Hae Anna.fi-sivustolta

Erään lomamatkailijan tarinaa Puerto de la Cruzista

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Antigue, 21.12.2016.

 1. Ante46 Jäsen

  liittynyt:
  29.12.2013
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  12
  Dania Park hotellin remontti edistyy. Nyt näyttäisi sähköjohdotukset uusitun valmiiksi alaslaskettujen kattojen pintaverhouksen tekemisen aloittamiseksi. Taitaa tulla hotellihuoneita kun on sprinklerijärjestelmää varten katossa vesiputkikin tuotu keskelle kattoa.
   
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Iltapäivää vaan taas Puerto Cruzista. Aurinkoisen aamun jälkeen kerääntyy nyt täällä taivaalle pilviä. Saas nähdä miten sää kehittyy iltaa kohden. Kiitos Ante46selle päivityksestä Dania Parkin suhteen. Täytyypä poiketa katselemassa remontin edistymistä.

  Tässä teille taas muutama kuva tutuista paikoista, kun poikkesimme eilen Taoron mäellä. Koitin ottaa kuvia hiukan eri näkökulmista, kun tuolta aikaisemmin olen ottanut. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  Tämä ensimmäinen kuva on kuitenkin otettu puistosta/portaikosta Timafaya teatterin ja Bel Airin välistä.

  [​IMG]

  Sitten on päästy jo hiukan matkaa ylös Taoron mäelle, mistä tällainen maisema länteen/luoteeseen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Hiukan ylempää löytyi tämä oiva paikka vaikkapa petankipelliin, vaikka tuo kukkapuska oli syy tähän kuvan ottoon.

  [​IMG]

  Liki edellistä paikkaa löytyi tämä talo, joka on muuten myynnissä. Hintakin on tullut alas 1100000 Eurosta 829000 Euroon. Siis vuodessa. Jos odottaisi pari vuosikymmentä, niin ehkä sitten voisi vaikka olla tarpeeksi rahaa tuo ostaa, olettaen tietysti, että hinta putoaa samaan tahtiin.

  [​IMG]

  Ylhäällä puistossa vanha casinon luona puistossa on suihkulähde ja penkkejä, missä voi istuskella rauhassa arjen yläpuolelle.

  [​IMG]

  Tämä leidi liittynee jotenkin ko puiston rakentamiseen. Viisaammat kertokoon miten. Taustalla monen lomalaisten suosikkihotelli Bahia Principe san Felipe ja pari muutakin hotellia.

  Itse Taoron mäen vesiputous oli pois päältä, joten kuvaa siitä joudutte odottamaan tuonnempaan. Hauskaa loppupäivää kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 3. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Upeita kuvia nii kuin aina A. Oliko se Agahta Cristienin patsas ja siellä jossakin? Agahtahan asui ja kirjoitti jonkun aikaa puertossa. Nyt ei vain muista missä patsas on. Käyty kyllä muistaakseni katsomassakin. Taoron puisto on upea niin kuin aina. Vme maaliskuussa portaat jäivät väliin polven niskottelun takia. Täytyi tasaisia katuja vaan tallata. Edullinen kelloseppä siellä on..jos siihen hintaan kunnostaa ja putsaa.. Komia on ilmat teillä olleet siellä. Loman jatkoja..

   
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Sunnuntaita vaan kaikille.

  All_Marinolle iso kiitos asiantuntemuksesta.

  Soikkeli. Muistikuvieni mukaan Agatha Christien muistomauseleumi on Sitio Litren orkideapuistossa. Ylhäällä La Pazissahan on myös hänen mukaansa nimetty katu joka lähtee siitä näköalapaikalta itään päin, vanhan kirkon vierestä. Korjatkaa, jos olen väärässä.

  Tänään oli taas Santa Cruzin markkinoihin tutustumisen aika. Mitään mainittavaa ei löytynyt, mutta kiva oli taas kahvilla kauppahallin sisäpihan kahviossa. Pari kuvaakin tuli otettua, tällä kertaa Santa Cruzin linja-autoasemalta.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Tässähän tätä. Nyt rentoudutaan, eikä tehdä yhtään mitään. Tsemppiä kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Lomailua, hienoa!(y)

  Terveisin
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Moikka Senorita1!! Joko teillä on reissu tilattuna? Puerttoon? Täällä etelärannikollakin tuputtaa lunta.. Kohta kolmisen senttiä jo maassa.. Saas nähä joutuuko tänä talvena lumitöihin. Meillä reissuun reilu 40pv..Aika menee niin nopeasti.. Jos ensi keväänä sitten Cruziin ja kk, deksi. Terkkuja sinulle ja miehellesi. T:J&T


   
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Iltapäivää vaan ja terveiset rentouttavasta Ristta-thaihieronnasta.

  All-Marinolle taas kiitos asiantuntemuksesta.

  Lomailu jatkuu. Tuon hieronnan lisäksi mitään suunnitelmia ei ole. Pakollinen kaupassa käynti mäki-Mercadonassa on nyt tehty, jotta tässä kämpillä pystyy ruokaa laittamaan. Poikkesimme myös Tenerifen Suomikerholla maksamassa jäsenmaksun tälle vuodelle, niinkuin neljänä edellisenäkin vuotena. Pari kuvaa matkan varrelta. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  Hotelli San Telmon edessä pääsi seuraamaan tämän hippitytön tanssiesitystä. En ole tanssin asiantuntija, mutta ihan ilo silmälle oli tuota kepeää liikehdintää seurata.

  [​IMG]

  Tämä paikka lienee kaikille näitä jorinoita lukeville, ja täällä Puerto Cruzissa käyneelle jo niin tuttu, ettei turhia sanoja tarvita. Kuka muu viihtyy tuohon kaiteeseen nojaillen ja katsellen meren liikettä. Aika moni luulisin.

  [​IMG]

  Ihmisiä on nyt paljon liikkeellä, kuten kuva Calle La Hoyan alusta osoittaa. Suurissa ihmisjoukoissa on sitten ongelmansa. Viimeksi eilen oli joltakulta viety lompakko shortsien taskusta San Telmolla, vaikka tasku oli nepparilla kiinni. Olkaa siis varovaisia täällä, kuin muuallakin liikkuessanne. Silloin tällöin, kuten vanhoissa taruissa kirjoitetaan, paratiisiin ilmaantuu käärmeitä aiheuttamaan mielipahaa.

  Nyt pikku päikkärit ja nenä uuteen suuntaan. Rattoisaa päivää kaikille.
   
 8. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Alkuiltaa vaan kaikille. Nyt on reilu 6 tunnin kävelyretki takana. Vihdoin löytyi sopiva opas, jonka johdatuksella kävelimme 4 hengen porukassa Santa Ursulan Cafe Vista Paraisoon. Alkumatkalla otin pari kuvaa ensimmäisen barrancon jälkeen. Tämä paikka lienee tuttu kaikille Playa de Bollullo-rannalla käyneille.

  Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Vähän kauempana se kuuluisa ylämäki alkoi ja maisema avartui.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Vaikeakulkuista mäkeä vaan ylös ja viimein tulevat vastaan nämä rappuset.

  [​IMG]

  Ja tämä kyltti. Itse pidän melko humoristisena tuota 90min aikaa Puerto Cruziin tätä reittiä.

  [​IMG]

  Ja vihdoin perillä.

  [​IMG]

  Onneksi paikalta löytyi myös opasteet tärkeimpiin paikkoihin maailmassa.

  [​IMG]

  Tämän viimeisen kuvan myötä, aurinkoista illan jatkoa kaikille.

  [​IMG]

  Matka jatkui, mutta siitä huomenna lisää.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 9. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  861
  Saadut tykkäykset:
  346
  Kiitos Antiguelle hienoista kuvista. Kauniita ilmoja näyttää olevan! Mukavia lomapäiviä edelleen ! Tuttu paikka on tuo Cafe Vista Paraiso!

  Soikkeli, kiitos terveisistä, myös teille täältä terveisemme!
  Kyllä meillä on matka varattuna neljäksi viikoksi loppuvuodesta, toivottavasti toteutuu, aikaisessa vaiheessa aina pitää varata nuo useamman viikon lomat. Puerto de la Cruziin , kyllä!
  Täällä meillä ei ole lunta lainkaan , pimeää kyllä riittää, lumi sentään valaisisi päiviä.
  Teillä sitten matka lähenee, hienoa ! Pian tuo aika kuluu kun jo pääsette pakkauspuuhiin.

  Terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Huomenta vaan taas Puerto Cruzista. Aurinko nousee taas tuolta vuoren takaa, aivan ohuen pilviverhon sekaan. Tulee siis taas lämmin päivä. Mercado Muncipalin keskiviikkokirppis on seuraavaksi ohjelmassa, joten tähän pikainen päivitys eiliseltä kävelyretkeltä. Vastaan nimittäin tuli tällainen ranta. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  Alas rannalle pääsi näitä portaita pitkin.

  [​IMG]

  Itse ranta oli melko karu, eikä tuolta ainakaan uimaan mennä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Matkamme jatkui vielä, mutta siitä lisää myöhemmin. Aurinkoista päivää kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  Hienoa, että on matka varattuna ja kuukaudeksi. Se on jo pitkä loma. Meillä on ja tarkoitus seuraavana keväänä olla kuukausi. On lomia jäänyt seuraavalle vuodelle,niin voi kolmesta viikosta vähän pidentää. Kiva lukea näitä Cruziin juttuja, ihan kuin olisi itse paikanpäällä. Terveisiä!!

   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  48
  On teillä ollut pitkä lenkki. Paljonko kilometrejä kertyi?Hienoja maisemia ja kuvia taas kerran. Teitä ilmat hellii. Kävelessä sitä näkee paljon ja mikäs se on upeissa maisemissa on lenkkeillä.
  Nauttikaa.. Suomessa sataa tihuttaa vettä, ainakin etelärannikolla. Eilen vähän lunta yritti, mutta se on jo sulanut melkein pois..

   
 13. köyhä Jäsen

  liittynyt:
  09.06.2017
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  13
  90 minuuttia on aika lailla oikea arvio, jos menee katuja pitkin Camino el Bollullolle ja jättää rannat väliin. Ainoiksi maastotaipaleiksi jäävät silloin tuo rinne ja Barranco de la Arenan ylitys.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Huomenta vaan taas Puerto Cruzista. Aurinko paistaa taas pilvettömältä taivaalta, ja tänne on luvattu +28 asteen lämpötiloja. Calimaa näyttäisi olevan ilmassa runsaasti. Noh, lämmintähän tänne tullaan hakemaan, ja toistaiseksi sitä on riittänyt.

  Köyhä. 90 minuuttia on sopiva aika normikuntoiselle, mutta kun useimmat täällä lomailevat ovat edelleen melko iäkkäitä, niin heille voi tehdä tiukkaa. Oman arvioni heitin porukassa kulkemiseen, ikähaarukka 60-70+, toki pari nuorempaa, meno tuohon viimeisen nousun alle mainitsemaasi reittiä noin 1,45 tuntia. Eikä sieltä kahvilalta alaskaan päin ihan juoksemalla tulla, senverran hankalaa maasto on.

  Tässä vielä lisää kuvia tuolta kulkemaltamme rantareitiltä. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  Edelliseltä rannalta kuljimme takaisin ylös, ja suuntasimme seuraavan niemen kärkeen, siellä sijaitsevan kirkon taakse. Aallokkoa riitti, kuten kuvasta näkyy.

  [​IMG]

  Matka jatkui kohti Playa de Bollulloa rantaviivaa pitkin, näiden sortuneiden rappusten kohdalle. Se, mitä tuolla nyt korjataan ei ole tiedossani. Joku viisaampi taas kertokoon, jos tietoa on.

  [​IMG]

  Siellähän se, Playa de Bollullo, missä moni on vieraillut.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Väkeäkin oli jonkin verran, kun poikkesimme kahvilla rantakahvilassa.

  [​IMG]

  Tässä vielä kuva parvekkeeltamme caliman täyttämään maisemaan. Aurinkoista päivää kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Huomenta vaan täältä Puerto de la Cruzista. Aurinko nousee taas pilvettömälle taivaalle, joten suotuisa lomasää jatkuu. Eilen poikkesimme ihan päinvastaiseen suuntaan, kuin edellisissä kuvissa, nimittäin Mirador san Pedroon. Kävellen tottakai, kun maisemat ovat matkalla niin hienot. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Alkumatkasta tämä välikkö oli edelleen suljettu sortumavaaran takia, mutta kun aidassa oli reikä, niin lähdimme matkaan tätä kautta.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kylä tuon suljetun osuuden jälkeen oli viehättävän siisti, löysimme jopa sopivan talon, mihin voisimme muuttaa.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Tässä äskeinen talo toiselta, jyrkänteen puoleisella sivustalta.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Vielä kuvat tästä maamerkiksikin muodostuneesta entisestä vedenpuhdistamosta. Referenssinä merivesi tuon puhdistamon rannalla oli ruskeaa, likaista, tidennäköisesti sitä itteään. Miksiköhän puhdistamo poistettiin käytöstä. Sitä miettiessä aurinkoista päivää kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. talvikko1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  50
  Kiitos taas kaikista kivoista kuvista! Kaipuu Puertoon vaan kasvaa kuvia katsellessa. Pari viikkoa olisi aikaa päättää lähteäkö vai ei? Harmittaa kun joudun pakosta lomailemaan juuri hiihtolomaviikolla:unsure:. Eipä sille mitään voi, joten turha on murehtia, mutta vähän kuitenkin ;). Oisi kyllä niin ihana päästä tuonne kuvien maisemiin taas tallustelemaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja elävästä musiikista.
   
 17. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 793
  Saadut tykkäykset:
  223
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Iltapäivää vaan kaikille. Nyt on taas kahdet kirppikset kierretty, ensin Mercado Munchipalilla, ja sitten joka kuukauden ensimmäisenä Lauantaina järjestettävä brittien Car boot Sale Taoron -mäen Anglikaanisella kirkolla. Laiha oli taas saalis, mutta tulihan käytyä ja monta tuttua tavattua.

  Talvikko1. Rohkeasti vaan matkaan. Säät täällä ovat viime aikoina olleet mitä parhaat.

  Aguila. Kiitos tiedosta. Ei tullut mieleenikään tarkastaa asiaa kuukkelilla.

  Tässä vielä muutama kuva eiliseltä reissulta. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Mäkistä, mutta kaunista on maasto tällä reitillä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Vehreyttä piisaa ja näissä maisemassa voisi kuvitella viihtyvänsä. Kuvassa La Casona niminen rakennus, josta seuraavassa kuvassa lisää.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Vehreyttä riittää aina vaan.

  [​IMG]

  Tuon matkan Puerto Cruzista tänne Mirador san Pedroon joutuu kävelemään, mutta maisemat ovat sen arvoiset. Bussillakin(363) paikalle pääsee, mutta jos mahdollista, kävelkää.

  Täällä nyt n+27 ja aurinko paistaa, joten aurinkoista päivää kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Sunnuntaihuomenta vaan aurinkoista Puerto Cruzista. Taivas on taas pilvetön ja tulee lämmin päivä.

  Eilen kirpparin jälkeen tuli vain lomailua ja nautittua täydellisestä auringonpaisteesta. Itseasiassa täällä alkaa olla jo niin lämmin, että sitä hakeutuu tarkoituksella varjoon hiukan viileämpään ilmaan. Tässä muutama kuva, mitä tuli eilen otettua. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  Taoron mäeltä katsottuna, näyttää kaupungin länsipuoli edelleen hyvältä.

  [​IMG]

  Tuossa talossa, noissa maisemissa olisi helppo asustella. Lottovoittoa odotellessa, joudun valitettavasti katselemaan taloa väärältä puolelta aitaa.

  [​IMG]

  Sarah otti todella hienon kuvan eilisestä auringonlaskusta Playa Jardinilta. Houkutteleeko tulla paikan päälle tuollaisia auringonlaskuja ihailemaan.

  Aurinkoista Sunnuntaita kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 20. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Käsittämättömän kiehtova juttu. Lähteitä meren rannalla. Selittää makean veden tuotannon. Itsekin olen tuota ihmetellyt ja tehnyt aivan saman virhearvion kuin Antiguekin. Selvisi tuokin mysteeri.
  Oletteko jo käyneet vuorilla Antigue? Lumitilanne?
   
 21. talvikko1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  50
  Oi, oi, onpa hieno auringonlasku:). Rohkeutta riittää, rahaa saisi olla enemmän:LOL:, mutta huomenna täytyy tehdä päätös, lähteäkö vai ei? Ehkä kallistuu tuonne kyllä puolelle, jos matkoja vielä on jäljellä. Ja sitten pääsisin parin viikon päästä ihailemaan noita maisemia ihan livenä. Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 22. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Aurinkoista huomenta taas kaikille. Ei taaskaan pilvenhattaraakaan taivaalla, kun tuo aurinko tuolta ylhäältä maisemaa valaisee.

  Eläkepappa. Ei olla käyty vuorilla, eikä Teidellä ole lunta, kuin ohut kaistale pohjoisrinteessä.

  Talvikko1. Rohkeasti vaan matkaan. Säät täällä Puerto Cruzissa ovat loistavat. Säästät sitten myohemmin jostain muusta. Tsemppiä päätökselle. Tässä teaseriksi eilistä lämpötilaa auringossa.

  [​IMG]

  Eilen poikkesimme Sitio Litre Orkideapuistossa jokavuotiseen tapaamme. Tässä muutama kuva tuolta vierailulta. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  Bougaiville-puska ei vielä koskaan ole voinut näin paksusti, tuota puiston suihkulähdettä kuvatessa.

  [​IMG]

  Sama puska toisesta kulmasta kuvattuna.

  [​IMG]

  Orkideatkin voivat hyvin.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kukkaloistoa riitti yllin kyllin. Enpä muista, koska tämä puisto olisi kukkinut näin kauniisti.

  [​IMG]

  Ilma oli niin lämmin että tämäkin kaveri uskaltautui poseeraamaan lammen rannalle.

  [​IMG]

  Puistossa olevassa pikku rakennuksessa oli paikallisten suomalaisten tekemiä taideteoksia näytillä/myynnissä. Näin tällä kertaa, antoisaa uutta viikkoa kaikille.
   
 23. talvikko1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  50
  Kiitoksia vaan Antigue kuvista ja lämpötilapäivityksestä;). Niinhän siinä sitten kävi että rahat meni ja matka tuli:). Eli pian pääsen ihailemaan auringonlaskua Puertoon. Koittakaa pitää samat läpötilat vielä muutaman viikon ajan, kiitos(y). Odotan innolla sitä kiireetöntä oleilua Puerton maisemissa, nautiskelua kuppiloissa hyvän ruoan ja iltaisin elävän musiikin merkeissä.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 24. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Alkuiltaa vaan kaikille.

  Talvikolle tervetuloa Puerto Cruziin. Viime yönä täällä oli puuskissa älytön tuuli, parvekkeiden ovet kolisivat ja oksia, sekä roskaa oli kaduilla aamulla paljon. Onneksi tuli Eläkepapan neuvon mukaan kerättyä ylimääräiset kamat parvekkeelta. Aamulla aurinko kuitenkin paistoi , mutta caliman määrä on täällä nyt suuri. Lämpötila on edelleen 17.30 +26, joten kyllä täällä kelpaa nyt lomailla.

  Tänään teimme Suomikerhon retken katsomaan näitä. Kuvat suurenevat klikkaamalla.

  [​IMG]

  Eli kävimme katselemassa mantelipuun kukintaa Santiago del Teide-nimisessä kylässä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kylän kirkko oli luonnollisesti paraatipaikalla kylän keskustassa.

  [​IMG]

  Kirkon alttari oli kaunista katseltavaa, ei liian "överi", kuten monissa katolisissa kirkoissa yleensä on.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kävimme myös syömässä kylässä olleessa Casona del Patio-nimisessä ravintolassa, jonka ulkoiset puitteet miellyttivät silmää. Ruoka oli ihan ok, sanoisin 8- tasoa, ei mitenkään erikoista, mutta putosi nälkäiselle. Seura sensijaan, ainakin meidän pöytämme päädyssä erinomaista, joten kiitokset teille, jos satutte näitä typeriä jorinoita lukemaan. Kiitos myös oppaammelle Annalle kattavasta Kanariansaarten historiapaketista, sekä asiantuntemuksesta. Kiva reissu, kiva porukka, mitä muuta lomapäivältä edes odottaa. Lisää kuvia maisemista huomenna. Mukavat illanjatkot kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 25. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 156
  Saadut tykkäykset:
  600
  Huomenta Puerto Cruzista.

  Tässä pari kuvaa eiliseltä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Matkalta löytyi tämä pikku 'Masca"

  [​IMG]

  [​IMG]

  Siellä se Puerto de la Cruz siintää Orotavan laakson pohjalla. Nyt bussiasemalle ja kulttuurimatkalle kohti paikallista Ikeaa. Rikoin eilen yhden lasin, joten ostan tietysti uuden tilalle.

  Hauskaa päivää kaikille.

  edit kirjvihr
   
  Last edited: 05.02.2020

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti