Hae Anna.fi-sivustolta

Epärehellinen siivooja

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Zoe, 01.09.2003.

 1. asp Vierailija


  Oli niillä ennen, mut se siivooja oli epärehellinen.
   
 2. % Vierailija

  Niin olikii. Anto väärin rahasta takasin. Muuten anto.
   
 3. Minttu Vierailija

  Heippa!
  Me jätetään kyllä välillä jätetään kolikoita kippoon, ihan itseä varten,(ei hirveitä määriä)josta on hyvä ottaa mukaan, kun lähtee ostaan esim.lehtiä,jätskiä ym.
  Mutt ,jos ne hävii, katotaan eka peiliin,sillä eihän se ihan järkevää oo, mutta kyllä niitten siinä pitää silti säilyä!! Ja on säilynyt!
  Mitä karkkeihin tulee, me ei ite olla persoja makeille, mutt aina silloin tällöin meille ILMESTYY karkkeja huoneeseen siivouksen jälkeen.Että semmosta:)
  P.s Kyllä mekin ollaan tehty joskus pieniä testejä, mutt ei oo valittamista.
   
 4. Vanhemmat Vierailija


  Tekstistäsi päätellen olet Minttu nuorempaa ikäpolvea. Tällä tatkoitan alle 60-vuotiasta. Ole nyt Hyvä Ystävä varovainen. Ei mitään karkkeja itsestään ilmesty; siinä on namusedät asialla. Varsinkin Kreeta on täynnä vanhoja namusetiä, jotka himoitsevat nuorempia suomalaisia naisia. Heille kelpaavat kaikki alle 70-vuotiaat, -rumatkin.

  Katso nyt Minttu uudestaan peiliin ja tee itsellesi testi:
  Pistä silmät kiinni! Jos näet jotain, olet kaunis. Jos et näe mitään, niin et näe mitään. Niin yksinkertaista se on.

   
 5. Heli Vierailija

  Minusta ei pidä yleistää,että missään maassa on vain varkaita tai vain rehtiä väkeä...itse en lomalla pistänyt tallelokeroon rahoja enkä kameraa, mutta en jättänyt niitä näkyvästi pöydille lojumaankaan...kyllä on omaa typeryyttä jos jättää arvotavarat näkyvästi pöydille lojumaan, sillä tilaisuus voi tehdä varkaan...mut harvempi varmaan lähtee asioikseen kaappeja tonkimaan varastamaan...
   
 6. voi jiisus, vai oli tupakka-aski hävinnyt, ja kehtasitte sitten vielä valittaa hotelliin. Olisitte, köyhät, jääneet kotiin.
   
 7. kysyn vaan Vierailija

  Siis mitä asiakkaan varallisuudella ja hotellin siivoojan epärehellisyydellä on tekemistä toistensa kanssa? Puolustatko varkaita?Varastatko itse?
   
 8. Urpo Vierailija

  Minkä arvoisesta varkaudesta kehtaa nostaa haloon, ettei muut huomaa köyhyytäni ?
   
 9. Lana Vierailija


  Mielestäni noin kahden tuhannen euron arvoisten helmien varastamisesta kannattaa nostaa hirveä haloo - mielellään ruokasalissa. Kannattaa mainita, ettet kuitenkaan nosta mitään poliisijuttua mokomasta pikkuvarkaudesta, vaan kärsit nahoissasi. Ja ikinä et tule tähän varkaitten pesään uudestaan.

   
 10. en edes jaksanut koko viestiketjua kelata, kun ekalla sivulla joku kertoi laskeneensa keksit paketissa, ja huomasi, että siivooja oli syönyt jokusen...joku kertoi jättäneensä LATTIALLE 2 euron kolikkoa...ja niistä sitten toinen oli hävinnyt....siis mitä helevetin sniiduja maalaisia täällä palstalla pörrää...?? Aloittaja oli kaiketi hukannut pari askia röökii, ja epäili, että se siivooja olisi ne varastanut.
  Jurrissa hävittänyt itse, ei muista, että on ne ottanut...tms..

  Kuka edes oikeasti laskee jotain keksejään, tai kolikoita, jotka lattialla roskien seassa...Ja heti syytetään siivoojaa varkaaksi...Kai sen jo järkikin sanoo, että jos sieltä huoneesta olisi ollut tarkoitus varastaa jotain, niin se EI olisi ollut kapinen keksi tai euro, silloin olisi lähtenyt rahat, passit, vaatteet, kengät tai jotain muuta arvokasta.
  Ei kukaan riskeeraa työpaikkaansa jonkun noin mitättömän asian vuoksi...olis ollut hieman eri asia, jos rahaa, siis selvää käteistä, olisi hävinnyt...mutta joku keksi...hei haloo!

  Olisipa mukava nähdä, millainen peräkylän muori näitä juttujaan kirjoittelee...olisi ehkä parempi jäädä sinne kotiin, ja käydä omassa kyläkaupassa, ja siellä sitten tarkistaa, että antaako kassatyttö oikein takaisin...

  Vain suomalainen voi olla niin juntti, että laskee keksejään,tai tekee jekun, ja hieroo karkkia perseeseensä, ja laittaa takaisin paperiin, ansaksi siivojalle, jonka odottaa pöllivän sen YHDEN karamellin....menkää hoitoon.

  Ottakaa ihmiset vähän rennommin !!!
   
 11. Lääke Vierailija

  Ota nyt lääkkeesi, ettei läheiset kärsi !
   
 12. Lana Vierailija

  Äläs nyt innostu. Tiedätkö, että on olemassa sellainen kansanosa kuin Kerrostalokyttääjät - heillä on omat nettisivunsakin. Miksei sitten voisi olla vaikkapa Palveluskuntakyttääjät. Toisihan se mukavaa ""lisäarvoa"" lomamatkalle.

  Pienten ansojen rakentelu on mukavaa, luovaa toimintaa vaikkapa sadepäivinä ja sitten se kyykyttämisen ilo...

   
 13. Susi-Issakainen Vierailija


  Tarkoitat Etelä-Suomen Kerrostalokyttääjiä. Me pohjoisemmassa asuvat emme kiinnitä huomiota pikkuasioihin. Sitten vasta kun miestä vaaditaan ja aseisiin tartutaan. Kun on tosi kyseessä.

   
 14. Nukkumatti Vierailija

  ASIAAN! Sitä olen etelän lomamatkoilla ihmetellyt, kun siivooja jättää huoneiston ulko-oven auki huoneistoa siivotessaan. Jos olen ollut vaikka uima-altaalla, ja tullut hakemaan vaikkapa kännykkää huoneistosta, siivooja on ollut makuuhuonetta siivoamassa eikä ole juuri kiinnittänyt huomiota minuun. Kuka takaa sen, että haen omasta hyoneistosta oman kännykän enkä vieraasta huoneistosta jotain sopivaa mukaani? Tai joku muu käy minun huoneistostani pihistämässä pöydälle jääneen kännykän?
   
 15. Kamelianainen Vierailija


  Nickistäsi päätellen olet mies. Voi nassua, kun olet noin pelokas. Oikein pelkäät siellä ulkomailla oman pienen omaisuutesi puolesta.

  Pysy nassu kotona. Lukitse ovesi ja ikkunasi. Hanki vakuutus...niin, sitähän et voi tehdä, koska pelkäät, että vakuutusyhtiö pettää sinua. Älä käytä luottokorttia. Maksa aina tasarahalla jne.

  Onneksi on olemassa suomalaisia tosimiehiä, jotka kiiruhtavat seikkailusta toiseen välittämättä pienistä sirpaleista. Heitä varten on hyvät palvelijat luotu.
   
 16. minä Vierailija

  Kyllä köyhää kyykytetään!!!
   
 17. kamelianaiselle Vierailija

  Vaikutat tyypiltä joka ei omista yhtään mtiään, pörrää kännissä jos lomalle löhtee. Ei huomaa jos siltä se tupakka-aski varastetaan... ei huomaa muutenkaan yhtään mitään. Saattaa toimia viihdebisneksessä...
   
 18. olen menettänyt rahaa muutamia parikymppisiä kreetalla hotellin tallelokerosta. samalla reissulla. olen asiasta aivan varma, mutta en tehnyt asiasta silloin ilmoitusta. harmittaa jälkeenpäin koko juttu. mutta myöhäistä on, kun ...
  nyt pidän kirjaa, kuinka paljon otan rahaa ""vararahastosta"" käyttööni, ja lappu rahojen päälle. tietävät ainakin, että pidämme kirjanpitoa. viimeisenä päivänä jätämme siivoojalle tippiä ja kreikankielen kiitoksilla kirjoitetun lappusen. sanakirja auttaa lapun teossa. myös pientä sälää kadonnut..
   
 19. Pertsa Vierailija

  Heitänpä tässä kommentin aiemmin ketjussa esillä olleeseen asiaan: ""Usea kirjoittaja ehdotti, että tippi annetaan jättämällä siivoojalle rahaa pöydälle.
  Tämä on huono ohje, koska rehellinen siivooja ei ota rahoja peläten että häntä seuraavaksi syytetään varkaudesta.""

  Näin on, tippi jätetään tyynylle, pöydillä on asiakkaan tavarat. Näin siis muuallakin kuin Kreikassa.
   
 20. Hohhoijaa Vierailija


  Kuulkaas nyt! Tippi jätetään pöydälle, setelin (ei kolikkojen) alle jätetään lappu, jossa lukee muutama ystävällinen sana (ei Suomeksi), ja jos ei osata sanoa, niin piirretään vaikka sydämen kuva.

   
 21. minä Vierailija

  mitäs täällä enää tähän aikaa kirjottelet mars nukkumaan!!
   
 22. Lilian Vierailija

 23. monta kertaa Vierailija

  Eikö teillä ole lukittavia matkalaukkuja?
  En ole koskaan tarvinnut tallelokeroita, vaan säilytän passini ja enimmät rahani koodilukitussa matkalaukussa. Eikä sitäkään tartte jättää ihan tyrkylle.
  Oma valvontaa näihin asioihin. Ei tartte elää ku pellossa ja levitellä omaisuuttaan ympäri huoneistoa, vaikka lomalla oltaisiinkin. Kreikan saaret ovat ihania lomailupaikkoja.
   
 24. Raato Vierailija

  Vahditko sitä matkalaukkua koko lomasi ajan? Jos sinne huoneeseesi joku tulee tavaraa hakemaan kun et ole itse paikalla niin ne vievät tietenkin koko laukun, varsinkin kun näkevät että se on lukittu niin todennäköisesti siellä on silloin jotain varastamisen arvoista. Se lähtee ihan ensimmäisenä. Tuo tapa on sama kuin kirjoittaisi mahdolliselle varkaalle lapun että arvokkaimmat tavarat ovat lukitussa laukussa. Tosin ne ymmärtävät sen ilman sitä lappuakin. Tallelokero onkin jo aika vaikea viedä vaikka se sijaitsisi huoneessa, siitä hommasta lähtisi aikamoinen meteli. Sinulla on käynyt hyvä säkä kun kukaan ei ole hakenut sitä laukkuasi vaikka olet tehnyt sen todella houkuttavaksi kohteeksi varkaille.
   
 25. Raadolle Vierailija

  Sun on ihan turha antaa vinkkejä, sullahan ei ole huoneessa muuta kuin viinapulloja, likaisia T-paitoja, reisitaskuhousuja jne. Niitä ei kukaan halua.
  Tallelokero ei ole sen varmenmpi kuin mikään muukaan sillä avaimiahan on varmaan monella... ainakin siellä epärehellisellä Kreetalla..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti