Hae Anna.fi-sivustolta

Epätoivoinen

Viestiketju osiossa 'Avioero' , käynnistäjänä enhaluakertoa, 14.03.2017.

 1. enhaluakertoa Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarvisin vähän apua ja neuvoa. Olen ollut n. 1,5v suhteessa miehen kanssa. Aluksi kaikki meni todella hyvin, mutta nykyään kun asutaan saman katon alla niin alkaa tuntua ahdistavalta. Mies vetää herneet nenään pienistä asioista esim. jos hän nyt on ottanut täyden roskapussin pois ja ei ole laittanut uutta tilalle ja sanon vaan ohimennen asiasta, en mitenkää pahalla tai ikävällä äänen sävyllä. Siintä sitte vedetää herneet nenään ja todetaan että kaikki on hänen vikansa...

  Ikävintä on se että hän haluaa sanoa aina takaisin mitä hänelle sanon jos hän ottaa sen ikävällä tavalla. Esim. mies leikkasi lihaa ja sen jälkeen koski kauhaan millä sekoitetaan ruokaa. Siintäkin sanoin vain että mistäs tämän kauhan varsi on rasvaiseksi tullut. Sitten hän ottaa juomalasini pöydästä ja toteaa "ompas tämä rasvainen". Olenko itse tulossa hulluksi vai mikä tässä mättää?

  Riidellessä hän haluaa aina sanoa sen viimeisen sanan. Alkaa vaan vähemmästäkin nousta verenpaine kyseisen henkilön kanssa. Neuvoja saa jakaa, turhia kommentteja en kaipaa.
   
 2. Mikkeli Vierailija

  Olette varmaan aika nuoria. Mieheni oli samanlainen kuin tämä omasi, jos olisin ollut viisas olisin jättänyt heti alkuunsa, mutta en ollut. Tuollainen ikävyyksien laukominen on vielä pientä siihen millainen oma mieheni oli nuorena, loppujen lopuksi en uskaltanut sanoa mitään ikävää, sain aina olla varpaillani.

  Jätä se miehesi ja etsi sellainen joka sietää pientä sanomista, eikä heti "hyökkää" sanallisesti vastaan. Luonnevikaisia tuollaiset miehet. Tietysti sinunkin pitää kasvaa aikuiseksi ja ajatella mitä lauot, ei kaikesta saa aina huomautella, ei siitä kukaan tykkää.

  Tämä lihajuttu, miehet vain ovat niin ääliöitä etteivät usko ja tajua ettei lihan ja kalan leikkauksen jälkeen saa koskea ennen pesua mihinkään.
   
 3. Mie vaan Vierailija

  Suurella mielenkiinnolla seuraan tata keskustelua. Me olemme 45v ja 56v ja 3v seurustelun jalkeen muutimme yhteen puoli vuotta sitten. Tasmalleen sama juttu mieheni kanssa. En 'sano' asioista vaan selitan hienovaraisesti miksi voisimme tehda jonkun asian toisella tavalla (esim tiskata tiskit lampimalla vedella ;-) Useimmista asioista en edes sano, ja kun sanon valitsen sanani tarkasti, eli kyse ei ole 'nalkuttamisesta' tai rumasti sanomisesta. Pienista asioista, ihan kuin kuvailit suututaan. odotan innolla kommentteja. Hyvaa vkl kaikille
   
 4. 40 v. aviossa Vierailija

   
 5. Vapaa Vierailija

  Haloo riisu pian nuo vaalean punaiset silmälasit silmiltäsi.
  Tuollainen miehen käytös johtaa väkivaltaan ja alistamiseesi lopullisesti.
  Hullun rohkeana auttajana voit yrittää kasvattaa väkivaltaan kasvanutta lasta lepertelylläsi ja tilannetaiteilulla, jos se on itsearvosi mitta.
  En ymmärrä, miksi sen tekisit, kun voit jättää ja lähteä olla vapaa sairaasta parisuhteesta alkuunsa.
  Nyrkkiä ja potkujako odotat ja haluat vain kestää ihanaa miestäsi.

   
 6. Mietipä tarkkaan Vierailija

  Kannattaako tuollaiseen suhteeseen jäädä ? Miesystäväsi alistaa sinua henkisellä väkivallalla. Kohta et uskalla tehdä tai sanoa mitään, kun pelkäät seurauksia. Kun noin tuoreessa suhteessa on jo tuon tason ongelmat, mitä yhteiselonne on 5 vuoden kuluttua...saati myöhemmin, entä jos vielä tulee lapsi. Oman etusi vuoksi, mieti tarkkaan !

  Parisuhteen tulee olla hyvää fiilistä ja voimia arkeen antavaa, ei todellakaan varpaillaan olemista.

  Suhde ei tule paranemaan. Mieluummin yksin kun sairaassa parisuhteessa. Kysypä mieheltäsi, onko hän tyytyväinen teidän suhteeseen. Tuskin..ja vika on vain sinussa, hänen mielestään. Silloin sinun on helpompi sanoa, ettet ole itsekään. Jos kommenttisi aiheuttaa riidan totea, että molempien kannalta on parempi pistää lusikat jakoon ja etsiä kumppani, jonka kanssa on samanlaiset intressit.

  Hyvää jatkoa sinulle !
   
 7. Minäkin vain Vierailija

  Sinulle "Mie vain"
  Olisi kiva tietää kirjoitatko ulkomailta, koska ää:t puuttuu. Ja sekin olisi kiva tietää onko miehesi muslimi.
  Jos on, ei ikinä muutu, tai vain pahempaan suuntaan.
   
 8. Tarja Vierailija

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti