimat ainakin tähän mennessä apunsa antaneet. Kanavoitsijoitahan pitäisi olla itse asiassa melkein yhtä paljon kuin hoidettaviakin. Eikös se ole niin, että jos tällaiset täydelliset korkeammat voimat haluavat auttaa, on työn tuloksenkin oltava täydellinen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti