Hae Anna.fi-sivustolta

Erään lomamatkailijan tarinaa Puerto de la Cruzista

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Antigue, 21.12.2016.

 1. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  187
  Pahalta näyttää! Tämä pandemia kurittaa kaikkia turismista riippuvia talouksia ja sellainen on myös Teneriffan Puerto de la Cruz. Turismin varassa koko pikkukaupunki elää. Rokotteista tulee ne harvat myönteiset uutiset ja voimme vain toivoa, että ne ennättävät hätiin, ennen kuin konkurssiaallot pyyhkivät turismia ja ilmailua. Ilmeistä kumminkin on, että vaikka rokotteet kerkiäisivät ensi vuoden alkupuolella, tästä toipuminen vie vuosia.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Eläkepapalta taas asiallista pohdintaa. Huoli on kova tulevaisuuden suhteen. Tämä tilanne kurittaa nyt meitä kaikkia niin täällä kotimaassa, kuin lomakohteissakin. Jälki tulee olemaan rumaa taloudessa kaikkialla. Sen verran olen saanut uutisia Puerto Cruzista, että juuri nyt siellä lomailee espanjalaisia matkailijoita, ja ainakin Pez Azul on täynnä tällä hetkellä. Toki lukuisat hotellit ovat edelleen suljettuina.

  Kirjoittelin kevättalvella tähän ketjuun, että ensi talvena emme matkustaisi Puerto Cruziin, mutta olen päättänyt kantaa pienen korteni kekoon tuon kauniin kaupungin puolesta, ja matkustan sinne, jos se vain on mahdollista. Pelkään vaan, että väliin tulee jäämään ensi talven matka. Jos tilanne ei olisi näin epävarma talven matkojen suhteen, varaisin heti lennot ja asunnon. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta matkojen toteutumisen suhteen. Enempää ei nyt voi tehdä.

  [​IMG]

  Tässä matkakuumetta nostattamaan kaverini Rn ottama kuva Puerto Cruzista tältä päivältä. Kuka tunnistaa paikan. Itselle tämä oli helppo.

  Positiivista tulevaisuutta kaikille.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Perjantai-iltaa vaan. Huomenna olisi tarkoitus ajaa Pohjanmaalle tapaamaan kaveriani Ru:ta ja hänen vaimoaan. Hehän asuvat vakinaisesti Puerto Cruzissa ja lomailevat nyt mökillään Suomessa. Siitä onkin jo nelisen kuukautta, kun on viimeksi nähty. Soiteltu toki olemme puolin ja toisin viikottain. Hauska nähdä heitä taas.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Siinä viikonlopun iloksi pari kuvaa tältä viikolta Puerto Cruzista. Antoisaa viikonloppua kaikille.
   
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 197
  Saadut tykkäykset:
  612
  Huomenta vaan. Onpa täällä taas hiljaista. Koitetaan kuitenkin pitää edes jonkinlaista eloa tälläkin palstalla, julkistamalla vaikkapa tietoa uutisesta, että Kanariansaarten hallinto on ottanut seuraavan vuoden ajaksi vakuutuksen koronaviruksen haittoja vastaan. Olettekin varmaan lukeneet asiasta muualta, mutta vakuutus kattaisi saarille matkustavan mahdollisen koronatartunnan kulut hoitoineen ja kotiutuslentoineen. Kannatettava ja kaunis ajatus sinänsä, mutta yleisesti ottaen mitenköhän tuo käytännössä toimii. Otetaanko saarille matkustatteassa kaikilta koronatestit, vai miten käytännössä voi matkaaja todistaa, että vaikkapa viikon matkalla tullut tartunta olisi juuri saarilta peräisin. Pidempiaikaisessa oleskelussa tuo lienee helppo todeta, mutta viikkonatkaajien kohdalla en usko vakuutusyhtiöiden kaikkitietävien, lain yläpuolella olevien vakuutuslääkärien hyvätahtoisuuteen sairastuneen hyväksi. Kaunis ajatus sinänsä saarten hallinnolta, mutta onkohan ihan loppuun asti ajateltu. Meille usein pitempiaikaista majoitusta harrastaville uutinen on toki tervetullut, jos siis taudista selviää ehjin nahoin. Taudin valitettavaa leviämistä, ja tarvittavia rajoituksia se ei kuitenkaan poista. Loma ei ole lomaa maskit päällä, ulkonaliikkumiskiellon vallitessa, jos taudin leviäminen alkaa uudestaan. Edessä on siis vaikeita aikoja niin saarten tulevaisuudelle, kuin matkustamiselle saarille. Matkustamisen pelkojen lievittämiseksi tuo vakuutus kai on suunniteltu, mutta onko se toimiva tapa, jää nähtäväksi. Kunhan vaan tuli mieleen, joten tämä siis vain omana ajatuksenani vallitsevasta tilanteesta.

  Tässä taas pari kuvaa tältä viikolta Puerto Cruzista kaverini Rn ottamina.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Toivottavasti tilanne helpottaa ja pääsemme vielä noihin maisemiin kulkemaan. Jos ei ensi talvena, niin sitten seuraavana. Kaunista kesäpäivää kaikille.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti