Hae Anna.fi-sivustolta

Erään lomamatkailijan tarinaa Puerto de la Cruzista

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Antigue, 21.12.2016.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Iltaa vaan ja kiitos kaikista kannustavista kommenteista.

  No niin, kotona ollaan ja saunassa juuri istuskelimme. Eikä muuten päivääkään liian aikaisin. Onneksi Eläkepappa sai taottua ajatuksen päähäni, ja viimeinen pisara oli, kun Espanjan hallitus asetti ulkonaliikkumiskiellon saarelle. Onneksi Sarah löysi minulle halvan paluulennon tälle päivälle 125 Euron hintaan. Tämän päivän uutiset Puerto Cruzista kertovat, että vaikka koko ulkonaliikkumiskiellon piti alkaa vasta Maanantaina, niin jo tänään poliisi ilmoitti, ettei baareja saa avata, ja kaduilla liikkuu auto kovaäänisen kanssa, mikä kehottaa ihmisiä useammallakin kielellä hakeutumaan sisätiloihin. Perässä seuraa sitten poliisi, joka antaa kehoitukseen vauhtia 250-5000 Euron uhkasakon muodossa. Sisällä on siis pysyttävä, jos hyvää syytä, kuten kaupassakäynti, tai apteekkivierailu ei ole kyseessä. Myös muita lieventäviä asianhaaroja kuitenkin on kuten vanhusten tai avun tarpeessa olevien auttaminen.


  Hyvään aikaan siis poistuin Puerto Cruzista, joten kiitos vaan neuvoista, jotka johtivat asian käsittelemiseen, ja intuitioon tehdä juuri näin, kun kävi.

  Antoisaa iltaa kaikille.

  Edit. Puerto Cruziin on luvattu tuon kaiken aikaisemman lisäksi seuraavaksi kahdeksi viikoksi sadetta. Sade on luonnolle hyväksi, mutta miten turistille. Vettä on ennustettu tulevan jopa 50 mm verran. Toisaalta, jos joutuu muutenkin olemaan sisällä, niin mikäettei.
   
  Last edited: 15.03.2020
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Paavo ja Tuula Jäsen

  liittynyt:
  09.11.2009
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  27
  Kiitos kuvista ja jutuista. Tuttuja olivat maisemat ja esim. nuo kiviseinämät ja tuhkakukkulat tulivat tutuiksi.
  Kyllähän tuo korona-epidemia sotkee monien suunnitelmat. Meidänkin kolmen viikon matka peruuntui. Mutta pieniähän nämä matkojen peruuntumismurheet ovat muiden paljon suurempien ongelmien rinnalla.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Huomenta vaan täältä kotisohvalta.

  Kiitos Paavolle ja Tuulalle kommentista. Olenkin ymmärtänyt, että te olette suoranaisia veteraaneja näissä vaellusasioissa, ja katsellut bloginne kuvia innokkaasti. Oma vaellusintoni alkoi vasta tänä vuonna kun löysin sopivan kuntoisen ja samanmielisten Pn Puerto Cruzin suomikerhon retkellä. Ihan ekasta yhteisestä Café Paraiso vierailusta oli täysin selvää, että tuon tyypin kanssa haluan paikkoja lähteä tutkimaan. Vahinko, että tilanne meni tähän, sillä mielummin olisin juuri nyt Pn kanssa lähdössä kohti Anagaa ja siellä jonkinlaista metsälenkkiä, ja jos mahdollista vielä pienempiä polkuja pitkin, paikoissa, missä vain harva on kulkenut. Noh, Coronan varjo häipyy aikanaan ja ja uusia reissuja tulee, todennäköisesti Puerto Cruziin, ja niin kauan kun jalka vielä nousee ja Pn kaltaista vaellusseuraa löytyy, tulevat tuon kauniin saaren metsät tutuiksi.

  Vahinko, että P&Tn loma peruuntui. Olkoon lohtu se, että terveysriski pienenee ja aina pääsee uudestaan. Toinen lohtu lienee tuo, että juuri nyt Puerto Cruzissa sataa, rankastikin, ryöpyissä ja runsaasti, kertoo seudulla vakituisesti asuva henkilö, jonka päivityksiä on netistä kiva lukea. Kiitos TTlle niistä.

  Pistetään pystyyn tässä Coronaan liittyen karanteenipäivystys, kun kerran sellaisessa nyt olen Coronan takia, niin kerron lyhyesti karanteeniin liittyvistä käänteistä. Aloitetaan sillä, että mitään oireita sairastumisesta ei ole, ei niin minkäänlaista. Itämisaika Coronalle on 3-5 vuorokautta, joten saa nähdä, ehdinkö sen Puerto Cruzista saada, vai ehkä lentokentältä, tai koneesta. Aika näyttää.

  TERVEITÄ AIKOJA KAIKILLE.
   
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Huomenta vaan taas täältä kotisohvalta.

  Karanteenin toinen päivä menossa, eikä minkäänlaisia oireita coronaviruksen tai muunkaan viruksen suhteen. En toki sairastele muutenkaan, eivätkä vuotuiset kausi-influennssat ole minuun koskaan kohdalle osuneet, ainakaan, pikku niiskutusta kummemmin. Olen siis ainakin toistaiseksi ollut asioiden suhteen onnekas.

  Nyt olen kuitenkin saanut kuulla Corona-uutisia kun yksi Puerto Cruzissa vuosittain vieraileva lomailija, jonka myös tällä matkalla useaan kertaan tapasin, ilmoitti minulle puhelimitse, että hänellä on tämä Corona-virus viime viikolla todettu, ja hän on nyt karanteenissa kotonaan. Kiitos hänelle varoituksestaan ja huolistaan kohdaltani asian suhteen, vaikka ainakaan vielä tämä virus ei kohdalle ole osunut. Siitä on kuitenkin jo kaksi viikkoa, kun on viimeksi nähty, toki kätelty ja vietetty yhdessä aikaa tuolloin. Hän kuitenkin epäili, että olisi saanut viruksen itseensä eräältä Euroopan lentokentältä, jossa joutui 5 tuntia odottamaan jatkolentoaan kotiin.

  Tässä kuitenkin kaikille kiinnostuneille hänen kertomustaan, miten tuo pahamaineinen virus/influenssa hänen kehossaan näkyi ja tuntui.

  - Ensin kuumetta 38 - 38.5 asteen reilu 2 vuorokautta.
  - Sitten kuivaa yskää 4-5 päivää.
  - Sitten erittäin limaista yskää, niin, että keuhkot tuntuivat tulevan mukana. Tämä kuulemma oli sairauden raskain vaihe.

  Viikon päivän päästä se oli ohi, ja hän on jo parempi. Hän kehui ottaneensa yliannostuksen C ja D- vitamiineja, mutta ei ole varma, vaikuttivatko nämä paranemiseen. Nyt hän on siis jo parempi, ja kaikki on kunnossa. Kyse on eläkeikäisestä henkilöstä, joka on kohtuu hyvässä kunnossa ikäisekseen. Tämä siis minun mielipiteeni, ei lääkärin.

  Puerto Cruzista taas olen kuullut uutista, että hiljaista on, poliisit valvovat liikkumista, mutta sitä uhmataan yleisesti. Näin tällä kertaa. Pysykää terveinä.
   
 5. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  671
  Saadut tykkäykset:
  189
  Lainaanpa Talouselämää:
  Koronaviruksen aiheuttama tauti itää useimmin noin viiden päivän ajan ennen kuin oireet ilmaantuvat, mutta nyt tartuntatautivirasto kertoo, että arviolta noin puolet tartunnoista, 48–62 prosenttia, tapahtuu ennen oireiden ilmaantumista. Oireet – tyypillisimmin kuume (88%), kuiva yskä (68%), uupumus (38%) ja yskökset (33%) – kestävät 7–12 päivää tai vakavammissa tapauksissa jopa kaksi viikkoa.
  Lainaus loppui.

  Suomessa seuraava haaste on tehohoitoon joutuvien määrä. Poikkeussäännökset tasannevat epidemian huippua.

  Kanarialla toivokaamme, ettei tauti riehaannu. Kanaria elää turismista ja vaikutukset olisivat katastrofaalisia, mikäli turismi vaarantuu kausiksi. Lyhytkestoisetkin vaikutukset lienevät ennenkokemattomia.

  Terveyttä!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Huomenta vaan. Karanteenin kolmas päivä, eikä muutoksia terveydentilassa. Ei kuumetta, ei yskää, eikä nuhaa. Tylsää sensijaan alkaa olemaan, vaikka olenkin päässyt viimeistelemään Sarahin aloittamaa remonttia hänen kanssaan.

  [​IMG]

  Tämä lienee teistä monille tuttu paikka Puerto Cruzissa. Arvauksia missä tuo on. Kuva suurenee klikkaamalla.

  Sitten tärkeä tiedoitus. Tulin siis pari viikkoa etuajassa kotiin, joten minulta jäi käyttämättä Norweigianin 28.3 lähtevä päivälento klo 15.25 siis käyttämättä. Olen ilmoittanut Norweigianin lentoni peruuntumisesta matkatoimistoille eilen, joten jos joku on ilman kotiinpaluulentoa, koittakaa saada se. Sehän on jo kertaalleen maksettu, joten hinnallaan ei pitäisi olla hurja. Lentonjahan juuri nyt on hankalaa löytää. Eli Norweigianin lento 28.3 15.25 Tenerife Sur-Helsinki. Happy hunting.

  Iloista päivää kaikille.
   
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Hyvää huomenta taas. Karanteenin 4 päivä, eikä mitään oireita virusten suhteen. Ehkä siksi, että Puerto Cruzissa ei kyseistä virusta ainakaan tuolloin, kun sieltä Sunnuntaiaamuna läksin vielä ollut, eikä ilmeisesti vieläkään. Raportit sieltä kertovat, että ihmiset alkavat olla kyllästyneitä viettämään aikaansa pienissä asunnoissaan. Kun päivän kohokohta on roskapussin vienti ulos ja kävely kuudenteen kerrokseen, aletaan olla lomatunnelmista jo kaukana. Tämä vahvistaa entisestään sitä, että oli loistava idea lähteä pari viikkoa etuajassa kotiin Puerto Cruzista.

  [​IMG]

  Kuva Calle san Felipeltä.

  Bar ReiluPeli valmistaa muuten karanteenissa oleville koteihin noutoruokaa. Loistavaa palvelua ko ravintolan toimesta. Puerto Cruzissa on paljon vanhuksia, joille tämä on iso apu. Kiitos minunkin puolestani ReilunPelin henkilökunnalle.

  Ylen mukaan ihmisten saaminen takaisin kotiin on yhä vaikeampaa, ja saattaa tätänykyä kestää jopa kuukausia. Tsemppiä kaikille teille jotka siellä eristyksissä joudutte elämään. Toivotaan teille auringonpaistetta ja iloa elämään. Ei tämä ikuisesti kestä. Toki tämä typerä virus on myös taloudellinen katastrofi monille pitkittyessään, joten voimia myös sille saralle. Pysykää terveinä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Päivää vaan täältä karanteenista. 5 Päivä menossa, eikä mitään oireita vieläkään. Syyksi kenties se, ettei Puerto Cruzissa tuolloin vielä ollut Coronavirusta lainkaan. Nykytilanteesta en tiedä, mutta omiin korviini ei ole kantautunut vielä tapauksia, ainakaan suomalaisten osalta, jossa virus olisi tarttunut.

  Puerto Cruzista kuulin eilen uutisia, kuinka pari tuttuani, eläkeläisiä molemmat olivat olleet yhdessä kävelyllä Puerto Cruzissa vastoin vallitsevia määräyksiä, poliisin pysäyttäessä heidät. Hätävalhe, olemme apteekkiin menossa, oli heidän mieleensä tullut ensimmäisenä, joten apteekkiin menivät, ihan poliisin saattamina. Espanjassa ulkonaliikkumiskiellot siis myös tarkoittavat sitä. Toisessa tapauksesa kuulin tuttujeni kohdalla seinien alkavan kaatumaan heidän päälleen, kun pienissä asunnoissa sisällä kohta viikon ovat majailleet. Koti-ikävä alkaa kuulemma olla jo kova. Ihmettelevät samalla, että miten pääsevät takaisin kotiin, kun ovat Teneriffalla pelkällä menolennolla, eikä vapaita paluulentopaikkoja ole. Elämää vaikeita aikoja. Toivotaan, että menevät pian ohi.

  Terveyttä kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 9. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Karanteeni kuudes päivä, eikä minkäänlaisia oireita ole. Tylsää alkaa jo sisätiloissa kotona olemaan. Mieli tekisi lähteä johonkin, mutta näillä mennään. Onhan tuossa toki minulla suuri piha ja uloskin saisi kävelylle mennä. Paljon rajoitetumpaa olisi elämäni nyt Puerto Cruzissa, kun siinä postimerkin kokoisessa asunnossa joutuisin oleskelemaan.

  [​IMG]

  Vielä löytyi matkaltani, kuva, mitä en ole julkaissut. Kuva Calle san Felipeltä.

  Kiitän tässä tuuriani, kun tajusin lähteä kotiin jo viikko sitten. Kiitos kaikille siihen päätökseen vaikuttaneille. Suunniteltuja paluulentoja, kuten omani viikon päästä on nyt peruttu, eikä uusista ole tietoa. Voimia teille, jotka kotiinpaluuta kaipaatte ja lentoja on nyt mahdoton saada. Kyllä tämä hysteria ohi menee, mutta monenko kukkaro odotuksen kestää, onkin toinen juttu. Tsemppiä teille kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 10. talvikko1 Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  122
  Saadut tykkäykset:
  58
  Hola! Kiva oli lukea kuulumisiasi Puertosta Antigue. Hienoja kuvia patikoista ja muustakin. Hyvä että pääsit kotiin ajoissa ja turvallisesti, onhan tämä nyt todellakin poikkeuksellinen tilanne, eikä kukaan osannut tällaista ennustaa/odottaa. Itsellänikin vielä Puertossa vanhempi sukulainen jonka kotiinpaluusta ei ole tietoa/varmuutta. Puertossa tosin sanoo tuntevansa olevan turvassa, mutta kotiinpaluuta täytyy nyt odottaa jännityksellä. Myös omien vanhempien turvallisuus/terveys täällä Suomessa huolettaa kun ovat jo iäkkäitä ja toisella vielä lisäksi perussairaus mikä vaikuttaa juuri keuhkoihin. Tsemppiä kaikille näinä aikoina, yritetään parhaamme mukaan noudattaa viranomaisten ohjeita ja toivotaan, että se helpottaa tilannetta täällä Suomessa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  869
  Saadut tykkäykset:
  359
  Kiitos täältäkin Antiguelle ihanista kuvista ja retkikertomisista sekä tietysti Puerton kuulumisista.
  Kuvat olisi mukavaa jälkeenpäinkin katsoa, albumimuodossa ehkä?

  Menee varmasti pitkä tovi kun sinne pääsemme lomailemaan, todella ikävä tällainen tauti, pitikin tulla näin rajusti.
  Huolta meillä kuin monella muulla omista läheisistä, vanhuksista, ystävistä ja itse kun kuulutaan myös riskiryhmään, lapsille taas meistä huoli.
  Noudatetaan viranomaisten ohjeita jos vähänkin auttaisi tautitilanteeseen.

  Välillä pitää muistella ihania Puerton matkoja , kuvia katsellen. joskin surettaa miten siellä Puertossa pärjätään, moni yksinäinen kun on talvea ollut paossa ja vielä nyt sitten vaikeuksia paluulennon kanssa. Tsemppiä' sinne oleville.

  Samoin tänne palstalla kävijöille, kaikkea hyvää!


  Ps. Soikkelin pariskunnalle myös terveisiä , ehdittekö lomailemaan Gran Canarialla? Terveyttä teille myös!

  Terveisin
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 12. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  52
  Kiitoksia.. Loma ei mennyt ihan suunnitellusti. 4pv poliisi sulki hotellin. 3pv palvelut suljettiin. 3pv kerettiin olemaan normisti. Sitten 4pv huoneissa, syömässä ja huoneessa. Hotelli sulkeutuu huomenna. Yöllä tulimme kotiin. To tjäre soitti, että 2 paikkaa löytyi koneesta. Aikamoinen kokemus. Sairaanhoitajat vartioivat pääovia. Loput hotellit ensi To mennessä.
  Poliisit partioivat kadulla. Onneksi oli matkatoimiston matka. Oma matkailijat omillaan. . Ja hädissään. Hyvää palvelua tjäreltä..ja muilta matkjärjestäjiltä..ja tehokasta. No toiv. Pandemia saadaan kuriin..
  Nyt karanteenissa.
  Terkkuja sinulle ja miehellesi.
  T J&T

   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Kiitos taas kannustavista kommenteista. Karanteenin 7 päivä, eikä vieläkään minkäälaisia oireita.

  Coronaan liittyen Finnair on luvannut noutaa Gran Canarialta ja Teneriffalta koneelliset matkaajia kotiin. Las Palmasista 24.3 kello 13.20 paikallista aikaa Teneriffalta Reija Sofialta kello 14.20. Ongelmaksi toki muodostuu, kun määräysten mukaan vain 30% paikoista saadaan koneittain täyttää. Äkkiä varaamaan paluulentoja. Hienoa Finnair.

  Teneriffan Suomikerho on ottanut myös roolia tapahtuneeseen ja sopinut Titsa-bussifirman kanssa kuljetuksista Reina Sofialle kaikille koneeseen menijöille. Hienoa toimintaa Suomikerholta ja isot kiitokset siihen suuntaan matkailijoiden auttamisesta Puerto Cruzissa, kotiinpääsyn takaamiseksi. Iso peukku täältä, vaikka en tuota palvelua itse tarvitsekaan. Tämä on välittämistä, jos mikä. Muistakaa kannattaa Teneriffan Suomikerhoa liittymisen muodossa, jotta jatkossakin heidän panoksensa tarpeen vaatiessa on mahdollista. Tuolla voitte liittyä mukaan: https://tenerifensuomi-kerho.org/ Liittyminen on halpaa sekä helppoa ja tarjolla on varsinkin Puerto Cruzissa kaikenlaista toimintaa siellä lomaileville. Niistäkin löytyy lisää kerhon sivuilta.

  Olkaa varovaisia ja pysykää terveinä.

  Edit. Lisätty lähtöpaikat.
   
  Last edited: 22.03.2020
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Goce Jäsen

  liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  6
  Eilen/viimeyönä tultiin Norskin 15.25 lähtevällä lennolla. Kone lähti melkein tunnin myöhässä. Helsingissä oltiin 00.20. Lennolla ei ollut kuin vettä myytävänä hintaan 3€ pullo. Ne jotka olivat ennakkovaranneet ruoan lennolle, myös sen saivat. Kone oli melkein täysi, ehkä kymmenkuntapaikkaa tyhjänä. Matkustamohenkilökunta suomalaisia ja todella ystävällisiä ja auttavaisia. Ensi kertaa jouduimme jonottamaan lähtöä ensin ulkona ha sitten sisällä.
   
 15. Soikkeli Jäsen

  liittynyt:
  14.01.2019
  Viestejä:
  69
  Saadut tykkäykset:
  52
  Hienoa jos ja kun kaikki pääsevät pois. Ihmisiä oli epätietoisuuden tilassa, suomalaisia, ruotsalaisia koti lähdöstä vielä pe. Ei mitään tietoa. Nyt jälkikäteen tuntuu pakettimatkat turvallisimmilta, koska opas oli jokapäivä yhteydessä tekstiviestillä. Hotelliin he ei saanut tulla. Matkanjärjestäjältä tuli viesti juuri jossa pahoiteltiin tilannetta ja asia käsitellään. . Pikä loma muuttui pari päivän mittaiseksi. Terveys ennen kaikkea.. Tällehän ei kukaan mitään voi. Toiv. Tulevaisuus tuo parempia aikoja koko maailmaan..Ei kukaan arvannut tammikuun alussa, mitä edessä on.
  T kaikille..
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 16. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  869
  Saadut tykkäykset:
  359
  Soikkeli&kump.

  Nyt olette turvallisesti kotimaassa, toivomme että terveys säilyy hyvänä.
  Ei todellakaan olisi osannut tällaista tulevan.
  Sitä olen monesti sanonut että on ollut turvallista olla valmismatkoilla joissa matkanjärjestäjät tekevät parhaansa että asiat sujuvat parhain päin.
  Tämä todella ikävä tauti kyllä sai ja saa maailman kirjat sekaisin.
  On varmasti ikävää nähdä ihmisten hätä miten pääsee kotiin kun useat lennot on peruttu. Pelkoa sairastumisesta ym. huolia.
  Nyt vaan toivomme terveyttä ja kyllä tuo pettymyskin vähin erin unohtuu.
  Jos joskus vielä matkoille lähdetään niin kyllä edelleen liputan valmismatkojen puolesta.
  Me vanhemmat jotka tarvitsemme ammattilaisten apua esim. sairastuessa matkalla, matkatoimisto hoitaa kiitettävästi kyllä sairastuneen hoitoon, omaa kokemusta on.
  Myös myöhästyneet lennot, jos on saattanut olla pinna kireällä mutta lopputulos kumminkin on että parhaalla mahdollisella tavalla homma hoitui.
  Kyllä olen osannut kiitosta antaa myös matkatoimiston väelle. Omat matkaharmit on olleet pieniä.
  Nyt toivon myös jaksamista matkatoimistojen henkilökunnalle.
  Kaikille matkaajille hyvää terveyttä toivoen.

  Kiitos Antiguelle tiedon jakamisesta, myös hyvää terveyttä !
  Kyllä sitä mielellään seuraa kuulumisia paikanpäältä vaikka kiertoteitse, kiitos sinulle!

  terveisin,
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 17. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Kiitos taas kaikille kommenteista. Karanteenin 8 päivä, eikä mitään oireita. Hienoa, että te kaikki muutkin olette päässeet turvallisesti kotiin. Toivokaamme, että loputkin suomalaiset löytävät tiensä niin Kanariansaarilta, kuin muualtakin koteihinsa.

  Puerto Cruzista senverran uutisia, että bussiyhtiö Titsa on päättänyt muuttaa kaikkien bussien hinnat ilmaiseksi tämän epidemian ajaksi. Hienoa toimintaa.

  [​IMG]

  Tämä taideteos ei todennäköisesti ole osunut kovinkaan monen Puerto Cruzissa vierailevan silmiin. Se sijaitsee Puerto Cruzin ja La Villan välimaastossa, moottoritien toisella puolen. Eksyimme vahingossa tuolle alueelle, etsiessämme suorinta tietä La Orotavasta La Villaan.

  Aurinkoista päivää kaikille.
   
 18. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Päivää vaan taas karanteenissa, 9 päivä menossa, eikä oireita. Hyvä niin. Puerto Cruzista muutama kuva, sillä El Teide on saanut taas lumipeitteen. Hyvä ystäväni La Pazista lähetti minulle kuvan aiheesta.

  [​IMG]

  Kuva otettu heidän asuntonsa parvekkeelta. Tässä lisää kuvia vuoristosta.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Nämä kuvat eiliseltä. Tälle päivälle Puerto Cruziin on luvattu sadekuuroja, mikä ei toki haittaa, kun ihmiset joutuvat viettämään aikaa sisätiloissa.

  Aurinkoista päivää kaikille.
   
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Karanteenin 10 päivä, ei oireita. Pikkuhiljaa alkaa tunnelmat olla sellaiset, että liikkeelle olisi halu lähteä. Ei auta, loppuviikko vielä kotosalla, ja sitten Maanantaina töihin.

  [​IMG]

  Vielä kaverini ottama lisäkuva El Teidestä lumipeitteineen. Ei tullut Puerto Cruziin aikaista kevättä, vaikka niin paikan päällä pari viikkoa sitten luulimme. Vettä on kuulemma tullut riittävästi ja joka päivä.

  Miten muuten Soikkelin ja Gocen vointi reissun jälkeen. Toivottavasti kaikki on hyvin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Huomenta vaan. Karanteenin 11 päivä, ei oireita. Toivon, että kaikilla muillakin Kanariansaarilta palanneilla olisi yhtä hyvä tilanne taudin suhteen.

  [​IMG]

  Siinä kuva El Teidestä parisen viikkoa sitten otettuna La Orotavasta. Ero lumimäärässä on huomattava. Onneksi lumi tuli, sillä mielestäni Teiden huipulla pitää olla lunta, ainakin saaren pohjoispuolella.

  Terveyttä kaikille.
   
 21. Goce Jäsen

  liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  6
  Täällä ollaan mökillä oltu maanantaista lähtien. Olo on ihan normaali, joten vielä ei
  ainakaan koronan oireita ole. Vantaan lentokenttäbussia mekin ihmeteltiin. Oli ihan täysi.
  Onneksi kukaan ei pätkinyt. Sitten mentiin loppu 200km normaali bussilla. Tämäkään ei ollut välttämättä kovin järkevää. Mökille naapurit tuovat syömiset. Katsotaan nyt ainakin vielä
  pari viikkoa täällä.
   
 22. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Huomenta vaan. Karanteenin 12 päivä menossa, eikä oireita. Hienoa, että olet Goce kunnossa. Toivottavasti myös Soikkeli, ja muut kanarianmatkaajat ovat välttyneet tältä leviävältä virukselta. Karanteeniin johtaa monen matkaajan tie ja tässä teille kaikille leikkimieliset ohjeet, jotka löysin netistä, miten seuraavat kaksi viikkoa kotona matkailette.

  [​IMG]

  Siinä iloa kaikille näinä synkkinä aikoina, jolloin monet ongelmat kasaantuvat. Saas nähdä, miten tästä selvitään, varsinkin talouden puolella. Meneehän tämäkin epidemia ohi, mutta kestääkö ihmisten talous tätä aikaa, on toinen huolestuttava juttu. Pysykää terveinä ja pitäkää myös taloudestanne huolta.
   
 23. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  869
  Saadut tykkäykset:
  359
  Kiitoksia Antiguelle, tuota samaa toivotaan kaikille , terveyttä ennen kaikkea!

  Soikkelin pariskunnalle myös terveisiä, emme vuosi sitten Puertossa voineet ajatellakaan tällaista tapahtuvan kun siellä yhdessä silloin "maailmaa paranneltiin".
  Vielä ei osaa ajatellakaan tuleeko milloin mahdollisuus matkata Puerto de la Cruziin.

  Terveisin
   
 24. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Karanteenin 13 päivä, eikä mitään oireita. Nyt se tauti sitten tulee Suomesta, jos on tullakseen. Ymmärtääkseni Puerto Cruzissa ei vieläkään ole CoVid tartuntoja, vaikka itse saarella niitä noin 700 onkin. Kenties on ollut Puerto Cruzin onni, että 95% turisteista menee saaren eteläpuolen lomakohteisiin.

  [​IMG]

  Siinä vielä kuva Calle san Felipeltä.

  Älä huoli Senorita1, kyllä me taas ensi talvena pääsemme Puerto Cruziin niin halutessamme. Seuraavaksi on vuorossa 3-4 viikon hotelliloma, joten osoite saattaa olla Bahia san Felipe. Se kun on hyvätasoinen hotelli, ja Riu Garoehen on nykyään vaikea päästä useaksi viikoksi. Jos kohteemme on Puerto de la Cruz, niin hotellin valinta on siis helppo. Jompikumpi noista edellä mainituista.

  Aurinkoista päivää kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 25. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 222
  Saadut tykkäykset:
  632
  Huomenta vaan karanteenin viimeisenä aamuna. Eilen olisin alkuperäisen suunnitelman mukaan vasta kotiin palannut, ja se lento on aikaa sitten peruttu, joten oli onni, kun tuli tajuttua lähteä ajoissa kotiin. Huti tuli Coronan suhteen, ainakin toistaiseksi. Huomenna sitten töihin, joten sitten katsotaan miten äijän käy. Aikaisemmin mainitsemani Puerto Cruzissa tapaamani kaverini, joka siis Coronan itselleen yhdeltä Euroopan lentokentältä sai, mikä myös virallisesti todettiin, kertoi minulle eilen puhelimessa, että yskiminen jatkuu edelleen, mutta lievempänä, ja hän tulee paranemaan taudista täysin. Kyse on eläkeikäisestä miehestä, joten kyllä meistä useimmat taudin selättävät, jos kohdalle osuu. Josko positiivinen uutinen palstalle sopii kirjoittaa.

  [​IMG]

  Tässä maisemaa yhden kaverini parvekkeelta La Pazista, tai oikeastaan Botanicon alueelta, Puerto Cruzin yläkaupungilta. Kuulin häneltä eilen uutisia Puerto Cruzista, kun päivän kohokohdat alkavat olla kaupassa käynti ja roskapussin ulosvienti, samalla kävellen rapussa rappusia ylös alas muutamaan kertaan. Parvekkeella on toki kuulemma kiva istuskella, mutta säät ovat vaihdelleet koko ajan auringonpaisteesta rankkoihin sadekuuroihin. Sade on Tenrriffan luonnolle hyväksi, joten ajoitus sadejaksolle on loistava, kun ihmiset ovat sisätiloissa vallitsevan tilanteen takia.

  Nyt keväisin pihatöihin. Hauskaa päivää kaikille.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti