Hae Anna.fi-sivustolta

Erilainen häämarssi

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä vaihtoehto, 10.05.2006.

 1. vaihtoehto Vierailija

  Kaipaatteko erilaista häämarssia? Ette halua astella alttarille urkujen moikuessa? Haluatte siunauksen liitollenne jossain muualla kuin kirkossa?

  Tarjoamme suuren määrän erilaisia ammattimuusikoiden muodostamia kokoonpanovaihtoehtoja aina perinteisestä jousikvartetista vaikkapa viulu-kontrabasso-duoon. Soittimet ovat liikuteltavissa, joten ulkoilmahäätkään eivät ole ongelma. Toivottaessa viihdytämme teitä ja vieraitanne myös hääjuhlan aikana.

  Soitinvaihtoehtoina mm. viulu, sello, kontrabasso, harmonikka, piano, huilu ja klarinetti. Kaikki muusikot ovat ammattilaisia.

  Vielä on tyhjiä kesäviikonloppuja kalenterissa tarjolla! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

  Elina Mero, elinamero@hotmail.com

   
 2. Uusi häämarssi "Tiara ja frakki" tarjoaa juhlavan, mutta erilaisen urkumarssin uutta pelkäämättömille hääpareille. Marssi sisältää kaksi erilaista osaa ja siitä voidaan soittaa pidempi ja lyhyempi versio tarpeen mukaan. Marssi leikittelee tiaran ja frakin vuoropuhelulla, kunnes nämä kohtaavt juhlallisesti alttarilla kappaleen lopussa. Uusi häämarssi tarjoaa mahdollisuuden persoonalliseen vihkimiseen "oman" häämarssin tahdissa.

   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti