Hae Anna.fi-sivustolta

Erään lomamatkailijan tarinaa Puerto de la Cruzista

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Antigue, 21.12.2016.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  1 861
  Saadut tykkäykset:
  376
  Iltaa vaan kaikille. Näistä historiakuvista on tullut sekä polemiikkiä, että myös kiitollisia kommentteja, joten kiinnostuksen ja kommenttien kunniaksi tässä kuvaa Puerto Cruzista 1960-luvun lopulta.

  [​IMG]

  Kuka tunnistaa mistä tämä kaunis kuva on aikanaan otettu. Tuota katsellessa kieltämättä tekisi mieli lähteä hetimiten paikan päälle Puerto Cruziin.
   
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  1 861
  Saadut tykkäykset:
  376
  Huomenta vaan kaikille. Nyt kahvikupposen ääressä on kiva taas fiilistellä tulevaa matkamme odotellessa. Tjäreborg on ollut kiitettävän aktiivinen lähetellessään lomatunnelmia enteileviä viestejä. Niitä tulee sähköpostiin ja jopa postin mukana kotiin. On lentokoneessa myytävien "AirShoppen" tuotteiden tarjontaa kuten myös perillä tarjolla olevien retkien mainostamista. Myös auton vuokrausta tarjotaan helpottamaan elämää loman aikana. Hienoa palvelua Tjäreborgilta, varsinkin niille, jotka ekoja kertoja kohteeseen matkustavat. Meillähän näin ei kuitenkaan ole, joten auton vuokraus lienee ainoa, mitä edes harkitsen. Saarihan on tullut kierrettyä autolla muutamaan otteeseen jo ympäri, joten täytyy miettiä, tarvitseeko sitä lainkaan. Odotukset on taas kuitenkin korkealla, ja matka lähestyy kovaa vauhtia. Reilu kolme viikkoa vielä ja päivämne kirkastuvat tästä kylmästä kaamoksesta aurinkoiseen Puerto Cruziin. Menis jo tuo Joulu ohi...

  edit kirj vihr
   
  Last edited: 13.12.2018 klo 13.40
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  1 861
  Saadut tykkäykset:
  376
  Joulu lähenee ja niin myös Puerto Cruzin lomamme. Tunnelmat alkavat siis olla jo korkealla. Yhteydenpito Puerto Crizussa asuvien ystävieni kanssa vielä lisää fiiliksiä päästä matkaan. Tutut valmistelut on aloitettu ja tuleva kissanhoitajamme täällä talossamme on vieraillut useasti Elmeriä katsomassa ja taloon tutustumassa. Pikkuhiljaa sitä mietiskelee, että mitä kaikkea pitää taas ottaa mukaan matkaan ja mitä lomalla on suunitteilla tehdä. Cafe Paraisolle aoin kävellä, nyt kun ilmeisesti reitin sinne viime syksyisellä matkallani ilmeisesti löysin. Mutta muuten on tarkotus vain lomailla ja ottaa rennosti, sekä kierrellä tuttujen kaverien kera paikalliset kirppikset läpi. Puerto Cruzin ravintolatarjonta jäänee tällä kertaa vähiin käyntikertoihin, kun Bahia San Felipessä meillä puolihoito kerran on.

  Tjäreborgilla meidät on Bahia San Felipessä sijoitettu nyt merinäköalla varustettuun huoneeseen, vaikka toivomus oli toinen. Syy lienee tuo aikaisemmin meille suoritettu matkapäivän vaihto Torstailta Tiistailähtöön. Ihmettelinkin tuolloin 500 Euroa kalliimpaa hintaa, mutta olenko ymmärtänyt oikein, että merinäköalahuoneet maksavat enemmän. Toki tuo hinta hyvitettiin, joten merinäköala tulee "kaupan päälle" tällä matkalla. Odotukset hotellin suhteen ovat korkealla, sillä niin paljon olen kehuja siitä kuullut. Mahtaako vaan vetää vertoja ikisuosikellini Riu Garoelle. Aika näyttää, sijaintihan on paljon parempi San Felipellä. Kuluis nyt tää Joulu nopeasti ohi...

  Hauskaa päivää kaikille.
   
 4. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  642
  Saadut tykkäykset:
  172
  Hauskaa tulee olemaan lukea, miten koette ne aallot, tai paremmin aaltojen öiset äänet, Felipessä 1. kerralla sitä aluksi kummeksuin. Äkkiä siihen tottui.
   
 5. Senorita1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  770
  Saadut tykkäykset:
  234
  Toivotaan että hotelli on mieleinen, mutta jos siltä tuntuu että meren äänet kovasti häiritsee niin voihan siellä paikan päällä kysyä huoneen vaihtoa ja käydä ensin katsomassa onko se mieleinen. Teidelle päin näköala huoneisiin, sinne paistaa aurinko lähes koko päivän.
  Soittaa voit tai laittaa sähköpostia, vastaavat kyllä nopeasti. Kokemusta on(y)
  Toivottavasti huone on mieleinen, koskaan emme ole majoittuneet merenpuoleisiin huoneisiin vaikka esim. ne sweetit on siellä isompia.
  Tuo lämpö ja kaunis Teide näköala vaan aina on toiveena mutta toisaalta onhan mertakin mukavaa katsella.
  Omat kannattajansa niihin on myös, tuttavamme haluaa aina meren puolelle oleviin huoneisiin!
  Mukavia matkafiiliksiä!

  Terveisin,
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti